TV HISENSE 65A85H
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

TV HISENSE 65A85H

1.499,00 €

1.228,69 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Ključne prednosti, s katerimi Vas bo navdušil HISENSE OLED TV 65A85H:
Neskončne črnine
Barve OLED
HDR Immersive
Vrtljivo stojalo
120Hz
DTS Virtual
Način za igre

Neskončne črnine
Neskončne črnine omogoča OLED-tehnologija, ki nadzira vsako slikovno piko na televizorju posebej in ne osvetljuje celega ozadja tako kot pri LCD- televizorjih. To pomeni, da lahko televizor povsem izklopi svetlobo za ustrezno območje prikaza, zato so črnine intenzivnejše, temni prizori pa podrobnejši. Posledično je rob med temnim in svetlim zelo jasen in oster.

Barve OLED
Izkorišča napredno optiko in tehnologije izboljšave barv v OLED-televizorju, da omogoči širšo paleto barv in jih živahno prikaže na zaslonu. Tako na televizorju ne bodo prenasičene in nenaravne barve, temveč samo avtentične, žive barve, ki vas še bolj približajo resničnemu svetu.

HDR Immersive
Oglejte si prizor tako temen, kot bi moral biti. Izboljšan s številnimi tehnologijami HDR, Dolby Vision HDR, HDR 10+, lahko ta televizor analizira in predstavi tako svetle kot temne prizore z bogatimi podrobnostmi in živimi barvami z vklopom/izklopom posameznih slikovnih pik.

Vrtljivo stojalo
Vrtljivo stojalo je posebno stojalo za televizor, ki omogoča stabilnost, hkrati pa ga lahko zavrtite v levo ali desno pod kotom 50 stopinj.

120Hz
Izjemno svetel, čist in gladek prikaz premikajočih se delov na izjemnem zaslonu z vgrajeno frekvenco osveževanja 120 Hz. S tehnologijo ocenjevanja in kompenzacije gibanja (MEMC) in načinom za šport lahko uživate v slikah z ultra gladkim gibanjem. Televizor opazi tudi najmanjše podrobnosti in odstrani šum z dinamičnim algoritmom, ki je prilagojen za gibanje.

DTS Virtual
Ta televizor je opremljen z nadgradljivim in večstranskim naprednim paketom za naknadno obdelavo DTS® Virtual:X™, ki zagotavlja izjemno izkušnjo zvoka z dodajanjem virtualne višine stereo zvoku in s 5.1-kanalnim sistemom zvočnikov. Običajno se iz zvočnikov televizorja zvok sprošča navzdol ali naprej. S tehnologijo Dolby Atmos® lahko ta televizor posnema učinek zvoka, ki prihaja s stropa, da se boste znašli v središču dogajanja.

Način za igre
Game Mode Pro s samodejnim načinom preprečevanja zakasnitev (ALLM) in izjemno hitrostjo osveževanja 120 Hz zmanjša vhodni zamik, tresljaje na zaslonu in tresenje, da boste vedno korak pred drugimi in osvojili še več zmag.

Tehnične podrobnosti o HISENSE OLED TV 65A85H:
Barva: Črna
Diagonala zaslona: 164 cm (65'')
Ločljivost zaslona: 3840 x 2160 4K UHD
Energetski razred: G
Tip zaslona: ULED
SMART TV VIDAA 6.0
Osveževanje zaslona: 120Hz
HDR Quantum HDR, HDR10+
Sistem zvočnikov: 60
Zvok: Dolby Plus
Procesor: Hi-View Engine
Priključki: 4x HDMI, 2x USB, Ethernet (LAN)
Sprejemnik: DVB-T2/T/C/S2/S
VESA: 300 x 200 mm
Dimenzije izdelka (V x Š x G): 83,8 x 144,9 x 6,8 cm
Dimenzije izdelka s stojalom (V x Š x G): 87,1 x 144,9 x 29,1 cm
Teža neto: 29kg
Teža bruto: 35 kg
Hisense
65A85H
Novo