TV HISENSE 50A6BG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TV HISENSE 50A6BG

379,00 €

310,66 € Brez DDV

check NA ZALOGI
100% secure payments
Ločljivost 4K
Sedaj si boste lahko ogledali, česar doslej niste mogli videti: kristalno jasno sliko s štirikrat večjo ločljivostjo od Full HD.
Ultra širok vidni kot ohrani visoko kakovost slike tudi, kadar zaslon gledate pod različnimi koti.
Televizor Hisense zagotovi, da bo vaša družina in prijatelji uživali v enaki sliki in izkušnji, ne glede na to, kje v prostoru sedijo.

Televizor ponuja torej diagonalo zaslona 127 cm in visoko ločljivost Ultra HD. Razmerje stranic znaša 16:9.
En televizor, ampak neskončna zabava

Vaš izbor možnosti se bo kar naenkrat razširil, saj boste lahko uporabljali številne priključke HDMI, vhodi USB, povezavi Wi-Fi in Bluetooth, sedaj lahko s svojim televizorjem povežete več naprav in zunanjih virov.

VIDAA vključuje trenutno priljubljene aplikacije z ogromno vsebinami. Zasnovana je na zaprtem sistemu, da zaščiti vašo zasebnost in hitrost televizorja, in vedno bo delovala hitro.
VIDAA je inteligentna, personalizirana multimedijska platforma, ki združuje najboljše vsebine svetovnih vrhunskih ponudnikov z najbolj priljubljenimi lokalnimi oddajami. Temelji na priporočilih, generiranih na podlagi video storitev, ki jih uporablja uporabnik. Hitri zagon vam prihrani čas in v nekaj trenutkih dostopate do priljubljene vsebine.

Ponuja vrhunske platforme za pretakanje (vključno z Netflixom, YouTube ali Amazon Prime Video), športe v živo, aplikacije, glasbo in umetnost, hitro in v odlični kakovosti slike in zvoka. VIDAA ponuja široko paleto vsebin, vključno s filmi, televizijskimi oddajami, vremenom, novicami, dokumentarci, športom, oddajami v živo in lokalnimi novicami. Sodoben vmesnik vam omogoča, da hitro najdete tisto, kar iščete, zahvaljujoč intuitivni navigaciji in enostavnemu brskanju.

Več informacij o VIDAA operacijskem sistemu si lahko preberete tukaj.

Glavne lastnosti
Dolby Vision HDR – Ohranijo se podrobnosti, ki se drugače izgubijo v najtemnejših in najsvetlejših območjih slike, zato je prikaz bolj dinamičen.
Dolby Atmos – Običajno iz zvočnikov televizorja zvok prihaja navzdol ali naprej. S tehnologijo Dolby Atmos lahko ta televizor posnema učinek zvoka, ki prihaja s stropa, da se boste znašli bolj v središču dogajanja.
DTS Virtual:X – Ta televizor je opremljen z nadgradljivim in večstranskim naprednim paketom za naknadno obdelavo, ki omogoča odlično izkušnjo zvoka z dodajanjem virtualne višine stereo zvoku in s 5.1-kanalnim sistemom zvočnikov.
Operacijski sistem VIDAA U5.0 – VIDAA je hiter in enostaven pametni sistem, s katerim lahko prihranite čas ob zagonu in hitro dostopate do bogatih vsebin v aplikacijah, da bo vaša izkušnja gledanja še zanimivejša.
VIDAA je pripravljena na vaš ukaz, brez zunanjih naprav in drugih pomočnikov. Ali si želite ogledati film, poslušati glasbo ali preveriti vreme? Tvoja želja, moj ukaz!
Način za igre in ALLM – Način za igre vam bo še olajšal legendarne zmage, saj močno zmanjša vhodni zamik. Vhodni zamik za televizor Hisense je lahko zmanjšan na vsega 16 ms
Ultra širok vidni kot – Ultra širok vidni kot ohrani kakovost slike tudi, kadar zaslon gledate pod različnimi koti. Televizor Hisense zagotovi, da bodo vaša družina in prijatelji uživali v isti sliki in izkušnji, ne glede na to, na katerem delu kavča sedijo.
Optimizacija slik z umetno inteligenco – Tehnologija optimizacije slik z umetno inteligenco lahko prepozna 11 scenarijev v realnem času, nato samodejno prepozna in optimizira nastavitve kakovosti slike, da je izkušnja gledanja čim bolj realistična in privlačna.
RemoteNOW – VIDAA vključuje trenutno priljubljene aplikacije z ogromno vsebinami. Zasnovana je na zaprtem sistemu, da zaščiti vašo zasebnost in hitrost televizorja, in vedno bo delovala hitro.
Povezovanje z več napravami – Razširite svoje izbor možnosti S priključki HDMI, vhodi USB, povezavama Wi-Fi in Bluetooth lahko s svojim televizorjem povežete več naprav in zunanjih virov.

Tehnične podrobnosti
Tip televizorja: UHD Smart TV
Barva: Črna
Material ohišja: Plastika
Dolžina USB kabla: 1,5 m
Razmerje stranic: 16:9
Diagonala zaslona: 127 cm (50")
Ločljivost: Ultra HD 3840×2160
Vidni kot: 178 ° horizontalno
Vsync frekvenca: 60 Hz
Ostrina slike: 300 nitov
Backlight tehnologija: DLED
HDR tehnologija: HDR10, HDR 10+
Povezljivostt: Standardni vmesnik (CI+): V1.4; Priključek HDMI1: HDMI2.0; Priključek HDMI2: HDMI2.0; Priključek HDMI3: HDMI2.0; Število priključkov USB (2.0): 2; Število S/PDIF izhodov: 1; Število avdio (L/D) vhodov: 1; Število izhodov za slušalke: 1; Število RF sprejemnikov: 2; Število AV vhodov: 1; Število RJ45 Ethernet vrat: 1; Wi-Fi tehnologija: 802.11bgn/2.4G; Bluetooth
Sprejemnik in TV značilnosti: Digitalni in analogni sprejemnik: DVB-T2/T/C/S2/S; Starševski nadzor; Osebna videoteka (PVR): Da, vezano na lokacijo; Časovni zamik: Da, vezano na lokacijo
Pomembne aplikacije: Netflix, YouTube, Prime Video, Rakuten TV, YouTube Music, Facebook Watch, FITE, UEFA TV, Kidoodle tv, Toon Goggles, Deezer, Redbull TV, Plex, Hungama Play, Disney+, NBA, Twitch, SHOWMAX
Internet: Funkcija Anyview Cast; Funkcija Anyview Stream: Da, DMP/DMR; Smartphone aplikacija: Da
Frekvenca: 50–60 Hz
Poraba v stanju mirovanja: 0,5 W
Moč v stanju izključenosti: 0,5 W
Moč v stanju delovanja max: 130 W
Podprti video formati: AVI, MP4, MKV, TS, FLV, OGG, WMV, MOV, MPG, MPEG, VOB, WEBM, OGM
Podprti audio formati: WMA, FLAC, MP2, MP3
Podprti slikovni formati: JPEG, BMP, PNG, GIF
Dimenzije s stojalom: 111,7 × 70,9 × 22,5 cm; 10 kg
Garancija: 2 leti
Hisense
50A6BG
Novo
6942147474754