Sesalnik Electrolux ESP74GREEN
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sesalnik Electrolux ESP74GREEN

Učinkovito in tiho sesanje.

139,99 €

114,75 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Učinkovito in tiho sesanje
Electrolux sesalnik SilentPerformer ESP74GREEN omogoča izredno učinkovito in tiho sesanje. Opremljen je z inovativnim motorjem, ki poskrbi za izjemno učinkovitost in manjšo raven hrupa. Ima majhna vrtljiva kolesa, s katerimi ga boste lahko enostavno premikali po prostoru in očistili tudi težje dostopne dele.

Moč sesanja boste s pomočjo gumbov na sesalniku lahko nastavili po svojih željah. Na polno vrečko za prah vas bo opozoril indikator polne vrečke. Priporočena je uporaba vrečke za prah s-bag.

Multi Room System
S pomočjo Multi Room sistema vam ne bo potrebno prekinjati sesanja, da zamenjate vtičnico, saj je kabel prekratek. Sesalnik je opremljen z izredno dolgim 12-metrskim kablom, ki omogoča čiščenje velike površine brez prekinitev. Za udobno sesanje omogoča prilagoditev dolžine cevi glede na vašo telesno višino, mehki odbijači pa bodo zavarovali pohištvo in zidove pred poškodbami.

Electrolux sesalnik je izdelan tako, da omogoča visoko učinkovitost ob tihem delovanju. Ne samo pri sesanju trdih površin, odlično se obnese tudi pri sesanju preprog in tepihov. Opremljen je tudi s pralnim higienskim filtrom, ki bo izboljšal kakovost zraka v vaših prostorih, saj ujame tudi najmanjše prašne delce. Lahko ga preprosto operete in ponovno uporabite.

Tehnične podrobnosti
Glasnost: 69 dB
Delovni radij: 12 m
Prostornina vrečke za prah: 3,5 l
Barva: črna
Teža: 4,47 kg
Indikator polne vrečke: da
Reguliranje moči: da, ročno z gumbi na sesalniku
Pralni higienski filter: 12
Garancija: 2 leti
Electrolux
ESP74GREEN
Novo
7332543654277