Sušilni stroj GORENJE DS94ILS/I
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sušilni stroj GORENJE DS94ILS/I

9KG, toplotna črpalka

959,90 €

786,80 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušil GORENJE kondenzacijski sušilni stroj DS94ILS/I
IonTech
Boben WaveActive
Inverter PowerDrive
Razred kondenzacije A
IonRefresh
Preprost vmesnik
TwinAir
Načini sušenja
HeatPump
Anti crease
StableTech
Osvetlitev bobna
Elegantna vrata
AutoDrain
SoftSound
Senzorsko sušenje

IonTech
Manj mečkanja. Več svežine. Zrak, poln negativno nabitih ionov, posuši perilo na način, ki znatno zmanjša zmečkanost vaših oblačil. Ionizator ustvarja okolje brez večine alergenov, ostankov dima, cvetnega prahu in elektrostatičnega naboja, ki nastaja med postopkom sušenja. Zaradi tega je oblačila lažje likati in dišijo po svežem.

Boben WaveActive
Občutljiva obdelava vseh oblačil. Edinstven vzorec bobna v obliki valov zmehča vlakna, da je obdelava oblačil izjemno nežna in perilo popolnoma suho z zelo malo gubami.

Inverter PowerDrive
Močan, a tih motor. Ta tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo vašega sušilnika; z energijo varčujete vsakič, ko sušite perilo.

Razred kondenzacije A
Pri vsakem sušilnem ciklu sušilniki WaveActive utekočinijo prepričljivih 90 % vlage iz oblačil, kar zagotavlja popolnoma suho perilo in odpravlja težave s čezmerno vlago v vašem domu. To pomeni, da se v vaš življenjski prostor letno sprosti 55 l vode manj, v primerjavi s sušilniki z razredom učinkovitosti kondenzacije B.

IonRefresh
Hitra osvežitev vaših oblačil. Morate hitro odstraniti neprijetne vonje iz oblačil? S tem posebnim programom osveževanja z ioni IonRefresh so vaša oblačila v 30 minutah pripravljena, da jih oblečete in so skoraj tako sveža, kot bi bila oprana.


Preprost vmesnik
Trije koraki in ste pripravljeni. Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete sušiti v samo 3 preprostih korakih: vklopite sušilnik, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila posušena tako, kot želite vi.

TwinAir
Učinkovito sušenje tudi največjih kupov perila. Tudi največji kosi perila so mehki, enakomerno posušeni in manj zmečkani, naravnost iz sušilnika, zahvaljujoč temu patentiranemu dvosmernemu sistemu pihanja zraka.

Načini sušenja
Odlična skladnost z vašimi potrebami. Naša tehnologija zagotavlja sušenje vseh vrst tkanin na najboljši možni način z optimalno kombinacijo temperature, vrtenja in časa. Te nastavitve je mogoče dodatno prilagoditi različnim načinom sušenja, kar vam omogoča, da najdete pravo kombinacijo za svoje trenutne potrebe.

HeatPump
Varčnost in nežnost. Sušilniki s toplotno črpalko se ponašajo z visoko energijsko učinkovitostjo, zato omogočajo velike prihranke, poleg tega sušijo nežneje kot običajni sušilni sistemi. Temperatura v sušilniku s toplotno črpalko doseže približno 50 °C, kar omogoča sušenje skorajda vseh oblačil, a preprečuje prekomerno sušenje in krčenje.

Anti crease
Skoraj brez likanja. Nimate časa, da bi takoj vzeli perilo iz sušilnika? Sušilniki WaveActive občasno obrnejo perilo in to do 3 ure po končanem sušenju, da se perilo ne bi po nepotrebnem mečkalo.

StableTech
Manj tresenja. Manj hrupa. Te posebne stranice zmanjšujejo vibracije sušilnika, da je manj glasen med postopkom sušenja in bolj stabilen.

Osvetlitev bobna
Nič več iskanja nogavic. Skrbno izbran položaj LED lučke za elegantno osvetlitev bobna, da perilo enostavneje naložite in vzamete iz stroja.

Elegantna vrata
Popolna vrata. Velika vrata, izdelana iz enega samega kosa iz umetne mase brez vijakov, zagotavljajo stabilnost, preprečujejo nadležno škripanje in cviljenje. Odprejo se za celih 180 stopinj, zato je polnjenje in praznjenje bobna tako zelo enostavno, kot je le lahko.

AutoDrain
Nič več praznjenja posode s kondenzatom. Kondenzacijski sušilnik s cevjo AutoDrain lahko priključite na vaš vodovodni sistem. Težave z ročnim praznjenjem posode za kondenzat so odpravljene.

SoftSound
Nič več nadležnih piskov. Sušilniki WaveActive niso prijazni le do perila, ampak tudi do vaših ušes. Rahli toni dajejo nežne informacije o funkcijah ali programih, ki jih izberete.

Senzorsko sušenje
Senzonzorska tehnologija za učinkovito delovanje. Pametni senzor samodejno nadzira postopek sušenja glede na izbrani program, vrsto perila in želeno raven suhosti. Senzorji zaustavijo sušenje, ko oblačila dosežejo to raven, torej niso preveč posušena.

Programi
Programi: Mix suho, osveževanje z ionizatorjem, IonRefresh, časovno sušenje, hitri 40', mix suho za likanje, posteljnina, mix suho za v omaro, bombaž standard, srajce, športna oblačila, parni program osveževanje, SteamRefresh, bombaž suho za likanje, sintetika/mix za likanje, volna
Dodatne funkcije: sistem proti mečkanju AntiCrease, dodatno sušenje, prednastavitev začetka delovanja, StartDelay, parni program (nega parnih gub in osvežitev)

Tehnične podrobnosti sušilnega stroj DS94ILS/I
Vrsta: Prostostoječi sušilni stroj
Barva: Bela
Energijski razred: A+++
Poraba energije: 193 kWh
Zmogljivost sušenja: 9 kg
Vrsta sušenja: Kondenzacijski
Glasnost: 66 dB
Boben WaveActive: Da
Material bobna: Nerjavna pločevina
Učinek ožemanja: A
Zasteklitev vrat: Da
LED prikazovalnik: Da
Zamik vklopa: Da
Prostornina bobna: 120 L
Enostavno čiščenje filtra
Senzor vlažnosti
Otroška zaščita: Da
Št. programov: 14
Premer vrat: 350 mm
Kot odpiranja vrat: 180 °
Mere (Š x V x G): 60 × 85 × 62,5 cm
Priključna moč: 1800 W

5- letna garancija ob registraciji izdelka
Gorenje
DS94ILSI
Novo
3838782079184