Sesalnik ELECTROLUX ESP7GREEN
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−11,72%

Sesalnik ELECTROLUX ESP7GREEN

149,99 € 169,90 € −11,72% 122,94 € (brez davka)
block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Sesalnik ESP7GREEN, blagovne znamke Electrolux se lahko pohvali z močjo 650 W in delovnim radijem 12 m. Ponaša se z ročnim nastavljanjem moči, ki omogoča prilagoditev vašim potrebam, prihranitev energije in čiščenje stanovanja z manj motnjami.

Sesalnik vsebuje vrečko za prah S –Bag Classic Long Performance s prostornino 3,5 l ter pralni higienski Hygiene filter EPA12, ki prispeva k boljši kakovosti zraka v vašem domu, saj izhodni zrak očisti kar do 99,5 %. Opremljen je z mehanskim indikatorjem polnosti vrečke, režami za odlaganje cevi z nastavkom za enostavno shranjevanje ter teleskopsko cevjo iz nerjavečega jekla z zaskočnim sistemom, ki zagotavlja prilagajanje višine in zadosten doseg sesanja.

Dodani so krtača Parketto Pro z zaklepanjem za sesanje trdih tal, ki je namenjena učinkovitemu čiščenju vseh vrst trdnih tal, kot npr. ploščic, masivnega lesa, linoleja, marmorja ipd., mali nastavek 3v1 ter kombinirana krtača Dust Magnet Silent.

Za lažje prenašanje sesalnika poskrbi priročen ročaj, mehki obijači na sesalniku pa zaščitijo vaše pohištvo med uporabo. Zaradi mehkih oblog na kolesih je posebej nežen do tal.

Poleg nizkega nivoja glasnosti (70 dB) vas bo ESP7GREEN navdušil tudi z majhno energijsko porabo, s katero boste kljub veliki učinkovitosti sesalnika prihranili na porabi energije.

Tehnične podrobnosti:

Okvirna letna poraba energije: 21,2 kW
Razred energijske učinkovitosti: A+
Razred učinkovitosti čiščenja preprog: B
Razred učinkovitosti čiščenja trdih tal: A
Razred izpusta prahu: A
Glasnost: 70 dB
Dimenzije (G x Š x V): 441×239×238 mm
Neto teža: 5,83 kg
Moč motorja (max): 650 W
Delovni radij: 12 m
Daljinsko upravljanje: ne
Kolesa: z mehkimi oblogami
Cev: teleskopska jeklena, z zaskočnim sistemom
Navijalnik kabla: da
Vrečka za prah: S-Bag Classic Long Performance
Prostornina vrečke za prah: 3,5 l
Motorni filter: da, osnovni
Vrsta izhodnega filtra: Hygiene Filter, pralni
Indikator napolnjenosti vrečke: mehanski
Barva: črna
Dodatna oprema: kombinirana krtača Dust Magnet Silent, mali nastavek 3 v 1, krtača za trda tla Parketto Pro z zaklepanjem

Uradna stran izdelka
Garancija: 2 leti
Podatki
ESP7GREEN
Nov izdelek