Pokončni sesalnik GORENJE SVC216GFW
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pokončni sesalnik GORENJE SVC216GFW

169,90 €

139,26 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
EasyHandle
Ročaj za prenašanje sesalnika. Ročaj vam omogoča varno prenašanje sesalnika iz prostora v prostor. Pri nekaterih sesalnikih je ročaj že del ohišja, pri drugih pa je pritrjen na sredino ohišja, kar omogoča hkratno prenašanje in sesanje v vodoravni legi.

AutoCabel
Samodejni navijalec kabla. Samodejni navijalec kabla je del standardne opreme sesalnikov Gorenje, ki po uporabi poskrbi za samodejno navijanje kabla nazaj v notranjost aparata.

Turbo krtača z motorjem
Vrhunski pripomoček za čiščenje vseh vrst tal. Turbo krtača ima lasten elektro motor, kar ji omogoča, da je pobiranje nečistoč zares učinkovito ves čas delovanja. Čiščenje krtače je enostavno, saj jo odstranimo zgolj z enim dotikom mehanizma.

Varuuje s prostorom
Vedno na dosegu roke. Zložljiv ročaj sesalnika omogoča hrambo tudi v manjših prostorih, npr. v spodnjem delu omare ali pod koritom v kopalnici. Samo postavite sesalnik na polnilno postajo in ga priključite na električno omrežje medtem ko ga ne uporabljate.

FlexibleLED
Brez spregledanih kotov. Učinkovita LED svetila na sprednjem delu krtače bodo osvetlila še tako skrite kote, ki jih boste brez težav očistili s pomočjo izredno gibljivega zgloba, ki omogoča sesanje pod posteljo, pod sedežno garnituro ali težko dosegljivih visokih polic.

Polnjenje in shranjevanje kjerkoli
Priročno snemljivo baterijo lahko polnite kjerkoli v vašem domu, brez nepotrebnega premikanja sesalnika.

Preprosto praznjenje posode za prah
Brez umazanih rok. Praznjenje posode za prah je preprosto in učinkovito. Z eno potezo sprostite zatič, odprete posodo za prah in ga iztresete. Ponovna namestitev posode traja le nekaj sekund.

2 v 1
Ročni ali klasični sesalnik. Dva sesalnika v enem! Klasičen sesalnik lahko spremenite v ročnega v nekaj sekundah. Ko zaključite s sesanjem tal, nadaljujte s sesanjem višjih površin, sedežne garniture in notranjosti avtomobila.

Konstantna učinkovitost
Brez znižanja moči med delovanjem. Zahvaljujoč zmogljivi litijevi bateriji s kapaciteto 2.000 mAh, ne boste občutili padca učinkovitosti med delovanjem. Tudi ob polovični napolnjenosti baterije, bo sesalnik še vedno brez težav deloval z največjo močjo.

Podaljšan čas sesanja
Do 60 minut brezskrbnega sesanja, Z najnovejšo litijevo baterijo je zagotovljen občutno daljši čas sesanja kot pri prejšnjih modelih. Čas trajanja baterije do 60 minut omogoča, da brez dodatnega polnjenja posesate celotno hišo. Odvisen je od izbrane hitrosti, tipa tal in potrebne moči sesanja. Skrajšan je tudi čas polnjenja baterije. V 4 do 6 urah je sesalnik pripravljen na ponovno čiščenje.

Lastnosti:
Sesalnik za prah
Za suho čiščenje
Brezžično delovanje
Dva v enem - roka in metla
1 HEPA filter
Kontrolna lučka polnjenja
Polnilna postaja: Direktno
Mehak zagon motorja
Barva: Bela

Oprema:
Število nastavkov: 2
LED osvetlitev
Gumirana kolesa

Tehnični podatki:
Čas delovanja do: 60 min
Pretok zraka: 10,5 l/s
Prostornina posode za prah: 0,5 l
Čas polnjenja akumulatorja: 6 h
Nazivna napetost: 21,6 V
Mere (ŠXVXG): 26 X 118 X 17 cm
Priključna moč: 135 W

Garancija: 24 mesecev
Gorenje
SVC216GFW
Novo
3838782332111