TV HISENSE 43A6BG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TV HISENSE 43A6BG

319,00 €

261,48 € Brez DDV

check NA ZALOGI
Najvišja kakovost slike do najmanjših podrobnosti
Oglejte si svoje najljubše oddaje ali se potopite v svet kinematografskih premier, zasvojenih serij, iger in športnih dogodkov ter doživite razburjenje kar iz središča dogajanja.
Odlična kakovost slike 4K (3840 × 2160) zagotavlja 4-krat višjo ločljivost kot televizorji Full HD.

Kinematografska kakovost resnične slike
Dolby Vision je napreden HDR, ki ga navdihuje kinematografska tehnologija, ki razširja razpon med temnimi in svetlimi toni.
Gledalca popelje v višjo dimenzijo gledanja filmov, serij, športnih ali naravoslovnih programov. Zagotavlja realistične barve in kontrast v vsakem prizoru ter z uporabo dinamičnih metapodatkov izpostavi podrobnosti bolj jasno kot prejšnje generacije slik. Izkušnja gledanja je močnejša in bolj realistična, zahvaljujoč 40-krat svetlejšim barvam in do 10-krat temnejšim črnim. Tako resnična, naravna slika vam omogoča, da pozabite, da gledate v zaslon.

Najbolj realistična, večdimenzionalna zvočna izkušnja doslej
Z omogočanjem DTS Virtual: X, Hisense TV zagotavlja globok zvok brez potrebe po stolpnih zvočnikih.
Poslušajte novice, ne da bi napenjali ušesa ali ujeli vsak pogovor filmskih likov, tudi šepetajoče vrstice. Vaš TV bo prepoznal in ločil dialog od ozadja, tako da ga boste lažje slišali.
Še več, svojo najljubšo glasbo lahko predvajate na glas brez popačenja ali popačenja in uživate v zvočni izkušnji na ravni koncertov v živo.

VIDAA operacijski sistem
VIDAA je inteligentna, personalizirana multimedijska platforma, ki združuje najboljše vsebine svetovnih vrhunskih ponudnikov z najbolj priljubljenimi lokalnimi oddajami.
Temelji na priporočilih, generiranih na podlagi video storitev, ki jih uporablja uporabnik. Hitri zagon vam prihrani čas in v nekaj trenutkih dostopate do priljubljene vsebine.

Ponuja vrhunske platforme za pretakanje (vključno z Netflixom, YouTube ali Amazon Prime Video), športe v živo, aplikacije, glasbo in umetnost, hitro in v odlični kakovosti slike in zvoka. VIDAA ponuja široko paleto vsebin, vključno s filmi, televizijskimi oddajami, vremenom, novicami, dokumentarci, športom, oddajami v živo in lokalnimi novicami. Sodoben vmesnik vam omogoča, da hitro najdete tisto, kar iščete, zahvaljujoč intuitivni navigaciji in enostavnemu brskanju.

Več informacij o VIDAA operacijskem sistemu si lahko preberete tukaj.

Tehnične lastnosti
Dimenzije zaslona: 108 cm (43'')
Ločljivost: Ultra HD (3840 × 2160)
Vidni kot: 178 °
Osvežitev zaslona: 60 Hz
Kontrast: 4000:1
Tehnologija osvetlitve ozadja: DLED
HDR tehnologija: HDR10, HDR 10+
HLG tehnologija
Dolby Vision
MEMC tehnologija
Digitalni 3D filter
MPEG Zmanjšanje šuma
Izhodna moč zvoka: 2× 7 W
Uporabniški vmesnik: VIDAA U5.0
Skupna platforma (Cl +): V1.4
Priključek HDMI2: HDMI2.0
Priključek HDMI3: HDMI2.0
Število priključkov USB (2.0): 2
Drugi priključki: S / PDIF, avdio vhodi (L/R), izhodi za slušalke, RF sprejemniki, AV, Ethernet RJ45, Wifi 802.11bgn / 2.4G, Bluetooth
Združljivo s stenskim nosilcem VESA: 300×200

Garancija: 2 leti
Hisense
43A6BG
Novo
6942147474396