Bluetooth slušalke TREVI HMP12E07 bele
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bluetooth slušalke TREVI HMP12E07 bele

24,90 €

20,41 € Brez DDV

check NA ZALOGI
100% secure payments
TREVI HMP 12E07 AIR mini Bluetooth 5.0 slušalke z mikrofonom, TWS, polnilna enota, touch kontrola, bele

Uživajte v brezžični povezavi Bluetooth 5.0 z mini HiFi pametnimi slušalkami Trevi HMP 12E07 Air in se prepustite izjemno kakovostnemu zvoku s poudarjenimi basi. Inovativna lahka oblika in najnaprednejša obstoječa tehnologija vam omogočata svobodo in udobje pri poslušanju vašega glasbenega izbora ure in ure, kjerkoli se že nahajate. Komunicirajte in upravljajte klice z vgrajenim brezžičnim mikrofonom in več funkcijskimi tipkami na dotik. Do 4-urna uporabna doba baterije ob uporabi obeh slušalk, ki je dovolj zmogljiva za vsako uporabo med telesno aktivnostjo, vam omogoča brezskrbno uporabo brez pomislekov, da boste morali dokončati vaš trening brez vaše najljubše skladbe.

Recite nasvidenje motečim kablom in pozdravite povsem nov svet poslušanja glasbe in komuniciranja z vašimi najdražjimi z izjemnimi športnimi brezžičnimi slušalkami. Vrhunski način prilagajanja ušesnih čepkov je oblikovan predvsem za uporabo pri športnih aktivnostih v vseh pogojih. Kombinacija najboljših materialov ponuja najboljše inovacije na področju moderne športne tehnologije za vrhunske športnike, kakor tudi za začetnike.

S tehnologijo, ki izolirajo hrup iz okolice, slušalke inteligentno filtrirajo šum v ozadju, kar pripomore k boljšemu predvajanju zvoka v hrupnih okoljih. Mikrofon za zmanjševanje hrupa zagotavlja jasen, čist zvok za brezskrbno uživanje pri prostoročnih klicih. Slušalke odlikuje funkcija TWS (dvojni načina delovanja), ki omogoča uporabo obeh ušesnih čepkov, lahko pa uporabljate samo enega in s tem podaljšate čas predvajanja oz. uporabe brez polnjenja.

Tehnične specifikacije:

Mini HIFI slušalke s povezavo Bluetooth: 5.0
Dvojni način delovanja: TWS
Več funkcijske tipke na dotik
Združljivost s pametnimi telefoni
Izolacija oz. filtriranje hrupa iz okolja
LED Indikator
Polnjenje polnilne postaje preko microUSB priključka
Polnjenje slušalk preko polnilne postaje (ohišja)
Polnilna litijeva baterija z avtonomijo delovanja: do 4 ure
Garancija : 24 mesecev
Trevi
HMP12E07
Nov izdelek
8011000026268