TV HISENSE 43A63H
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

TV HISENSE 43A63H

299,00 €

245,08 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Ključne prednosti, s katerimi Vas bo navdušil HISENSE LED TV 43A63H:
Dinamičen videz
Vsestranska uporaba
Izraz barv
Operacijski sistem

Dinamičen videz
Podrobnosti, ki so se do zdaj vedno izgubile na najtemnejših in najsvetlejših delih slike, so zdaj ohranjene za bolj dinamičen videz. Zdaj lahko slišite vse podrobnosti in se globlje povežete s serijami, filmi ali pa športnimi dogodki, ki jih imate radi. Zdelo se vam bo, kot da zvok prihaja od zgoraj, podobno kot v kinu.

Vsestranska uporaba
Profesionalni način za igre izboljša vaše možnosti za dosego zmag, ki se jih boste zapomnili za dolgo časa z občutnim zmanjšanjem vhodnega zamika. Samodejni način z nizko zakasnitvijo (ALLM) lahko samodejno vklopi igralni način, da zmanjša vhodni zamik, ko je povezana igralna naprava, tako da lahko uživate v bolj gladkem igranju. Vhodni zamik na televizorjih Hisense lahko pade na samo 16 ms. Delite video vsebine iz mobilnega telefona na televizor in se prepustite v več vsebinah na velikem zaslonu. Brezžična povezava podpira povezljivost Bluetooth in Wi-Fi.

Izraz barv
Zahvaljujoč sofisticirani optiki in tehnologijam za izboljšanje barv je zdaj možno prikazati veliko širšo paleto živih barv. Razširite svoj izbor možnosti, s priključki HDMI, vhodi USB, povezavama Wi-Fi in Bluetooth lahko s svojim televizorjem povežete več naprav in zunanjih virov. Hisense si prizadeva za bolj trajnostno prihodnost, saj svoje televizorje pakira v 90 % reciklirane kartonske škatle, pri čemer za tiskanje uporablja manj papirja in ekološkega črnila.

Operacijski sistem
VIDAA je hiter in enostaven pametni sistem, s katerim lahko prihranite čas ob zagonu in hitro dostopate do bogatih vsebin v aplikacijah, da bo vaša izkušnja gledanja še zanimivejša. Pravtako je opremljena z glasovnim upravljanjem. Poleg globalnih aplikacij Netflix, YouTube, PrimeVideo, NBA League Pass, Facebook Watch, UEFA.tv, Deezer, Redbull TV, UFC Fight Pass, NHL Game Pass, YouTube Kids, LiveNow, Kidoodle TV, Plex in druge, vas čakajo tudi domače aplikacije RTV SLO, EON, T2 ter Voyo. Televizor lahko upravljate z glasom prek daljinskega upravljalnika brez zapletenih nastavitev in menijev. Za upravljanje televizorja enostavno pritisnite gumb mikrofona.

Tehnične podrobnosti o HISENSE LED TV 43A63H
UHD Smart TV
Način igre
Velikost diagonale zaslona: 108 cm
Ločljivost zaslona: Ultra HD 3840×2160
Prednameščene aplikacije: NBA, YouTube Music, Twitch, Facebook Watch, SHOWMAX, FITE, Netflix, UEFA TV, YouTube, Kidoodle tv, Toon Goggles, Prime Video, Deezer, Redbull TV, Rakuten TV, Plex, Hungama Play, Disney+
Časovnik za samodejni izklop
Izhodna moč (RMS): 20 W
Število priključkov HDMI: 3
Število priključkov USB: 2
Bluetooth 5.0
Wi-Fi 802.11ac, 2 x 2, dvopasovni
Dimenzija izdelka (V x Š x G): 83,3 x 145 x 8,5 cm
Dimenzija izdelka s stojalom (V x Š x G): 56 x 96,3 x 7,4
Dimenzija emaliranega izdelka (V x Š x G): 20,4 x 96,3 x 60,1
Teža neto: 6,8 kg
Teža bruto: 10,6 kg
Hisense
43A63H
Novo
6942147477205