Sesalnik iRobot Roomba e5154
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−19,77%Preveri rok dobave in ceno!

Sesalnik iRobot Roomba e5154

279,99 €

229,50 € Brez DDV

349,00 € −19,77%

block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
iRobot Roomba e5154 WiFi

Ponuja sistem čistilnih funkcij in senzorjev, ki omogočajo, da se robot prilagodi vašemu domu in poskrbi za vsakodnevno čiščenje. Idealno za domove s hišnimi ljubljenčki.
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
3-stopenjska čistilna moč – Posesa trdovratne madeže s 3-stopenjskim sistemom za čiščenje, ki uporabljajo dvojne gumijaste krtače za različne površine in 5X moč sesanja*.
Roboti, ki načrtujejo vnaprej – Naši roboti se naučijo, kako čistite, in vam dajejo prilagojene predloge za samodejni razpored čiščenja ali predlaganje časov, ko bo vaš dom mogoče potreboval pogostejše čiščenje, kot so letni čas odpadanja dlak hišnih ljubljenčkov ali sezone alergij.
Deluje s sistemom glasovne pomoči – z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav z Google asistentom in Alexa očisti vašo hišo ob zvoku vašega glasu. *Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.
Dovolj pameten, da reši zagate s pohištvom – Popoln nabor naprednih senzorjev omogoča, da e serija lahko krmari pod pohištvom in okrog njega ter vzdolž robov.
Zazna in odpravi umazanijo – Senzorji Dirt Detect ™ opozorijo vašega robota na bolj umazana območja v vašem domu, kot so prehodnejša mesta, in sesalnik ta mesta temeljiteje očisti.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Doživite celovito čiščenje z dvojnimi gumijastimi ščetkami za različne površine in 5X močnejše sesanje*, ki posesa umazanijo, usedline in dlake hišnih ljubljenčkov, kamor koli se skrijejo, skupaj s krtačo za robove, ki poskrbi za podrobnosti. *V primerjavi s sistemom čiščenja Roomba® 600 serije.

Nauči se vaših čistilnih navad in predlaga urnike, ki bodo ustrezali vašim potrebam. Prav tako priporoča stvari, na katere mogoče sami niti ne pomislite, na primer dodatno čiščenje med sezono alergij – Dajanje predlogov, ki vam koristijo.

Deluje s sistemom glasovne pomoči – Z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav z Google asistentom in Alexa očisti vašo hišo ob zvoku vašega glasu. *Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

Celoten nabor naprednih senzorjev omogoča, da e serija lahko krmili pod pohištvom in ob njem ter vzdolž robov. Sistem Cliff Detect preprečuje, da bi robot padel po stopnicah; samodejno se priklopi na napajanje in se napolni po čiščenju.

Senzorji Dirt Detect opozorijo vašega robota na bolj umazana območja v vašem domu, kot so prehodnejša mesta, in sesalnik ta mesta temeljiteje očisti. Samodejna prilagodljiva čistilna glava samodejno prilagodi svojo višino za učinkovito čiščenje preprog in trdih tal.

Edinstvene dvojne gumijaste ščetke za različne površine delujejo skupaj in tako pomagajo temeljito očistiti tla. Ena krtača zrahlja in odpusti umazanijo, druga pa se premika v nasprotni smeri, da jo povleče in posesa.

Filter visoke učinkovitosti je narejen iz posebnega materiala, ki zajame 99 % plesni, cvetnega prahu in pršic.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.
Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot

Komplet vsebuje:

1 Roomba e5154
1 polnilna postaja Home Base
1 napajalni kabel
1 navidezni zid z dvojnim delovanjem Virtual Wall (vključeni 2 AA-bateriji)
1 dodatni filter

Roomba e5154, čista tla kjer koli in kadar koli
iRobot predstavlja – prilagojeno čiščenje, ki ga poganja iRobot Genius domača inteligenca

Wi-Fi povezljiv z aplikacijo iRobot Home
3-stopenjski sistem čiščenja; Razrahlja - Dvigne - sesa
Stranska krtača: ozicionirana pod kotom 27°
Čistilna glava: čistilna glava se avtomatsko po višini prilagaja različnim vrstam tal in ima vgrajeni dve gumijasti krtači za različne površine, 5× čistilna moč v primerjavi s serijo 600
CarpetBoost sistem: NE
Dirt Detect: DA – osredotočeno čiščenje bolj umazanih tal
Indikator polnega koška: NE
Filter HEPA 13 – Zadži do 99 % vsega prahu v velikosti do 1 mikrona
Navigacija odzivna navigacija – Po končanem ciklu se vrne nazaj na polnilno postajo, Mehak odbijač z infrardečim senzorjem, infrardeči senzor proti padcem v globino, Odzivna navigacija s celotnim naborom pametnih senzorjev, ki opravijo 60 odločitev/sekundo
Ročaj za nošenje: DA
LED zaslon: indikatorji za DirtDetect I Napake I WiFI I Baterijo
Pragovi: prevozi pragove do 2 cm
Višina roba: 9,2 cm
Čas delovanja: 90 min
Čas polnjenja: do 3 ure
Baterija: Li-Ion
Garancija: 2 leti
Podatki
iRobot
E5154
Novo