Sesalnik iRobot Roomba E6198
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−20%Preveri rok dobave in ceno!

Sesalnik iRobot Roomba E6198

399,99 €

327,86 € Brez DDV

499,99 € −20%

block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Vrhunski sesalnik iRobot nove serije ´e´ sedaj z indikatorjem polnega koška za smeti. Idealno za živalske dlake, z gumijastima krtačama in močno sesalno močjo, pobira dlake hišnih ljubljenčkov iz trdih tal in preprog - brez da bi se le-te napletle na krtači.

Pritisnite na gumb in tla bodo čista. Dan za dnem. Robotski sesalnik Roomba poskrbi za vsakodnevno čista tla, da se vi lahko osredotočite na druge stvari, ki jih prinaša življenje. Zaradi neprestanega nabiranja prahu in umazanije se vam skrb za čistočo doma lahko zdi brezkončno opravilo. Robotski sesalnik iRobot Roomba e6198 je vaš partner v zagotavljanju čistoče vašega doma. Opremljen z naborom inteligentnih senzorjev in zmogljivim čistilnim sistemom se robotski sesalnik Roomba uspešno spopada z vsakodnevno umazanijo, prahom in dlakami ljubljenčkov, da se vi lahko posvetite vsemu ostalemu, kar prinaša življenje.

Premium 3-stopenjski sistem čiščenja združuje dve večslojni krtači, tehnologijo sesanja Power-Lifting in večjo sesalno moč, zato brez težav počisti zažrto umazanijo, drobce in dlake ljubljenčkov, kjerkoli se skrivajo.

Gumijasti krtači sta mojstrici čiščenja
Namesto ščetin, ki se upognejo in lahko zgrešijo umazanijo, naši edinstveni prožni gumijasti krtači objemajo različne talne površine in ostanejo v tesnem stiku z trdimi podi in preprogami, da bi temeljito očistile tla. Oblikovani tudi za čiščenje las in dlak hišnih ljubljenčkov, ne da bi se lasje in dlake nanju napletli, zato je dnevno vzdrževanje čistih tal zdaj lažje. Stranska krtača za čiščenje robov in kotov je posebej zasnovana pod kotom 27 stopinj, da zagotovi čistočo tudi na teh predelih.

Počisti umazanijo iz preprog in trdih talnih površin
Samo-nastavljiva čistilna glava samodejno prilagaja višino, zato sta večslojni krtači ves čas v tesnem stiku z različnimi talnimi površinami in lahko učinkovito počistita trda tla in preproge.

Dirt Detect tehnologija
Senzorji Dirt Detect zaznajo predele vašega doma z višjo koncentracijo umazanije (kot so najbolj »prometna« območja vašega doma) in poskrbijo za temeljitejše čiščenje teh mest.

Inteligentna navigacija po vašem domu
S pomočjo iAdapt navigacije in njenega nabora pametnih senzorjev Roomba(r) e6198 sprejme več kot 60 odločitev na sekundo, zato se prilagodi vašemu domu in pomaga temeljito očistiti vaša tla, tudi v temi. Senzorji za zaščito pred padci poskrbijo, da Roomba ne pade po stopnicah ali z drugih dvignjenih površin.

Poveži se in čisti ali nastavi urnik kar na poti - ali pa mu preprosto povej naj očisti
Z aplikacijo iRobot HOME lahko spremljate ali nastavite urnik čiščenja vaših robotskih sesalnikov Roomba z Wi-Fi povezavo. Aplikacija iRobot HOME uporabnikom omogoča, da spremljajo čistilne aktivnosti, pregledujejo zgodovino čiščenja ali si ogledajo videe o vzdrževanju robota. Poleg tega se robot preko aplikacije sproti posodablja na najnovejšo programsko opremo in tako ostaja v koraku s časom. Roomba e6 je združljiva z virtualnima asistentoma Alexa in Google Home. Preprosto naročite virtualnemu asistentu, naj Roombo aktivira, ustavi ali usmeri na polnilno postajo.

Lastnosti:

Čiščenje vseh trdih površin
Močan, 3 stopenjski sistem čiščenja I Razrahlja I Dvigne I Posesa
Stranska krtača za čiščenje robov in vogalov
Prilagodljiv čistilni modul z dvojnima krtačama za vse vrste trdih tal
Popolnoma nova zasnova koška za smeti, ki je sedaj pralni in ga je mogoče umiti pod vodo
Popolnoma nov sistem sesanja ´Airflow accelerator´
Nove Aero force krtačke sedaj brez zapletanja las
Očisti pod in okoli pohištva, vzdolž sten in vogalov
Samodejno se prilagodi različnim vrstam tal
Upravljanje robota preko iROBOTE HOME aplikacije (vklop, izklop, urnik, poročila...)
5 x močnejše sesanje kot prejšnji modeli Roombe serije 600
Krtače ne potrebujejo nobenega vzdrževanja in so pralne
Časovno načrtovanje omogoča nastavitev do sedem različnih datumov za čiščenje
Moderen design nadzorne plošče
Metalno zlato črna luksuzna barva

Tehnične lastnosti:
Višina robota: 9.2 cm
Čas delovanja: 90 min
Čas polnjenja: 2 ure
Premaguje pragove do 1.6 cm
Podatki
iRobot
ROOMBAE6198
Novo
5060629983547