Sesalnik GORENJE SVC216FR
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sesalnik GORENJE SVC216FR

139,90 €

114,67 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
GORENJE pokončni sesalnik SVC216FR se ponaša s svojim modernim videzom, ki paše v vsak dom in z zmogljivimi funkcijami, ki poskrbijo za učinkovitost sesanja.
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušil GORENJE pokončni sesalnik SVC216FR
Turbo krtača z motorjem
Varčuje s prostorom
FlexibleLED
Preprosto praznjenje posode za prah
2v1 sesalnik
Konstantna učinkovitost
Podaljšan čas sesanja

Turbo krtača z motorjem
Vrhunski pripomoček za čiščenje vseh vrst tal. Turbo krtača ima lasten elektro motor, kar ji omogoča, da je pobiranje nečistoč zares učinkovito ves čas delovanja. Čiščenje krtače je enostavno, saj jo odstranimo zgolj z enim dotikom mehanizma.

Varčuje s prostorom
Vedno na dosegu roke. Zložljiv ročaj sesalnika omogoča hrambo tudi v manjših prostorih, npr. v spodnjem delu omare ali pod koritom v kopalnici. Samo postavite sesalnik na polnilno postajo in ga priključite na električno omrežje medtem ko ga ne uporabljate.

FlexibleLED
Brez spregledanih kotov. Učinkovita LED svetila na sprednjem delu krtače bodo osvetlila še tako skrite kote, ki jih boste brez težav očistili s pomočjo izredno gibljivega zgloba, ki omogoča sesanje pod posteljo, pod sedežno garnituro ali težko dosegljivih visokih polic.

Preprosto praznjenje posode za prah
Brez umazanih rok. Praznjenje posode za prah je preprosto in učinkovito. Z eno potezo sprostite zatič, odprete posodo za prah in ga iztresete. Ponovna namestitev posode traja le nekaj sekund.

2v1 sesalnik
Ročni ali klasični sesalnik. Dva sesalnika v enem! Klasičen sesalnik lahko spremenite v ročnega v nekaj sekundah. Ko zaključite s sesanjem tal, nadaljujte s sesanjem višjih površin, sedežne garniture in notranjosti avtomobila.

Konstantna učinkovitost
Brez znižanja moči med delovanjem. Zahvaljujoč zmogljivi litijevi bateriji s kapaciteto 2.000 mAh, ne boste občutili padca učinkovitosti med delovanjem. Tudi ob polovični napolnjenosti baterije, bo sesalnik še vedno brez težav deloval z največjo močjo.

Podaljšan čas sesanja
Do 60 minut brezskrbnega sesanja, Z najnovejšo litijevo baterijo je zagotovljen občutno daljši čas sesanja kot pri prejšnjih modelih. Čas trajanja baterije do 60 minut omogoča, da brez dodatnega polnjenja posesate celotno hišo. Odvisen je od izbrane hitrosti, tipa tal in potrebne moči sesanja. Skrajšan je tudi čas polnjenja baterije. V 4 do 6 urah je sesalnik pripravljen na ponovno čiščenje.

Tehnične podrobnosti o GORENJE pokončnem sesalniku SVC216FR
Vrsta: Pokončni sesalnik
Tip sesalnika: S posodo za prah, za suho čiščenje Material: Plastika
Barva: Rdeča
Uporaba: 2v1
Čas delovanja: 60 min
Prostornina posode za prah: 6 h
Nastavitev moči: Z gumbom na ročaju
Kontrolna lučka polnjenja: Da
Brezžično delovanje: Da
LED osvetlitev: Da
Št. nastavkov: 2
Vrsta krtače: Električna turbo
Kolesa: Gumirana
HEPA filter: 1 HEPA filter
Nivo hrupa: 78 dB (A)
Napetost: 21.6 V
Mere (Š x V x G): 26 x 118 x 17 cm
Neto teža: 2,5 kg
Gorenje
SVC216FR
Novo
3838942149672