Sušilni stroj BOSCH EXCLUSIV WTX87KH0BY
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sušilni stroj BOSCH EXCLUSIV WTX87KH0BY

Parna obdelava, 9KG

1.025,00 €

840,16 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
BOSCH sušilni stroj s toplotno črpalko WTX87KH0BY AutoClean s funkcijo Smart Dry in Iron Assist poenostavlja sušenje, saj se vse naredi popolnoma samodejno.
Tehnologija AutoClean brez filtra v vratih, po zaslugi katere vam ni treba redno čistiti filtra, a vseeno ohranite vrhunsko učinkovitost.
Smart Dry: avtomatsko izbere najboljši program sušenja glede na zadnji cikel pranja.
Iron Assist: dodatna nega s paro, s pomočjo katere zgladite suho perilo ali celo preskočite likanje.
AutoDry: nežno posuši vaše perilo do stopnje suhosti, ki jo želite.
Dizajn AntiVibration: izjemno stabilen in neverjetno tih po zaslugi posebne zaščite proti vibriranju.

Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušil BOSCH sušilni stroj s toplotno črpalko WTX87KH0BY
Po zaslugi avtomatske tehnologije odstranjevanja kosmov lahko preskočite čiščenje filtra po vsakem pranju.
Najpametnejša rešitev za popolno perilo.
Iron Assist: dodatna nega s paro, s pomočjo katere zgladite suho perilo ali celo preskočite likanje.
Avtomatsko ve, kdaj so oblačila popolnoma posušena.
Izjemno tih in trpežen.
Sušilni stroj z okolju najbolj prijaznim sredstvom (R290).
ComfortControl: Jasno in enostavno upravljanje.
Home Connect
Vaša poraba energije je odvisna od vas.
Easy Start Najboljše priporočilo, ki poskrbi za najbolje opravljeno delo.
Vaš aparat vam prisluhne.
Tkaninam prijazno sušenje omogoča občutljiv sistem sušenja perila.
Nežen do vaših oblačil. Nežen do vaše kože.
Hitro sušenje 40’

Po zaslugi avtomatske tehnologije odstranjevanja kosmov lahko preskočite čiščenje filtra po vsakem pranju.
V naših natančno zasnovanih sušilnih strojih AutoClean smo filter v vratih zamenjali z avtomatsko tehnologijo odstranjevanja kosmov, tako da lahko čiščenje filtra po vsakem pranju zdaj preskočite. Ta tehnologija kosme avtomatsko odpiha v spodnji del aparata, kondezator se redno izpira in kosmi se varno shranijo v posebnem zbiralniku, ki ga je treba izprazniti le na do vsakih dvajset ciklov; to pomeni do 95 % manj odstranjevanja kosmov v primerjavi s sušilnim strojem s filtrom v vratih*. Na čiščenje vas bo opozoril priročen opomnik. *Na osnovi 160-ih ciklov na leto z uporabo standardnega programa za bombaž v skladu z Uredbo EU 392/2012. Številke se lahko razlikujejo glede na uporabo.

Najpametnejša rešitev za popolno perilo.
Izbira ustreznega programa sušenja, ki bo prilagojen vašemu perilu, je lahko težavna. Po zaslugi tehnologije Smart Dry pri aparatih Home Connect bo program sušenja izbran avtomatsko na osnovi informacij iz zadnjega cikla pranja. Brezžična tehnologija omogoča komunikacijo med pralnim in sušilnim strojem, brez potrebe po zunanji napravi ali aplikaciji. Pri izbiri programa sušenja se upošteva količino perila, tip tkanine in stopnjo vlažnosti perila. Najpametnejša rešitev za popolne rezultate sušenja.

Iron Assist: dodatna nega s paro, s pomočjo katere zgladite suho perilo ali celo preskočite likanje.
Kup perila bo manjši že z enim samim pritiskom tipke. Sušilni stroji Bosch AutoClean so opremljeni s funkcijo za obdelavo suhih oblačil s paro, tako da lahko obseg likanja zmanjšate ali se mu kar v celoti izognete. Naravna meglice prodre v predhodno segrete tkanine in vidno zgladi perilo. Izbirate lahko med tremi programi s predhodno določeno količino pare, ki so optimizirani za različne tipe perila, na primer moške obleke, ki ste jih oblekli le nekajkrat, oziroma srajce ali bluze. Najbolj priročen način za pranje perila.

