Robotski sesalnik iRobot ROOMBA s9+
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Robotski sesalnik iRobot ROOMBA s9+

Najnaprednejši robotski sesalnik na svetu.

1.299,90 €

1.065,49 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Robotski sesalnik iRobot Roomba s9+ z WiFi povezavo in samodejnim praznjenjem koška - Tehnologija PerfectEdge s stransko krtačo za čiščenje kotov in širšima večslojnima gumijastima krtačama - tehnologija Power Boost - Spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu - Pritisnite CLEAN ali nastavite urnik čiščenja za posamezne sobe - Pralni košek.
Pritisnite na gumb in tla bodo čista. Dan za dnem. Robotski sesalnik Roomba® poskrbi za vsakodnevno čista tla, da se vi lahko osredotočite na druge stvari, ki jih prinaša življenje. Zaradi neprestanega nabiranja prahu in umazanije se vam skrb za čistočo doma lahko zdi brezkončno opravilo. Robotski sesalnik iRobot Roomba s9+ - učinkovito počisti po kotih, ob robovih in vseh ostalih predelih vašega doma. Z večjo sesalno močjo privzdigne smeti in umazanijo, s pomočjo tehnologije PerfectEdge pa učinkovito počisti po kotih in vzdolž sten. 30% širši večslojni gumijasti krtači sta prilagodljivi in upogljivi, zato brez težav očistita preproge in trde talne površine. Sesalnik ujame 99% cvetnega prahu in plesni, ki povzročajo alergije ter prepreči njihovo uhajanje tako iz robota kot iz polnilne postaje Clean Base. S pomočjo tehnologije pametnega mapiranja Imprint robotski sesalnik spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu ter tako določi najboljše načine čiščenja. Poleg tega Roomba s9+ samodejno izprazni košek, zato lahko sesanje za več tednov povsem odmislite.
iRobot je že več kot 25 let pionir na področju robotike v globalnem merilu. Naši robotski sesalniki Roomba so plod združevanja inovativnih tehnologij, znanja in izkušenj, zato naši izdelki ponujajo optimalno rešitev za temeljito čiščenje tal.

Najnaprednejši robotski sesalnik na svetu
Samodejno poveča sesalno moč na preprogah in tako globinsko odstrani umazanijo iz vlaken.
3-stopenjski sistem čiščenja počisti zažrto umazanijo in dlake hišnih ljubljenčkov, kjerkoli že so. 30% širši krtači - sesalnik v enem obhodu očisti več
V primerjavi z Roombo serije 600
Tehnologija PerfectEdge
Najde umazanijo, kjerkoli se skriva, saj zahvaljujoč specifični obliki Maximized Edge in posebni stranski krtači za čiščenje kotov doseže tudi najbolj skrita mesta.
Ve, kje je, kjerkoli že je
Z navigacijsko tehnologijo vSLAM robotski sesalnik zbere več kot 230.400 podatkovnih enot na sekundo, s pomočjo katerih njegov 1.3 GHz štiri-jedrni procesor ustvari natančen zemljevid vašega doma. Tehnologija pametnega mapiranja Imprint vam omogoča, da sami izberete, katere sobe naj robot očisti in kdaj.
Počisti za vami in za seboj
S amodejno izprazni košek v zaprto vrečo, ki lahko drži do 30 koškov umazanije, prahu in dlak ljubljenčkov, zato lahko sesanje za več tednov povsem odmislite
Antialergijski sistem
Nekateri sesalniki lahko ob sesanju spuščajo prah in umazanijo nazaj v prostor. Model s9 ima celostni sistem filtriranja, ki ujame 99% cvetnega prahu in drugih alergenov.
Vse pametnejši
Vsak nov model robotskega sesalnika je opremljen z najnaprednejšo strojno opremo, ki poskrbi za inteligentne lastnosti, ki jih imate tako radi v tem trenutku, ter za dostop do najnovejših izboljšav v prihodnje – s pomočjo programskih posodobitev izboljšujemo funkcionalnost robota skozi čas.
iRobot
ROOMBAS9PLUS
Novo
5060359289292