Sesalnik BOSCH BBS8213W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sesalnik BOSCH BBS8213W

409,90 €

335,98 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
BOSCH BBS8213W ročni sesalnik

Izjemno zmogljiv – prav tako kot tradicionalni sesalnik na kabel¹.
Brezžični sesalnik Unlimited 8 končno zagotavlja enako moč delovanja kot tradicionalni sesalnik na kabel¹. Novi in izboljšani motor, nastavek in baterija Bosch poskrbijo, da je vsestranski ročni sesalnik prav tako zmogljiv kot tradicionalni sesalnik na kabel¹ ter zagotovi temeljito čiščenje.

Najvišja mera prilagodljivosti, popolni rezultati čiščenja, LED luči za tla.
Umazanijo, ki je ne vidite, lahko zlahka spregledate. Zato je Bosch zasnoval krtačo HighPower Brush z vgrajenimi zmogljivimi LED lučmi za tla, ki poskrbi, da umazanijo opazite. Svetle luči, izboljšana učinkovitost, bolj tiho delovanje in večja prilogodljivost pri rokovanju nudijo optimalno izkušnjo čiščenja.

Tehnologija motorja Bosch – kakovost, izdelana v Nemčiji.
Uživajte v nenehno zmogljivi učinkovitosti delovanja s sesalniki Bosch: v Nemčiji visokozmogljive motorje razvijamo in proizvajamo že več kot 80 let, zato od sesalnikov ne pričakujemo le optimalnih rezultatov, ampak tudi dolgo življenjsko dobo. Zato nudimo 10-letno brezplačno jamstvo na motor³.

POWER FOR ALL ALLIANCE. Ena baterija za vaš celoten dom.
številni aparati imajo različne baterije, kar je lahko precej drago. Zamenljive baterije so del enega največjih sistemov baterij 18V, ki si ga deli več blagovnih znamk. Združljive so s številnimi električnimi orodji in napravami za vrtnarjenje z napetostjo 18 V, tako znamke Bosch kot drugih blagovnih znamk, kot so Gardena, Gloria, Wagner in Raid.

Avtomatsko prilagajanje moči na vseh tipih tal.
Ni vam več treba razmišljati o tem, katera moč ustreza določeni površini. Pametni avtomatski način pretok zraka spreminja in prilagaja glede na tip tal. Nudi tudi optimalno ravnovesje med močjo čiščenja in časom delovanja. Pri sesanju preproge ali trdih tal vam ne bo več treba menjavati nastavitev.

Prilagodljiv nastavek. Ergonomski ročaj. Brez potrebe po držanju tipke.
Težko dostopna mesta pod pohištvom lahko predstavljajo izziv. A ne s sesalnikom Unlimited. Nastavek omogoča vrtenje pod kotom 180° ter nudi dodatno prilagodljivost pri doseganju ozkih ali nizko ležečih kotičkov. In pri tem vam ni treba nenehno držati tipke PowerButton, kar omogoča enoročno rokovanje pod katerim koli kotom.

Lastnosti:
Osnovna barva izdelka Bela
Sesalnik za ponovno polnjenje
Optični indikator polnosti
Sesalniki s filtrsko vrečko Brez filtrske vrečke
Hitrost 3
Cas polnjenja 5 h
Napetost 18,0 V
Cas delovanja (max) 45 min
Vključena oprema 1 x šoba za reže

Dimenzije in teža:
Globina izdelka 252 mm
Višina izdelka 1.277 mm
širina izdelka 211 mm
Teža 3,0 kg
Bosch
BBS8213W
Novo