Avtomatsko ve, kdaj so oblačila popolnoma posušena.
Sušilni in pralno-sušilni stroji Bosch s sistemom AutoDry posušijo do 10 kg perila še posebej nežno in ravno do želene stopnje suhosti, npr. dovolj suho za likanje ali za v omaro ali še posebej suho. Senzorji nenehno merijo temperaturo in preostalo vlago ter oblačila ščitijo pred previsokimi temperaturami in prekomernim sušenjem.

Izjemno tih in trpežen.
Inovativne stranske stene AntiVibration so posebej zasnovane, da nudijo večjo stabilnost in optimalno omilijo vibracije. Ojačana izolacija obenem znižuje raven hrupa, po zaslugi česar so sušilni stroji Bosch tako tihi, da lahko med ciklom delovanja izvedete tudi tiho in mirno uro joge.

Sušilni stroj z okolju najbolj prijaznim sredstvom (R290).
Naši novi sušilni stroji so opremljeni z novim in okolju bolj prijaznim hladilnim sredstvom, R290. To je najbolj okolju prijazno naravno hladilno sredstvo na svetu, ki je na voljo na tržišču.

ComfortControl: Jasno in enostavno upravljanje.
Intuitiven uporabniški vmesnik in LCD zaslon vam omogočata popoln pregled in zagotavljata otročje lahko upravljanje.

Home Connect
Aparati Bosch z daljinskim upravljanjem Home Connect vam zdaj nudijo popoln nadzor, kjer koli že ste – z enim samim dotikom tipke. S pomočjo aplikacije Home Connect na mobilni napravi lahko priročno upravljate z vašim aparatom in ga nadzorujete kar na daljavo.

Vaša poraba energije je odvisna od vas.
Hišne aparate lahko vedno izberemo sami, ko gre za porabo energije, pa nimamo vedno besede. Opcija FlexStart v sklopu tehnologije Home Connect vam omogoča uporabo hišnih aparatov Bosch na kar najbolj učinkovit način. Če za upravljanje z energijo za povezavo s pametnim omrežjem ali za fotovoltaični zbiralnik uporabljate standard EEBUS, lahko zdaj enostavno določite časovni okvir, v katerem naj bi delovali vaši hišni aparati – z aplikacijo Home Connect na vaši mobilni napravi. Vaš sistem upravljanja z energijo tako avtomatsko uporabi najboljši vir energije, ki je na voljo za delovanje vaših hišnih aparatov. Končno so tu hišni aparati, ki se prilagodijo vašemu okolju prijaznemu razmišljanju.

Easy Start Najboljše priporočilo, ki poskrbi za najbolje opravljeno delo.
Izbira ustreznega programa za vaš sušilni stroj je lahko težavna in lahko ob izbiri napačnega privede tudi do nepopolnih rezultatov. Funkcija Easy Start v aplikaciji Home Connect vam prihrani ugibanje in vedno priporoči pravi program – neposredno prek vaše mobilne naprave. Zadostuje že, da v aplikacijo Home Connect vnesete značilnosti tkanin in nastavite želene rezultate sušenja. Tako boste lahko enostavno izbrali ustrezen program in si zagotovili popolne rezultate. Vsakokrat.

Vaš aparat vam prisluhne.
Po zaslugi partnerstva s storitvijo Amazon Alexa lahko z vašim sušilnim strojem tudi glasovno upravljate. Preverite, če je ustrezna funkcija "Home Connect" v okviru aplikacije Alexa na voljo v vaši državi in v vašem jeziku. Vklopite ustrezno funkcijo za vzpostavitev povezave med storitvijo Amazon Alexa in vašim hišnim aparatom.

Tkaninam prijazno sušenje omogoča občutljiv sistem sušenja perila.
Po zaslugi občutljivega sistema sušenja se perilo posuši z blagim toplim zrakom, ki prihaja z vseh strani, zaobljena oblika reber Soft pa poskrbi za to, da se perilo v stroju nežno premeša in ne leži plosko na tkanini prijazni površini bobna. Rezultat je mehko perilo brez gub.

Nežen do vaših oblačil. Nežen do vaše kože.
Neustrezno oprana oblačila pogosto vsebujejo alergene, ki lahko povzročijo draženje kože. Zato smo razvili AllergyPlus, ki učinkovito zmanjša kar največjo možno količino ostankov alergenov. S tem boste zmanjšali prisotnost cvetnega prahu, živalskih dlak in prašnih pršic v vaših oblačilih. Program je idealen za alergike in tiste z občutljivo kožo.

