Sesalnik BOSCH BBS712A
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sesalnik BOSCH BBS712A

399,00 €

327,05 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Ključne prednosti, ki vas bodo navdušile pri BOSCH Pokončni sesalnik BBS712A:
Zmogljiv kot klasični sesalnik na kabel
Enostavna uporaba
3,0 Ah baterija
TurboSpin motor (3,0 Ah)
Flex Tube
Lahek

Zmogljiv kot klasični sesalnik na kabel
Sedaj je to mogoče: brezžični sesalnik Unlimited 7 ponuja enake zmogljivosti kot sesalnik na kabel. Zahvaljujoč zanesljivi in dolgotrajni bateriji Bosch, zmogljivemu motorju s 66.000 vrt./min in motorizirani šobi z LED-lučkami je zmogljiv večnamenski ročni sesalnik enako zmogljiv kot sesalnik s kablom² in zagotavlja temeljito in prilagodljivo čiščenje. Uživajte v prednostih brezžičnega sesalnika v kombinaciji z močjo sesalnika na kabel.

Enostavna uporaba
Uživajte v več vsestranskosti! Priročna cev Flex Tube omogoča, da brez težav dosežete mesta pod nizkim pohištvom, zaponka Easy Parking vam omogoča varno držanje orodja na mestu med odmori, Quick Stand pa omogoča prilagodljivo čiščenje z ročnim sesalcem, medtem ko šoba in cev stojita samostojno. S funkcijo Nozzle Foot Release lahko krtačo ločite od cevi, ne da bi se sklonili, in tako preprosto preklopite na čiščenje s cevjo. Zaradi tega je sesalnik Unlimited 7 popoln za čiščenje vseh vrst tal in površin, tudi težko dostopnih mest.

3,0 Ah baterija
Z zmogljivo in vzdržljivo Bosch baterijo Power For All 3,0 Ah lahko brez težav obvladate tudi zahtevna opravila čiščenja. Litij-ionska baterija je polnilna, zamenljiva in zaščitena pred pregrevanjem, prenapolnjenjem, samopraznitvijo in spominskim učinkom. Poleg tega baterija ponuja 33 % več časa delovanja⁷, kar zagotavlja zmogljivo in dolgo delovanje. Tako lahko s samo enim polnjenjem baterije očistite do 100 m² - brez prekinitev in brez zamudnega polnjenja.

TurboSpin motor (3,0 Ah)
Z našim brezkrtačnim motorjem TurboSpin ni kompromisov glede zmogljivosti. Razvil in izdelal ga je Bosch v Nemčiji in je opravil številne teste za zagotovitev trajne kakovosti. Še več, 3-fazni sinhronizirani digitalni motor je zelo učinkovit, 21 % hitrejši in 31 % lažji⁶ – pri do 66.000 vrt/min – za enostavno uporabo in vedno znova impresivno učinkovitost čiščenja.

Flex Tube
Nič več sklanjanja, da bi dosegli mesta pod pohištvom ali kavčom. Nov integriran spoj v cevi omogoča enostavno čiščenje pod nizko ležečim pohištvom, kavči ali posteljami. Prah in umazanija v težko dostopnih kotih nimata več možnosti, saj je moč vedno visoka, tudi ko je cev Flex Tube upognjena. Uživajte v 100-odstotni fleksibilnosti zahvaljujoč kotu 90° , zaradi česar je čiščenje tudi težko dostopnih mest enostavno.

Lahek
Sesanje ne more biti lažje. Praktični ročni sesalnik tehta le 1,4 kg - idealen za čiščenje miz, pohištva, kavča ali vmesnih špranj. Poleg tega ima ročni sesalnik Unlimited 7 ergonomsko zasnovo za priročno čiščenje. Ker vam ni treba nenehno pritiskati gumba za vklop, so vaši prsti sproščeni in imate več fleksibilnosti v obsegu gibanja. To vam omogoča enostavno in temeljito sesanje samo z eno roko.

Tehnične podrobnosti o BOSCH Pokončnem sesalniku BBS712A
Krtača AllFloor DynamicPower z LED lučmi: en električni nastavek za intenzivno čiščenje na vseh tipih tal
Motor TurboSpin: Izdelan v Nemčiji z brezplačnim 10-letnim jamstvom na motor
Podaljšan čas delovanja: enostavno zamenjajte baterijo za daljši čas delovanja
Power for ALL System: baterija je enaka kot se uporablja pri 18-voltnih sistemih električnih orodij Home & Garden Bosch
Čas delovanja 3Ah kompleta baterij : Do 40 min. pri Eco načinu delovanja z neelektričnim dodatnim priborom, Do 30 min. pri Eco načinu delovanja z električnim nastavkom za tla, Do 15 min. pri Auto načinu delovanja z električnim nastavkom za tla, Do 10 min. pri Turbo načinu delovanja z električnim nastavkom za tla
Intuitivna izbira načina delovanja v treh korakih za vse oblike čiščenja: Eco način (podaljšan čas delovanja, ki omogoča daljše čiščenje), Auto način (rešitev za vrhunsko učinkovitost in dolg čas delovanja po zaslugi avtomatskega prilagajanja moči), Turbo način (vrhunska učinkovitost delovanja za optimalne rezultate čiščenja), Auto način (nastavek prilagodi učinkovitost delovanja glede na tip tal: preproga ali trda tla) Rešitev za vrhunsko učinkovitost in dolg čas delovanja, odvisno od tega, kaj potrebujete za popolne rezultate čiščenja.
Narejeno v Nemčiji : visoki standardi kvalitete in temeljito testiranje za dolgotrajno zadovoljstvo.
Doživljenjski material filtra: čist izpušni zrak po zaslugi visokokakovostne kovinske mrežice ter doživljenjskega kartušnega filtra z membrano Pure Air (99.9% filtracija⁰)
Čiščenje filtra: enostavno čiščenje filtra z RotationClean - ni potrebe po pranju.
Enostavno rokovanje pri snemanju in praznenju posode
Flex cev: 90° upogljiva cev, ki omogoča preprosto čiščenje pod nizkim pohištvom.
Rokovanje brez napora: praktične funkcije, kot so denimo Quick Stand, Nozzle Foot Release in Easy Parking Clip, olajšujejo proces čiščenja.
Enoročno rokovanje: Ergonomski in lahek ročni aparat (1.4kg), brez potrebe po nenehnem držanju stikala za moč.
Čiščenje na vseh ravneh: zahvaljujoč številnim dodatkom lahko očistite vse vrste umazanije, od tal do stropa - tudi v vašem avtomobilu
2v1 šoba za pohištvo in oblazinjeno pohištvo
Polnilec
Šoba za reže
Stenski nosilec za priročno polnjene in shranjevanje sesalnika in dodatne opreme
Šoba za posteljne vložke (vzmetnice)
Enostavno shranjevanje: stenski nosilec za priročno shranjevanje sesalnika in dodatne opreme
Teža (pripravljen za uporabo s cevjo in talno šobo): 2,9 kg
Optični indikator polnjenja: Da
Vključena oprema: 1 x Šoba za reže
Možna dodatna oprema: BHZUC18N, BHZUKIT
Čas polnjenja: 5 h
Višina izdelka: 132 cm
Širina izdelka: 20,2 cm
Globina izdelka: 25,1 cm
Višina embaliranega izdelka: 134 cm
Širina embaliranega izdelka: 26 cm
Globina embaliranega izdelka: 68 cm
Neto masa: 2.9 kg
Bruto masa: 4.4 kg
Bosch
BBS712A
Novo