Sesalnik GORENJE SVC216FS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sesalnik GORENJE SVC216FS

139,90 €

114,67 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Sesalnik Gorenje SVC216FS ima turbo krtačo z lastnim motorjem, ki skrbi da sesalnik odstrani smeti iz vseh vrst površin.

Turbo krtača z motorjem
Vrhunski pripomoček za čiščenje vseh vrst tal. Turbo krtača ima lasten elektro motor, kar ji omogoča, da je pobiranje nečistoč zares učinkovito ves čas delovanja. Čiščenje krtače je enostavno, saj jo odstranimo zgolj z enim dotikom mehanizma.

Varčuje s prostorom
Vedno na dosegu roke. Zložljiv ročaj sesalnika omogoča hrambo tudi v manjših prostorih, npr. v spodnjem delu omare ali pod koritom v kopalnici. Samo postavite sesalnik na polnilno postajo in ga priključite na električno omrežje medtem ko ga ne uporabljate.

FlexibleLED
Brez spregledanih kotov. Učinkovita LED svetila na sprednjem delu krtače bodo osvetlila še tako skrite kote, ki jih boste brez težav očistili s pomočjo izredno gibljivega zgloba, ki omogoča sesanje pod posteljo, pod sedežno garnituro ali težko dosegljivih visokih polic.

Preprosto praznjenje posode za prah
Brez umazanih rok. Praznjenje posode za prah je preprosto in učinkovito. Z eno potezo sprostite zatič, odprete posodo za prah in ga iztresete. Ponovna namestitev posode traja le nekaj sekund.

EasyHandle
Ročaj za prenašanje sesalnika. Ročaj vam omogoča varno prenašanje sesalnika iz prostora v prostor. Pri nekaterih sesalnikih je ročaj že del ohišja, pri drugih pa je pritrjen na sredino ohišja, kar omogoča hkratno prenašanje in sesanje v vodoravni legi.

AutoCabel
Samodejni navijalec kabla. Samodejni navijalec kabla je del standardne opreme sesalnikov Gorenje, ki po uporabi poskrbi za samodejno navijanje kabla nazaj v notranjost aparata.

2 v 1
Ročni ali klasični sesalnik. Dva sesalnika v enem! Klasičen sesalnik lahko spremenite v ročnega v nekaj sekundah. Ko zaključite s sesanjem tal, nadaljujte s sesanjem višjih površin, sedežne garniture in notranjosti avtomobila.

Konstantna učinkovitost
Brez znižanja moči med delovanjem. Zahvaljujoč zmogljivi litijevi bateriji s kapaciteto 2.000 mAh, ne boste občutili padca učinkovitosti med delovanjem. Tudi ob polovični napolnjenosti baterije, bo sesalnik še vedno brez težav deloval z največjo močjo.

Podaljšan čas sesanja
Do 60 minut brezskrbnega sesanja. Z najnovejšo litijevo baterijo je zagotovljen občutno daljši čas sesanja kot pri prejšnjih modelih. Čas trajanja baterije do 60 minut omogoča, da brez dodatnega polnjenja posesate celotno hišo. Odvisen je od izbrane hitrosti, tipa tal in potrebne moči sesanja. Skrajšan je tudi čas polnjenja baterije. V 4 do 6 urah je sesalnik pripravljen na ponovno čiščenje.

S posodo za prah
Za suho čiščenje
Brezžično delovanje
Čas delovanja do: 60 min
Število nastavkov: 2
Pretok zraka: 12 l/s
Prostornina posode za prah: 0,6 l
Dva v enem - roka in metla
1 HEPA filter
Kontrolna lučka polnjenja
Polnilna postaja
Čas polnjenja akumulatorja: 6 h
Indikator baterijskega polnilca
Mehak zagon motorja
Število nastavkov: 2
LED osvetlitev
Gumirana kolesa
Barva: Srebrna
Nazivna napetost: 21,6 V
Mere (Š×V×G): 26 × 118 × 17 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 34,2 × 63 × 16 cm
Neto teža: 2,5 kg
Bruto teža: 4,5 kg
Priključna moč: 125 W
Gorenje
SVC216FS
Novo
3838782029417