Sesalnik iRobot ROOMBA BRAAVA JET 250
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sesalnik iRobot ROOMBA BRAAVA JET 250

199,00 €

163,11 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Robotski čistilnik Braava Jet 250 je odličen hišni pripomoček, ki je primeren za suho, vlažno ali mokro brisanje tal v manjših prostorih. Odličen je za čiščenje kuhinjskih tal ali kopalnice. Pri čiščenju uporablja čistilne blazinice. S sistemom natančnega pršenja zrahlja umazanijo in madeže, vibracijska čistilna glava pa jih nato nežno odstrani. Za posebej občutljive površine nudi tudi možnost suhega čiščenja.

Z enim polnjenjem lahko Braava Jet suho ali vlažno v celoti očisti površino v velikosti do 25 kvadratnih metrov, mokro pa do 20 kvadratnih metrov. Njen čas polnjenja znaša samo dve uri, zato se lahko hitro vrne nazaj na delo.

Napredno čiščenje
Prednost Braava Jet robotskega čistilnika je samodejno čiščenje. Čistilnik sam izbere ustrezni način čiščenja glede na tip čistilne blazinice, ki jo namestite. Navdušeni boste nad preprostim odstranjevanjem blazinic s pritiskom na gumb, ne da bi se ob tem dotikali umazanije. Zahvaljujoč sistemu natančnega pršenja je Braava Jet kos tudi trdovratnim madežem. Pršenje zrahlja umazanijo in madeže, ob tem pa ne poprši pohištva ali sten. Opremljen je z vibracijsko čistilno glavo, ki madeže nežno zdrgne. Zasnovana je za mokro čiščenje ter vlažno brisanje trdih tal – vključno s kamnom, ploščicami in lesom.

Navigacija
iRobot Braava Jet z navigacijo iAdapt 2.0 je idealen tudi za čiščenje na težko dostopnih mestih, vključno z območjem pod in okoli straniščne školjke, v kotih, pod omaricami, ob pohištvu, stenah, priključkih itd. Primeren je za čiščenje vseh vrst trdih tal, tudi parketa in keramike.

Načini čiščenja
Braava Jet ponuja tri načine čiščenja: mokro suho in vlažno. Pri suhem odstrani prah, živalske dlake, drobtine in lase z vseh vrst talnih površin. Umazanija se zbira na krpi iz mikrovlaken, ki jo po koncu čiščenja le stresete ali operete. Pri mokrem načinu čiščenja Braava s pomočjo posebnih gibov in vlažne krpe zbira umazanijo ter polira tla. Inteligentno in dosledno ter brez težav se giblje tudi pod pohištvom, ne da bi ga ob tem poškodovala. Izogiba se preprogam in stopnicam ter temeljito očisti prostor okoli njih.

Tehnične podrobnosti
Primeren za vse vrste trdih tal
Čiščenje ob steni in pod pohištvom: da
Načini čiščenja: suho, vlažno, mokro
Čas polnjenja: 2 h
Baterija: litij-ionska
Območje mokrega čiščenja: do 20 m²
Senzor proti padcem: da
Območje suhega/vlažnega čiščenja: do 25 m²
Upravljanje preko mobilne aplikacije: da
Dimenzije: 17 × 17,8 × 8,4 cm
Teža: 1,2 kg
Garancija: 2 leti
Podatki
iRobot
BRAAVAJET250
Novo
5060629981222