Sušilni stroj GORENJE DA83IL/I
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sušilni stroj GORENJE DA83IL/I

Inverter PowerDrive, IonTech, 8kg, toplotna črpalka

679,90 €

557,30 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušil GORENJE sušilni stroj DA83IL/I

IonTech
Inverter PowerDrive
Razred kondenzacije A
IonRefresh
Preprost vmesnik
TwinAir
Načini sušenja
HeatPump
Odlično posušeno brez zvijanja
Posušeno ob pravem času
Učinkovito sušenje tudi največjih kupov perila
koraj brez likanja
Manj tresenja, manj hrupa

IonTech
Manj mečkanja. Več svežine. Zrak, poln negativno nabitih ionov, posuši perilo na način, ki znatno zmanjša zmečkanost vaših oblačil. Ionizator ustvarja okolje brez večine alergenov, ostankov dima, cvetnega prahu in elektrostatičnega naboja, ki nastaja med postopkom sušenja. Zaradi tega je oblačila lažje likati in dišijo po svežem.

Inverter PowerDrive
Močan, a tih motor. Ta tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo vašega sušilnika; z energijo varčujete vsakič, ko sušite perilo.

Razred kondenzacije A
Pri vsakem sušilnem ciklu sušilniki WaveActive utekočinijo prepričljivih 90 % vlage iz oblačil, kar zagotavlja popolnoma suho perilo in odpravlja težave s čezmerno vlago v vašem domu. To pomeni, da se v vaš življenjski prostor letno sprosti 55 l vode manj, v primerjavi s sušilniki z razredom učinkovitosti kondenzacije B.

IonRefresh
Hitra osvežitev vaših oblačil. Morate hitro odstraniti neprijetne vonje iz oblačil? S tem posebnim programom osveževanja z ioni IonRefresh so vaša oblačila v 30 minutah pripravljena, da jih oblečete in so skoraj tako sveža, kot bi bila oprana.

Preprost vmesnik
Trije koraki in ste pripravljeni. Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete sušiti v samo 3 preprostih korakih: vklopite sušilnik, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila posušena tako, kot želite vi.

TwinAir
Učinkovito sušenje tudi največjih kupov perila. Tudi največji kosi perila so mehki, enakomerno posušeni in manj zmečkani, naravnost iz sušilnika, zahvaljujoč temu patentiranemu dvosmernemu sistemu pihanja zraka.

Načini sušenja
Odlična skladnost z vašimi potrebami. Naša tehnologija zagotavlja sušenje vseh vrst tkanin na najboljši možni način z optimalno kombinacijo temperature, vrtenja in časa. Te nastavitve je mogoče dodatno prilagoditi različnim načinom sušenja, kar vam omogoča, da najdete pravo kombinacijo za svoje trenutne potrebe

HeatPump
Varčnost in nežnost. Sušilniki s toplotno črpalko se ponašajo z visoko energijsko učinkovitostjo, zato omogočajo velike prihranke, poleg tega sušijo nežneje kot običajni sušilni sistemi. Temperatura v sušilniku s toplotno črpalko doseže približno 50 °C, kar omogoča sušenje skorajda vseh oblačil, a preprečuje prekomerno sušenje in krčenje.
Odlično posušeno brez zvijanja

Pri sušenju rjuh in drugih večjih kosov posteljnine lahko v sušilniku nastane velik zvit vozel. Program za posteljnino z natančno preučenimi algoritmi in obračanjem bobna v obe smeri preprečuje zvijanje in zagotavlja izjemne rezultate sušenja.
Posušeno ob pravem času

Nastavite postopek sušenja vnaprej in pustite, da sušilnik deluje, kadar je to najprimernejše, na primer, ko je elektrika cenejša. Oblačila so posušena na predhodno nastavljeno raven in pripravljena za likanje ali shranjevanje v omari.
Učinkovito sušenje tudi največjih kupov perila
Tudi največji kosi perila so mehki, enakomerno posušeni in manj zmečkani, naravnost iz sušilnika, zahvaljujoč temu patentiranemu dvosmernemu sistemu pihanja zraka.

Skoraj brez likanja
Nimate časa, da bi takoj vzeli perilo iz sušilnika? Sušilniki WaveActive občasno obrnejo perilo in to do 3 ure po končanem sušenju, da se perilo ne bi po nepotrebnem mečkalo.

Manj tresenja, manj hrupa
Te posebne stranice zmanjšujejo vibracije sušilnika, da je manj glasen med postopkom sušenja in bolj stabilen.
Programi

Programi: Osveževanje z ionizatorjem, IonRefresh, mix suho, mix suho za likanje, posteljnina, bombaž suho za v omaro, časovni 30 min, bombaž standard, srajce, časovni 90 min, bombaž suho za likanje, časovni 60 min, sintetika/mix za likanje, volna, spodnje perilo
Dodatne funkcije: Sistem proti mečkanju AntiCrease, dodatno sušenje, prednastavitev začetka delovanja, StartDelay, polovična polnitev


Tehnične podrobnosti o GORENJE sušilnem stroju DA83IL/I
Vrsta: Prostostoječi sušilni stroj
Vrsta izdelka: Kondenzacijski s toplotno črpalko
Linija izdelka: Advanced Line
Barva: Bela
Energijski razred: A+++
Poraba energije: 176 kWh
Zmogljivost pranja: 8 kg
Glasnost: 65 dB
Učinek ožemanja: A
Zasteklitev vrat: Enojna
Prostornina bobna: 120 L
Premer vrat: 350 mm
Kot odpiranja vrat: 180 °
Boben WaveActive: Da
Material bobna: Nerjavna pločevina
Pogon: Inverter PowerDrive motor
LED prikazovalnik: Da
Osvetlitev bobna: Da
Št. programov: 14
Ionizator: Da
Dvosmerno vpihovanje zraka: Da
Enostavno čiščenje filtra
Senzor vlažnosti
Prijazen zvočni signal SoftSound
Izbira časov sušenja: Da
Otroška zaščita: Da
Mere (Š x V x G): 60 x 85 x 62,5 cm
Neto teža: 51,1 kg

5-letna garancija velja ob registraciji aparata
Gorenje
DA83ILI
Novo