Sesalnik GORENJE RVC216BK
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sesalnik GORENJE RVC216BK

359,90 €

295,00 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Robotski sesalnik trikotne oblike z brisačami je odličen dodatek vašemu domu in vam ponuja več časa za stvari, ki jih imate najraje. Ta kompaktna naprava ne bo zavzela preveč prostora v vašem domu, s pomočjo pametne mobilne aplikacije in navigacijskega sistema pa je odličen dodatek vašim pametnim pomočnikom za čiščenje doma.
Pozabite na premikanje pohištva pred sesanjem, zahvaljujoč kompaktni velikosti in višini, robotski sesalnik Gorenje RVC216BK lahko učinkovito in samodejno čisti pod kavči, posteljami in drugim večjim pohištvom ter doseže tudi težko dostopna mesta. Njegova trikotna oblika olajša sesanje vogalov in ne pušča slepih površin.
Ta model 2 v 1 ponuja tudi funkcijo brisanja, ki je običajno še manj prijetno opravilo kot samo sesanje. Torej je uporaba nastavka za brisanje primerna za sesanje in brisanje vseh trdih tal (kot so ploščice, parket, laminat) hkrati. To prihrani čas, ko so v bližini otroci in hišni ljubljenčki. In kaj je bolj zadovoljivo kot osvežiti tla samo z dotikom vode?
Pametno čiščenje
Vrhunska pametna tehnologija omogoča robotskemu sesalniku, da zaznava in mapira okolico, kar mu omogoča učinkovito čiščenje. Algoritem hkratne vizualizacije in mapiranja (VSLAM) izračuna optimalno pot čiščenja. Pomnilnik ima tudi napredno funkcijo mejne vrednosti in kreiranja točk, ki omogočajo spremljanje učinkovitosti čiščenja. Gyro tehnologija pomaga določiti optimalno linijo čiščenja – ko robotski sesalnik doseže kot sobe oz. steno, se obrne za 75% dolžine krtače in se vrne, ponovno doseže steno, se pomakne desno in ponovno vrne. To zagotavlja, da so tla v celoti čista.
Sesanje in mokro brisanje
Dve funkciji v enem aparatu. Uživajte v popolni čistoči. Sesalnik vse vrste trdih tal učinkovito posesa, nato pa jih še pobriše. Deluje v popolnem zaporedju za popolno čistočo vašega doma.
Kontrola robotskega sesalnika z G·SMART aplikacijo
Aplikacija G·Smart omogoča odlične možnosti za upravljanje sesanja na daljavo. Z aplikacijo lahko preverjate, kako poteka čiščenje in tudi natančno pot čiščenja. Čiščenje lahko začnete na daljavo in robot bo vaš dom očistil, medtem ko boste vi na delu ali boste uživali v prostem času. Prav tako lahko postavite tudi navidezni zid – prepreko, s katero robotu onemogočite, da bi čistil prostor, kjer čiščenje ni potrebno. Preko aplikacije lahko upravljate tudi s časom in urnikom čiščenja.
Kot sobe ni več problem
Optimalno čiščenje. Posebno in skrbno zasnovana oblika robotskega sesalnika omogoča, da sesalnik doseže vse robove, ozke prostore in oddaljene kote vašega doma.
Pametno polnjenje
Robotski sesalnik se bo samostojno vrnil do polnilne postaje, ko bo zaznal, da so baterije prazne in jih je potrebno napolniti. Ko bodo baterije napolnjene, se bo vrnil na mesto, kjer je prekinil sesanje in nadaljeval svoje delo.
Primerno za prostore s hišnimi ljubljenčki

Poslovite se od prahu, umazanije in dlak hišnih ljubljenčkov. Mehke ščetine na krtači omogočajo učinkovito sesanje različnih talnih površin, podaljšana krtača v kombinaciji s stranskimi krtačami pa omogoča optimalno pobiranje. Čiščenje krtač je enostavno, saj je za ta namen sesalniku priloženo posebno orodje.
Tehnične podrobnosti
Tip sesalnika: robotski
Mokro čiščenje: da
Nastavitev sesanja: da
Upravljanje: preko aplikacije
Baterija: 21,6 V
Čas delovanja: 90 min
Moč: 60 W
Načini čiščenja: samodejno čiščenje, vklop / premor, način samodejnega polnjenja, ponovni zagon
Barva: črna
Garancija: 2 leti
Gorenje
RVC216BK
Novo