Sesalnik BOSCH BBS8214
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sesalnik BOSCH BBS8214

459,00 €

376,23 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Izjemno zmogljiv – prav tako kot tradicionalni sesalnik na kabel¹.
Brezžični sesalnik Unlimited 8 končno zagotavlja enako moč delovanja kot tradicionalni sesalnik na kabel¹. Novi in izboljšani motor, nastavek in baterija Bosch poskrbijo, da je vsestranski ročni sesalnik prav tako zmogljiv kot tradicionalni sesalnik na kabel¹ ter zagotovi temeljito čiščenje.

Najvišja mera prilagodljivosti, popolni rezultati čiščenja, LED luči za tla.
Umazanijo, ki je ne vidite, lahko zlahka spregledate. Zato je Bosch zasnoval krtačo HighPower Brush z vgrajenimi zmogljivimi LED lučmi za tla, ki poskrbi, da umazanijo opazite. Svetle luči, izboljšana učinkovitost, bolj tiho delovanje in večja prilogodljivost pri rokovanju nudijo optimalno izkušnjo čiščenja.

V Nemčiji izdelan zmogljiv in lahek motor.
Ko gre za učinkovitost delovanja, brezkrtačni motorji TurboSpin, ki jih Bosch razvija in proizvaja v Nemčiji, ne sklepajo kompromisov. Trifazni sinhronski digitalni motor je visoko učinkovit, 32 % lažji in 50 % hitrejši² – z do 82.000 rpm – za enostavno rokovanje in osupljive rezultate čiščenja pri vsaki uporabi.

Nova generacija baterij za višjo učinkovitost in daljši čas delovanja.
Izjemna učinkovitost, nizka teža in dolg čas delovanja. Le kdo si tega ne želi pri bateriji sesalnika? Naslednja generacija baterij Power Plus Bosch je opremljena s sodobnimi visokozmogljivimi celicami, ki nudijo 33 % več energije¹, ter obenem nudi še kompakten dizajn, povečano učinkovitost in daljši čas delovanja.

Tehnologija motorja Bosch – kakovost, izdelana v Nemčiji.
Uživajte v nenehno zmogljivi učinkovitosti delovanja s sesalniki Bosch: v Nemčiji visokozmogljive motorje razvijamo in proizvajamo že več kot 80 let, zato od sesalnikov ne pričakujemo le optimalnih rezultatov, ampak tudi dolgo življenjsko dobo. Zato nudimo 10-letno brezplačno jamstvo na motor³.

POWER FOR ALL ALLIANCE. Ena baterija za vaš celoten dom.
številni aparati imajo različne baterije, kar je lahko precej drago. Zamenljive baterije so del enega največjih sistemov baterij 18V, ki si ga deli več blagovnih znamk. Združljive so s številnimi električnimi orodji in napravami za vrtnarjenje z napetostjo 18 V, tako znamke Bosch kot drugih blagovnih znamk, kot so Gardena, Gloria, Wagner in Raid.

Lastnosti:
Osnovna barva izdelka Bela
Optični indikator polnosti Da
Sesalniki s filtrsko vrečko Brez filtrske vrečke
Hitrosti 3
Cas polnjenja 4 h
Napetost' 18,0 V
Cas delovanja (max) 65 min

Dimenzije in teža:
Globina izdelka 252 mm
Višina izdelka 1.277 mm
širina izdelka 211 mm
Teža 3,2 kg
Bosch
BBS8214
Novost