Štedilnik GORENJE ECS6350WC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Štedilnik GORENJE ECS6350WC

Steklokeramično kuhališče, 60cm

479,90 €

393,36 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Idealna za profesionalne rezultate

Pečica, zdaj še prostornejša, uspešno posnema tradicionalne obokane peči na drva. Ovalna oblika notranjosti omogoča optimalno kroženje zraka, ki živila zaobjame v celoti, jedi so zato znotraj nežne in sočne in na zunaj neverjetno hrustljave. Prednost je še boljše kroženje zraka, razporejenega po 70-litrski notranjosti z vdolbinicami, kar zmanjšuje pojav hladnih predelov in zagotavlja enakomerno zapečenost. Posebna dinamika kroženja zraka omogoča odlične pogoje za profesionalno pečenje na enem ali na več pekačih hkrati.

Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušil GORENJE štedilnik ECS6350WC
Izjemno odporna, izjemno gladka prevleka
Preprosto vsakdanje čiščenje
Več prostora pomeni več svobode pri kuhanju
Navzven hrustljave, znotraj mehke jedi
Prihranek časa in energije
Postrezite profesionalne jedi v udobju svojega doma

Izjemno odporna, izjemno gladka prevleka
SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki odlično prenaša tudi ekstremno vročino. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikronskih por so površine pečice ter pekačev odporne na najvišje temperature. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo.

Preprosto vsakdanje čiščenje
Povsem nov emajl je opazno izboljšal funkcijo AquaClean, ki je v veliko pomoč pri čiščenju notranjosti pečice. Vse, kar je potrebno storiti, je vliti pol litra vode v pekač ter vklopiti funkcijo AquaClean. V le 30 minutah so madeži in ostanki maščobe zmehčani, zato se zelo enostavno obrišejo.

Več prostora pomeni več svobode pri kuhanju
Optimiziran zračni tok omogoča, da zrak kroži po še večjem prostoru in tako povsem zaobjame hrano. Zaradi večje prostornine je, ob nespremenjenih dimenzijah pečice, v večjih pekačih možno pripraviti večje količine hrane. Namesto prejšnjih treh pečica zdaj omogoča uporabo petih pekačev hkrati.

Posebej veliki pekači se prilegajo katerkoli pečici
Prostornejše pečice omogočajo pripravo večje količine hrane – ne le zaradi enakomernega kroženja zraka na vseh nivojih, temveč tudi zaradi 42 centimetrov širokih pekačev. Tako je povsem izkoriščena celotna širina pečice, zaradi naprednih tehnologij pečenja pa so jedi enakomerno pečene na vseh nivojih.

Navzven hrustljave, znotraj mehke jedi
Za idealno pečenje skrbita 3D-infrardeči greli v stropu, kjer je manjši grelnik nameščen znotraj večjega. Razporeditev toplote zagotavlja vedno najboljše rezultate peke, saj so jedi z zunanje strani hrustljave, v notranjosti pa mehke. Zaradi možnosti enostavnega spuščanja zgornjega grela pri boljših modelih pečic je enostavnejše tudi čiščenje.

Prihranek časa in energije
Hitro segrevanje pečico ogreje na 200 °C v zgolj 6 minutah in tako prihrani do 30 % časa. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

Postrezite profesionalne jedi v udobju svojega doma
Če so krožniki segreti, se okus hrane ne izgubi in vsak grižljaj je tako dober, kot mora biti: od juh do testenin in v sopari kuhane zelenjave. Funkcija WarmPlate ohranja vaš porcelan na točno pravi temperaturi, t.j. 60 °C. Uživajte v profesionalni postrežbi v zavetju svojega doma.

Tehnične podrobnosti o GORENJE štedilniku ECS6350WC

Vrsta: Štedilnik
Barva: Bela
Energijski razred: A
Poraba energije za konvencionalno pečenje: 0,94 kWh
Poraba energije za večsistemsko pečenje: 0,81 kWh
Prostornina pečice: 71 L
Steklokeramična kuhališča
Površina največjega pekača: 1316 cm²
levo spredaj (mm): 210/120
Moč kuhalne cone levo spredaj: 2200 W
desno spredaj (mm): 145
Moč kuhalne cone desno spredaj: 1200 W
levo zadaj (mm): 145
Moč kuhalne cone levo zadaj: 1200 W
desno zadaj (mm): 180
Moč kuhalne cone desno zadaj: 1800 W
Dvojna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo
Pokazatelj preostale toplote
Termično varovalo za samodejni izklop
Mere (Š x V x G): 60 x 85 x 60 cm
Neto teža: 44,9 kg
Bruto mere (Š x V x G): 67,7 x 96 x 71,9 cm
Bruto teža: 49,9 kg
Gorenje
ECS6350WC
Novo