Sušilni stroj GORENJE DE83/GID
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sušilni stroj GORENJE DE83/GID

8KG, toplotna črpalka

649,90 €

532,70 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušil GORENJE sušilni stroj DE83/GID
Boben WaveActive
Inverter PowerDrive
Razred kondenzacije A
Preprost vmesnik
TwinAir
Načini sušenja
AirRefresh
Športni program
HeatPump
Bedding
Baby
Start Delay
Anti Crease
Stable Tech
Elegantna vrata
AutoDrain
ChildLock
SoftSound
Senzonsko sušenje
Steklena vrata in Filtration Supreme

Boben WaveActive
Edinstven vzorec bobna v obliki valov zmehča vlakna, da je obdelava oblačil izjemno nežna in perilo popolnoma suho z zelo malo gubami.

Inverter PowerDrive
Ta tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo vašega sušilnika; z energijo varčujete vsakič, ko sušite perilo.

Razred kondenzacije A
Pri vsakem sušilnem ciklu sušilniki WaveActive utekočinijo prepričljivih 90 % vlage iz oblačil, kar zagotavlja popolnoma suho perilo in odpravlja težave s čezmerno vlago v vašem domu. To pomeni, da se v vaš življenjski prostor letno sprosti 55 l vode manj, v primerjavi s sušilniki z razredom učinkovitosti kondenzacije B.

Preprost vmesnik
Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete sušiti v samo 3 preprostih korakih: vklopite sušilnik, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila posušena tako, kot želite vi.

TwinAir
Tudi največji kosi perila so mehki, enakomerno posušeni in manj zmečkani, naravnost iz sušilnika, zahvaljujoč temu patentiranemu dvosmernemu sistemu pihanja zraka.

Načini sušenja
Naša tehnologija zagotavlja sušenje vseh vrst tkanin na najboljši možni način z optimalno kombinacijo temperature, vrtenja in časa. Te nastavitve je mogoče dodatno prilagoditi različnim načinom sušenja, kar vam omogoča, da najdete pravo kombinacijo za svoje trenutne potrebe.

AirRefresh
Poseben program za osvežitev vaših oblačil po športnih dejavnostih ali po večerji. Svež zrak pomaga odstranjevati različne vonje, neprijeten duh po hrani in cigaretah. V 30 minutah so vaša oblačila pripravljena za nošenje in so skoraj tako sveža, kot da bi bila ravnokar oprana.

Športni program
Občutljiva športna oblačila in druge visokotehnološke tkanine zahtevajo posebno nego. Zato je bil ta program razvit posebej za sušenje kosov, ki jih običajno ne smete sušiti v sušilniku.

HeatPump
Sušilniki s toplotno črpalko se ponašajo z visoko energijsko učinkovitostjo, zato omogočajo velike prihranke, poleg tega sušijo nežneje kot običajni sušilni sistemi. Temperatura v sušilniku s toplotno črpalko doseže približno 50 °C, kar omogoča sušenje skorajda vseh oblačil, a preprečuje prekomerno sušenje in krčenje.

Bedding
Pri sušenju rjuh in drugih večjih kosov posteljnine lahko v sušilniku nastane velik zvit vozel. Program za posteljnino z natančno preučenimi algoritmi in obračanjem bobna v obe smeri preprečuje zvijanje in zagotavlja izjemne rezultate sušenja.

Baby
Včasih lahko majhna otroška oblačila na koncu programa sušenja ostanejo nekoliko vlažna. Ta poseben program je zasnovan tako, da je tudi čisto zadnji pajac popolnoma suh in celo manj zmečkan.

Start Delay
Nastavite postopek sušenja vnaprej in pustite, da sušilnik deluje, kadar je to najprimernejše, na primer, ko je elektrika cenejša. Oblačila so posušena na predhodno nastavljeno raven in pripravljena za likanje ali shranjevanje v omari.

Anti Crease
Nimate časa, da bi takoj vzeli perilo iz sušilnika? Sušilniki WaveActive občasno obrnejo perilo in to do 3 ure po končanem sušenju, da se perilo ne bi po nepotrebnem mečkalo.

Stable Tech
Te posebne stranice zmanjšujejo vibracije sušilnika, da je manj glasen med postopkom sušenja in bolj stabilen.

Elegantna vrata
Velika vrata, izdelana iz enega samega kosa iz umetne mase brez vijakov, zagotavljajo stabilnost, preprečujejo nadležno škripanje in cviljenje. Odprejo se za celih 180 stopinj, zato je polnjenje in praznjenje bobna tako zelo enostavno, kot je le lahko.

AutoDrain
Kondenzacijski sušilnik s cevjo AutoDrain lahko priključite na vaš vodovodni sistem. Težave z ročnim praznjenjem posode za kondenzat so odpravljene.

ChildLock
Čelno ploščo lahko zaklenete s pritiskom na posebno kombinacijo tipk, kar preprečuje, da bi otroci uporabljali aparat, ko niste v bližini in s tem onemogočite nenamerno spreminjanje nastavitev.

SoftSound
Sušilniki WaveActive niso prijazni le do perila, ampak tudi do vaših ušes. Rahli toni dajejo nežne informacije o funkcijah ali programih, ki jih izberete.

Senzonsko sušenje
Pametni senzor samodejno nadzira postopek sušenja glede na izbrani program, vrsto perila in želeno raven suhosti. Senzorji zaustavijo sušenje, ko oblačila dosežejo to raven, torej niso preveč posušena.

Steklena vrata in Filtration Supreme
Steklena vrata omogočajo, da spremljate postopek sušenja, medtem ko sistem FiltrationSupreme zagotavlja izredno filtriranje brez omejevanja pretoka zraka. Ta patentirana rešitev omogoča preprosto čiščenje in zaradi izbirne notranje osvetlitve je sušenje še preprostejše.

Tehnične podrobnosti o GORENJE sušilnem stroju DE83/GID
Vrsta: Sušilni stroj s toplotno črpalko
Barva: Bela
Zasteklitev vrat: Enojna
Energijski razred: A+++
Poraba energije: 176 kWh
Zmogljivost sušenja: 8 kg
Glasnost: 65 dB
Učinek ožemanja: A
Premer vrat: 350 mm
Kot odpiranja vrat: 180 °
Inverter PowerDrive motor
LED prikazovalnik
Digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja
Osvetlitev bobna: Ne
Število programov: 16
Dodatne funkcije: Sistem proti mečkanju AntiCrease, Dodatno sušenje, Prednastavitev začetka delovanja, StartDelay, Polovična polnitev
Možnost direktnega odtoka AutoDrain
Enostavno čiščenje filtra
Senzor vlažnosti
Prijazen zvočni signal SoftSound
Otroška zaščita
Vrsta hladilnega sredstva: R134a
Mere (Š x V x G): 60 x 85 x 62,5 cm
Neto teža: 51,7 kg
Napetost: 220-240 V
Priključna moč: 700 W

5-letna garancija velja ob registraciji aparata
Gorenje
DE83GID
Novo
3838782524899