Sušilni stroj CANDY ROH8A2TE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sušilni stroj CANDY ROH8A2TE

Sušilni stroj z toplotno črpalko in kapaciteto bobna 8kg. Varčen in zanesljiv.

449,90 €

368,77 € Brez DDV

check NA ZALOGI
100% secure payments
RapidÓ
Candy RapidÓ je najhitrejši in najudobnejši sušilni stroj. Zasnovan, da vam na enostaven in pameten način olajša vsakodnevno nego perila. Ima najbolj popolno izbiro 7 hitrih ciklov, krajših od 90 minut.

BREZ SKRBI ZA VOLNENA OBLAČILA
Preprosto izberite program Volna, ki ga je odobril Woolmark in volnene in občutljive tkanine sedaj lahko v stroju sušite brez tveganja, da bi se poškodovale. Prilagojeno vrtenje bobna in nadzor temperature ščitita tudi najobčutljivejše tkanine, ki ohranijo svojo naravno mehkobo.

Zamik vklopa
S funkcijo zakasnitve vklopa lahko začetek sušenja zamaknete za največ 24 ur. Vklop zamaknite v nočne ure, da prihranite pri stroških energije, ali katerikoli čas, ki vam najbolj ustreza.

Pametne rešitve
Aplikacija simply-Fi App vam preko omrežja Wi-Fi ponuja široko paleto pametnih funkcij, kot so daljinsko upravljanje, nasveti za sušenje in pregledi.

Shranite si svoje najljubše programe
Zakaj bi vsakokrat znova izbirali program pranja, ko vklopite stroj? S funkcijo Memory si lahko shranite priljubljene programe, ki jih lahko takoj uporabite pri naslednjem pranju.

Popolna izbira hitrih programov
Candy ponuja široko izbiro hitrih programov, od 30 do 90 minut, primernih za vsakodnevno sušenje. Vsestranski, hiter in zanesljiv, ta sušilni stroj je najboljša rešitev, kako najbolje porabiti čas in denar.

Narejen za vaše udobje
Candy Rapid'O ima visoko postavljena in večja vrata bobna kar vam močno olajša polnjenje in praznjenje stroja. Udobnemu upravljanju stroja pripomore še revolucionarna upravljana plošča Touch Console.

OTROČJE LAHKO LIKANJE
Za likanje potrebujete pol manj časa. Pametni senzor funkcije Super Easy Iron zazna pravo raven vlage v perilu, zaradi izmeničnega gibanja bobna je perilo manj zmečkano.

Več kot 20 dodatnih programov
Preko aplikacije Candy simply-Fi lahko z uporabo tehnologije Smart Touch izbirate med več kot 20 posebnimi programi sušenja, za vse vrste tkanin, tudi najbolj občutljive.

BREZ OMEJITEV
Candy tehnologija omogoča sočasno uporabo sušilnika in pralnega stroja ali drugih aparatov, ne da bi pri tem prišlo do prekomerne porabe energije. Brez omejitev, da doma prihranite čas in energijo.

EasyCase kondenzacijska posoda
EasyCase je enostavno odstranljiva kondenzacijska posoda na vratih sušilnega stroja. Ergonomska oblika, praktičen ročaj in preprosto praznjenje omogočajo, da ponovno uporabite vso s sušenjem zbrano vodo, na primer za likanje ali zalivanje rastlin.

PRIHRANKI ZA OKOLJE IN ŽEP
Candy skrbi za okolje in vašo denarnico. Sedaj lahko v sušilnem stroju posušite tudi manjše količine perila, saj je Candy poskrbel, da z novim sistemom prihranite do 70 % pri času in energiji. Posebni senzorji za zaznavanje teže perila Kilo Detector in senzorji za stopnjo vlažnosti avtomatsko prilagodijo cikel in ga zaključijo ob želeni suhosti. Tako lahko posušite od 1 kg do maksimalne možne količine brez potrate energije in časa.

Sušilni stroj z toplotno črpalko
Zmogljivost (kg): 8
Povezljivost: Wi-Fi + Bluetooth
Izpušna cev za vodo: Ja
Električna napetost (V): 220-240
Nastavljive nogice: Da
Indikator konca programa: Ja
Število programov: 14
Možnost zamika vklopa: Da (do 24h)
Woolmark certifikat: Ja
Razred učinkovitosti kondenziranja: B
Energijski razred: A++
Letna poraba električne energije (kWh): 236
Glasnost dB(A): 67
Globina produkta: 600
Bruto teža (kg): 43,2
Neto teža (kg): 41,7
Širina (mm): 600
Candy
31101788
Novo
8016361992719