TV HISENSE 50A63H
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

TV HISENSE 50A63H

369,00 €

302,46 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Naj vam nikoli ne uide nobena podrobnost

Podrobnosti, ki so se do zdaj vedno izgubile na najtemnejših in najsvetlejših delih slike, so zdaj ohranjene za bolj dinamičen videz.

Zdaj lahko slišite vse podrobnosti in se globlje povežete s serijami, filmi ali pa športnimi dogodki, ki jih imate radi. Zdelo se vam bo, kot da zvok prihaja od zgoraj, podobno kot v kinu.

En televizor, neskončna zabava

Profesionalni način za igre izboljša vaše možnosti za dosego zmag, ki se jih boste zapomnili za dolgo časa z občutnim zmanjšanjem vhodnega zamika. Samodejni način z nizko zakasnitvijo (ALLM) lahko samodejno vklopi igralni način, da zmanjša vhodni zamik, ko je povezana igralna naprava, tako da lahko uživate v bolj gladkem igranju. Vhodni zamik na televizorjih Hisense lahko pade na samo 16 ms.

Delite video vsebine iz mobilnega telefona na televizor in se prepustite v več vsebinah na velikem zaslonu. Brezžična povezava podpira povezljivost Bluetooth in Wi-Fi.
Najčistejši izraz barv

Zahvaljujoč sofisticirani optiki in tehnologijam za izboljšanje barv je zdaj možno prikazati veliko širšo paleto živih barv. Razširite svoj izbor možnosti, s priključki HDMI, vhodi USB, povezavama Wi-Fi in Bluetooth lahko s svojim televizorjem povežete več naprav in zunanjih virov.

Hisense si prizadeva za bolj trajnostno prihodnost, saj svoje televizorje pakira v 90 % reciklirane kartonske škatle, pri čemer za tiskanje uporablja manj papirja in ekološkega črnila.

Najboljši pametni operacijski sistem

VIDAA je hiter in enostaven pametni sistem, s katerim lahko prihranite čas ob zagonu in hitro dostopate do bogatih vsebin v aplikacijah, da bo vaša izkušnja gledanja še zanimivejša. Pravtako je opremljena z glasovnim upravljanjem. Poleg globalnih aplikacij Netflix, YouTube, PrimeVideo, NBA League Pass, Facebook Watch, UEFA.tv, Deezer, Redbull TV, UFC Fight Pass, NHL Game Pass, YouTube Kids, LiveNow, Kidoodle TV, Plex in druge, vas čakajo tudi domače aplikacije RTV SLO, EON, T2 ter Voyo.

Televizor lahko upravljate z glasom prek daljinskega upravljalnika brez zapletenih nastavitev in menijev. Za upravljanje televizorja enostavno pritisnite gumb mikrofona.

Tehnične podrobnosti
Tip televizorja: UHD Smart TV
Material: Plastika
Barva izdelka: Črna
Razmerje stranic: 16:9
Velikost diagonale zaslona (cm): 127
Vidni kot: 178 °
Vsync frekvenca: 60Hz
Ostrina slike: 300
Indeks kakovosti slike (PCI): 1700
HLG tehnologija: Da
Ločljivost max.: Ultra HD 3840×2160
Kontrastno razmerje: 3000:1
Backlight tehnologija: DLED
HDR tehnologija: HDR10, HDR10+
Vhodna zakasnitev v igralnem načinu: ≤ 20 ms
Pomembne aplikacije: NBA, YouTube Music, Twitch, Facebook Watch, SHOWMAX, FITE, Netflix, UEFA TV, YouTube, Kidoodle tv, Toon Goggles, Prime Video, Deezer, Redbull TV, Rakuten TV, Plex, Hungama Play, Disney+
Digitalni in analogni sprejemnik: DVB-T2/T/C/S2/S
Standardni vmesnik (CI+): V1.4
Priključek HDMI2: HDMI2.0
Število avdio (L/D) vhodov: 1
Število RF sprejemnikov: 2
Število RJ45 Ethernet vrat: 1
Bluetooth: Da
Priključek HDMI3: HDMI2.0
Število S/PDIF izhodov: 1
Število izhodov za slušalke: 1
Wi-Fi tehnologija: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac-2.4G,5G
Napetost: 100–240 V
Moč v stanju izključenosti: 0,5W
Frekvenca: 50/60 Hz
Moč v stanju delovanja max: 120W
Podprti video formati: MPG, VOB, AVI, MPEG, MKV, WEBM, MP4, FLV, OGM, TS, WMV, OGG, MOV
Podprti audio formati: WMA, MP2, FLAC, MP3
Podprti slikovni formati: BMP, JPEG, GIF, PNG
Garancija: 2 leti
Hisense
50A63H
Novo
6942147477182