Sesalnik ELECTROLUX EPF65BR
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−7,14%

Sesalnik ELECTROLUX EPF65BR

Sesalnik PowerForce™ je opremljen z sistemom Power Pro System™, ki združuje učinkovit motor in nastavek DustPro™, ki vam zagotavljata odlične rezultate na katerikoli površini, na na preprogi ali trdnih površinah.
129,99 € 139,99 € −7,14% 106,55 € (brez davka)
check NA ZALOGI
Opis
Sesalnik ELECTROLUX PowerForce™ EPF65BR

Power Pro System™ za preprosto čiščenje vseh vrst talnih površin
Sesalnik PowerForce™ je opremljen z našim sistemom Power Pro System™, ki zagotavlja odlične rezultate. Sistem Power Pro System™ združuje učinkovit motor in nastavek DustPro™, ki vam zagotavljata odlične rezultate na katerikoli površini, na na preprogi ali trdnih površinah.

Tehnologija 360° Motion Technology™ za enostavno čiščenje okoli vogalov
Tehnologija 360° Motion Technology™ za enostavno čiščenje okoli vogalov
Drobni predmeti spremenijo naše stanovanje v dom, vendar jih je tudi težko čistiti. Iz tega razloga je sesalnik PowerForce™ opremljen z majhnimi vrtljivimi kolesi, ki so kot nalašč za čiščenje okoli predmetov in lahko dostopanje do mest, ki bi bila težavna za običajne sesalnike.

Pokrov 180° Access™ za neposreden dostop in hitro menjanje vrečke za prah
Naj vam bo praznjenje vrečke za prah brez napora, hitro in čisto. Pokrov za 180-stopinjski dostop vam nudi neposreden dostop do notranjosti sesalnika, da lahko v nekaj sekundah zamenjate vrečko za prah.

Sesalnik z vrečko za prah S-Bag
Indikator polne vrečke
Reže za odlaganje cevi z nastavkom
Teleskopska cev - zaskočni sistem
Lahek prijem za prenašanje v pokončnem položaju
Mehki odbijači
Ročno reguliranje moči
Krtača za trda tla
Turbo krtača
Pralni higienski filter 12

Učinkovita filtracija pripomore k čisti kvaliteti zraka v vašem domu. Higienski filter 12 ujame še tako majhne delce in očisti izhodni zrak vse do 99,5 %. Ta filter lahko tudi sami očistite in ga ponovno uporabite, kar pomeni, da ne kupujete novega tako pogosto.
Podatki
EPF65BR
Nov izdelek
7332543554294