Hitro sušenje 40’
Hitro sušenje v 40-ih minutah, primerno za manjše količine sintetičnih vlaken in tankih tkanin, izjemno natančen sistem upravljanja temperature ter spremljanje stopnje suhosti in vlažnosti oblačil v realnem času omogočajo, da oblačila nadenete takoj po zaključku sušenja.

Tehnične podrobnosti o BOSCH sušilnem stroju s toplotno črpalko WTX87KH0BY
Zmogljivost sušenja pri standardnem programu bombaž pri polni polnitvi: 9 kg
Vrsta sušilnega stroja: kondenzacijski
Energijski razred: A+++ (na lestvici energijskih razredov od A+++ do D)
Poraba energije 193.0 kWh letno; ocena temelji na 160 ciklih sušenja pri standardnem programu bombaž pri polni in delni polnitvi ter pri načinu delovanja z nizko porabo energije. Dejanska poraba energije je odvisna od načina uporabe aparata
Poraba energije pri standardnem programu bombaž pri polni polnitvi 1.61 kWh in poraba pri polovični polnitvi 0.9 kWh
Poraba energije v stanju izključen / vključen: 0.1 W / 0.1 W
Trajanje delovanja v stanju vključenosti: 30 min
Program bombaž pri polni in delni polnitvi je standarden program sušenja na katerega se nanašajo podatki na energijski nalepki in podatkovni kartici. Ta program je primere za sušenje običajno mokrega bombažnega perila in je najbolj učinkovit program
Tehtano trajanje programa pri standardnem programu bombaž pri polni in delni polnitvi: 168 min
Trajanje standardnega programa bombaž pri polni polnitvi: 215 min; trajtanje standardnega programa bombaž pri delni polnitvi: 132 min
Razred učinkovitosti kondenziranja: B na lestvici od G (najnižja učinkovitost) do A (najvišja učinkovitost)
Povprečna učinkovitost kondenziranja pri standardnem programu pri polni polnitvi: 88 %; povprečna učinkovitost kondenziranja pri standardnem programu pri delni polnitvi: 88 %
Tehtana učinkovitost kondenziranja pri standardnem programu bombaž pri polni in delni polnitvi: 88 %
Glasnost: 62 dB (A) re 1 pW
Standardni programi: Bombaž, Enostavna nega
Iron Assist
Smart Dry
Posebni programi: Alergije Plus, Bombaž, Bluze/srajce, Smart Dry, Občutljivo perilo, Brisače, Iron Assist (1 srajca), Iron Assist (5 srajc), Iron Assist (Business), Mešano, Super 40, Sintetika, Za volno, Časovni program - toplo
Home Connect: nadzor in upravljanje na daljavo, upravljanje z energijo, diagnostika na daljavo
Rahljanje perila 120 min po končanem sušenju
TouchControl tipke: Končano, Rahljanje 60 min, Rahljanje 120 min, Otroška varnostna ključavnica 3 sek., Gumb za vklop, Remote Start, Nežno, Zvočni signal, Start / Reload / Pause, Fino sušenje, Ciljno sušenje, 24 h Končano
AutoClean
AutoDry tehnologija
Osvetljen gumb za izbiro programov z integriranim gumbom za vklop/izklop
Velik LED-zaslon za prikaz preostalega časa in 24 h časovnega zamika, stanja programa, posebnih funkcij
Sensitive Drying System: Boben iz nerjavečega jekla z asimetričnimi prečkami
AntiVibration Design: tišji in stabilnejši stroj
LED osvetlitev notranjosti bobna
Zaklepanje nastavitev pred otroci
Zvočni signal ob koncu programa
Kovinska kljuka pri vratih
Stransko odpiranje, v desno
Set za odvod kondenzirane vode
Možnost podvgradnje
Dimenzije aparata (V x Š x G): 84.2 x 59.8 x 59.9 cm
Dimenzije aparata (V x Š): 84.2 cm x 59.8 cm
Globina aparata: 59.9 cm
Globina aparata vklj. vrata: 65.2 cm
Globina aparata z odprtimi vrati: 107.5 cm
Tehnologija s toplotno črpalko z okolju prijaznim hladilnim sredstvom R290
Bosch
WTX87KH0BY
Novo