Sesalnik BOSCH BBS8214PET
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sesalnik BOSCH BBS8214PET

509,90 €

417,95 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
BOSCH BBS8214PET ročni sesalnik

Izjemno zmogljiv – prav tako kot tradicionalni sesalnik na kabel¹.
Brezžični sesalnik Unlimited 8 končno zagotavlja enako moč delovanja kot tradicionalni sesalnik na kabel¹. Novi in izboljšani motor, nastavek in baterija Bosch poskrbijo, da je vsestranski ročni sesalnik prav tako zmogljiv kot tradicionalni sesalnik na kabel¹ ter zagotovi temeljito čiščenje.

Idealna za lastnike hišnih ljubljenčkov in hitro čiščenje.
Živalsko dlako je običajno težko odstraniti. Naš posebej zasnovan nastavek je popoln za lastnike hišnih ljubljenčkov in zagotavlja vrhunsko učinkovitost čiščenja na vseh tipih tal, pri čemer posesa več kot 99,9 % prahu in umazanije⁶. Dodaten rdeč krtačni valjček bolj učinkovito pobira živalsko dlako – in poskrbi za hitrejše čiščenje.

Nova generacija baterij za višjo učinkovitost in daljši čas delovanja.
Izjemna učinkovitost, nizka teža in dolg čas delovanja. Le kdo si tega ne želi pri bateriji sesalnika? Naslednja generacija baterij Power Plus Bosch je opremljena s sodobnimi visokozmogljivimi celicami, ki nudijo 33 % več energije¹, ter obenem nudi še kompakten dizajn, povečano učinkovitost in daljši čas delovanja.

V Nemčiji izdelan zmogljiv in lahek motor.
Ko gre za učinkovitost delovanja, brezkrtačni motorji TurboSpin, ki jih Bosch razvija in proizvaja v Nemčiji, ne sklepajo kompromisov. Trifazni sinhronski digitalni motor je visoko učinkovit, 32 % lažji in 50 % hitrejši² – z do 82.000 rpm – za enostavno rokovanje in osupljive rezultate čiščenja pri vsaki uporabi.

Mini nastavek z lahkoto posesa živalsko dlako.
Živalska dlaka lahko predstavlja pravo nadlogo. Poseben nastavek ProAnimal mini power je zasnovan za lastnike hišnih ljubljenčkov ter je opremljen s standardnim krtačnim valjčkom in še eno krtačo, ki poskrbita za hitro in enostavno sesanje živalske dlake. Mini nastavek poskrbi za sesanje vlaken z oblazinjenega pohištva in mest, kot je na primer blazina vašega ljubljenčka.

S pomočjo zamenljivih baterij lahko enostavno podaljšate čas delovanja.
Si želite celoten dom očistiti, ne da bi se pri tem izpraznila baterija? Ce si želite bolj prilagodljivega časa delovanja, vam dodatna baterija omogoča, da nadaljujete s sesanjem. Ce dve bateriji 4 Ah Power Plus uporabite skupaj s hitrim polnilnikom, sesalnik ponuja celo neomejen čas delovanja¹.

Lastnosti:
Osnovna barva izdelka Rdeča
Tip konstrukcije Palica
Skupina izdelka Sesalnik za ponovno polnjenje
Optični indikator polnosti Da
Sesalniki s filtrsko vrečko Brez filtrske vrečke
Hitrosti 3
Cas polnjenja 4 h
Napetost 18,0 V
Cas delovanja (max) 65 min

Dimenzije in teža:
Globina izdelka 252 mm
Višina izdelka 1.277 mm
širina izdelka 211 mm
Teža 3,2 kg

Garancija:
24 mes
Bosch
BBS8214PET
Novo