Wi-Fi HD kamera PANASONIC KX-HNC800EXW
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wi-Fi HD kamera PANASONIC KX-HNC800EXW

150,00 €

122,95 € Brez DDV

check NA ZALOGI
100% secure payments
Full HD snemanje v slabših svetlobnih pogojih

Z objektivom za hitro ostrenje bo prilagajanje slike veliko bolj učinkovito. Gre za napravo, ki ponuja snemanje s 1080p Full HD (1920×1080 pik) tehnologijo ter ultimativnost snemanja pri šibkejši svetlobi. Panasonic KX-HNC800 lahko posname videoposnetek s kakovostjo filma pri 30 sličicah na sekundo.

Predčasno snemanje
Imejte celovit in natančen pregled z Wi-Fi kamero KX-HNC800, ki vključuje funkcijo predčasnega snemanja. Ob predčasnem snemanju se obdelava slik dejansko začne dve sekundi preden senzor gibanja kamere aktivira postopek snemanja. Prednost, ki v celoti zabeleži nekoga, ki hitro hodi skozi celotno sobo ali prostor.

Preprost pregled na mobilniku
Uživajte v brezžičnem nadzoru s pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Panasonic KX-HNC800 Wi-Fi kamera je primerna za lažji pregled nad otrokom ali vaše družinske sobe v realnem času. Naprava vam lahko pride zelo prav, kadar ste na dopustu, pa tudi kadar vas zanima, kaj počne vaš hišni ljubljenček kadar vas ni blizu.

Zaščita privatnosti
Kamera ima drsni zatič, s katerim lahko pokrijete kamero in mikrofon v primerih, kadar nadzor v vašem stanovanju ni potreben, denimo kadar dobite na dom obisk gostov. Ko je kamera pokrita z zatičem, so funkcionalnosti mikrofona popolnoma onemogočene. Prav tako, kadar je zaklopnik zaprt, boste na vaš pametni telefon prejeli obvestilo. Če boste morali znova aktivirati funkcije nadzora in mikrofona, lahko uporabite funkcijo Talk, da omogočite aktivacijo.

Tehnične podrobnosti:

Resolucija: 192 x1080p
Kot snemanja: 142 stopinj
Pred-snemanje: da
Dvosmerna Talkie-Walkie komunikacija
Zaznavanje gibanja, zvoka, temperature
Nočno snemanje: do 5 metrov
Možna stenska montaža
Snemanje na microSD
Kompatibilno z OS Android, iOS

Garancija: 2 leti
Panasonic
KXHNC800EXW
Novo
5025232846207