Sušilni stroj GORENJE DP7B
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sušilni stroj GORENJE DP7B

7kg, kondenzacijski

359,90 €

295,00 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušil GORENJE sušilni stroj DP7B
Trije koraki in ste pripravljeni
Odlična skladnost z vašimi potrebami
Hitra osvežitev vaših oblačil
Športna oblačila pripravljena, da jih oblečete
Odlično posušeno brez zvijanja
Posebna skrb za otroška oblačila
Posušeno ob pravem času
Skoraj brez likanja
Manj tresenja. Manj hrupa.
Popolna vrata
Nič več praznjenja posode s kondenzatom
Varno za radovedne otroke
Nič več nadležnih piskov
Senzonzorska tehnologija za učinkovito delovanje

Trije koraki in ste pripravljeni
Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete sušiti v samo 3 preprostih korakih: vklopite sušilnik, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila posušena tako, kot želite vi.

Odlična skladnost z vašimi potrebami
Naša tehnologija zagotavlja sušenje vseh vrst tkanin na najboljši možni način z optimalno kombinacijo temperature, vrtenja in časa. Te nastavitve je mogoče dodatno prilagoditi različnim načinom sušenja, kar vam omogoča, da najdete pravo kombinacijo za svoje trenutne potrebe.

Hitra osvežitev vaših oblačil
Poseben program za osvežitev vaših oblačil po športnih dejavnostih ali po večerji. Svež zrak pomaga odstranjevati različne vonje, neprijeten duh po hrani in cigaretah. V 30 minutah so vaša oblačila pripravljena za nošenje in so skoraj tako sveža, kot da bi bila ravnokar oprana.

Športna oblačila pripravljena, da jih oblečete
Občutljiva športna oblačila in druge visokotehnološke tkanine zahtevajo posebno nego. Zato je bil ta program razvit posebej za sušenje kosov, ki jih običajno ne smete sušiti v sušilniku.

Odlično posušeno brez zvijanja
Pri sušenju rjuh in drugih večjih kosov posteljnine lahko v sušilniku nastane velik zvit vozel. Program za posteljnino z natančno preučenimi algoritmi in obračanjem bobna v obe smeri preprečuje zvijanje in zagotavlja izjemne rezultate sušenja.

Posebna skrb za otroška oblačila
Včasih lahko majhna otroška oblačila na koncu programa sušenja ostanejo nekoliko vlažna. Ta poseben program je zasnovan tako, da je tudi čisto zadnji pajac popolnoma suh in celo manj zmečkan.

Posušeno ob pravem času
Nastavite postopek sušenja vnaprej in pustite, da sušilnik deluje, kadar je to najprimernejše, na primer, ko je elektrika cenejša. Oblačila so posušena na predhodno nastavljeno raven in pripravljena za likanje ali shranjevanje v omari.

Skoraj brez likanja
Nimate časa, da bi takoj vzeli perilo iz sušilnika? Sušilniki WaveActive občasno obrnejo perilo in to do 3 ure po končanem sušenju, da se perilo ne bi po nepotrebnem mečkalo.

Manj tresenja. Manj hrupa.
Te posebne stranice zmanjšujejo vibracije sušilnika, da je manj glasen med postopkom sušenja in bolj

Popolna vrata
Velika vrata, izdelana iz enega samega kosa iz umetne mase brez vijakov, zagotavljajo stabilnost, preprečujejo nadležno škripanje in cviljenje. Odprejo se za celih 180 stopinj, zato je polnjenje in praznjenje bobna tako zelo enostavno, kot je le lahko.

Nič več praznjenja posode s kondenzatom
Kondenzacijski sušilnik s cevjo AutoDrain lahko priključite na vaš vodovodni sistem. Težave z ročnim praznjenjem posode za kondenzat so odpravljene.

Varno za radovedne otroke
Čelno ploščo lahko zaklenete s pritiskom na posebno kombinacijo tipk, kar preprečuje, da bi otroci uporabljali aparat, ko niste v bližini in s tem onemogočite nenamerno spreminjanje nastavitev.

Nič več nadležnih piskov
Sušilniki WaveActive niso prijazni le do perila, ampak tudi do vaših ušes. Rahli toni dajejo nežne informacije o funkcijah ali programih, ki jih izberete.

Senzonzorska tehnologija za učinkovito delovanje
Pametni senzor samodejno nadzira postopek sušenja glede na izbrani program, vrsto perila in želeno raven suhosti. Senzorji zaustavijo sušenje, ko oblačila dosežejo to raven, torej niso preveč posušena.

Programi
Programi: Posteljnina, Volna, Srajce, Športna oblačila, Prezračevanje, Mix suho, Mix suho za likanje, Baby. Na voljo so različne dodatne funkcije, kot so nižja temperatura sušenja in sistem proti mečkanju AntiCrease ter prednastavitev začetka sušenja StartDelay. K enostavni ter varni uporabi doprinese enostavno čiščenje filtra, signal za polno posodo kondenzata, digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja, senzor vlažnosti ter otroška zaščita.

Tehnične podrobnosti o GORENJE sušilnem stroju DP7B
Zmogljivost stroja: 7 kg
Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik
Dimenzije (VxŠxG): 85 × 60 × 62,5 cm
Teža: 40 kg
Barva: bela
Premer vrat: 35 cm
Kot odpiranja vrat: 180 °
Material bobna: pocinkana pločevina
Prednastavitev začetka pranja StartDelay
Otroška zaščita
Signal za polno posodo kondenzata
Digitalni prikazovalnik preostalega časa
Programi: Posteljnina, Volna, Srajce, Športna oblačila, Prezračevanje, Mix suho, Mix suho za likanje, Baby
Izbira časov sušenja: stopenjsko
Nižja temperatura sušenja
Sistem proti mečkanju AntiCrease
Energijski razred: B
Razred kondenzacijske učinkovitosti: A
Glasnost sušenja: 65 dB
Letna poraba energije: 504 kWh

5-letna garancija ob registraciji aparata
Gorenje
DP7B
Novo
3838782066894