Robotski sesalnik iRobot ROOMBA i7558+
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Robotski sesalnik iRobot ROOMBA i7558+

Spozna vaš dom, poišče umazanijo, samodejno izprazni košek.

799,90 €

655,66 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Robotski sesalnik z možnostjo samodejnega praznjenja koška CleanBase. Spozna vaš dom, poišče umazanijo, samodejno izprazni košek; uspešen v boju z dlakami ljubljenčkov. Ima dve večslojni gumijasti krtači, tehnologijo sesanja Power-Lifting in možnost povezave z omrežjem ter dostopanja do nastavitev čiščenja preko aplikacije.
Glavne prednosti Roombe i7+

Poskrbi za čiščenje v celoti - ker se samodejno izprazni, lahko za več tednov popolnoma odmislite sesanje.
Spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu. Tako določi najboljše načine čiščenja.
Razloči kuhinjo od dnevne sobe - tehnologija mapiranja Imprint™ Smart vam omogoča popolni nadzor nad tem, katere sobe bo očistila in kdaj.
Preizkusite možnost prostoročnega upravljanja preko Alexe / Google Assistant - naj gre za nered v kuhinji ali po celotnem nadstropju, robotski sesalnik Roomba® i7 poskrbi za vse! Amazon, Echo, Alexa in vsi ostali logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. in njegovih podružnic. Google home je blagovna znamka podjetja Google LLC .
Premium AeroForce® 3-stopenjski sistem čiščenja uporablja dve večslojni gumijasti krtači in tehnologijo Power-Lifting, ki omogoča 10-kratno moč sesanja* za odstranjevanje zažrte umazanije, večjih delcev in dlak hišnih ljubljenčkov.
V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600.

Ključne funkcije robotskega sesalnika
iRobot Roomba i7+

Spozna vaš dom. Poišče umazanjijo. Samodejno izprazni košek.

Robotski sesalnik Roomba i7 samodejno izprazni košek v vrečo, ki drži do 30 koškov umazanije in prahu, zato lahko sesanje za več tednov popolnoma odmislite! 3-stopenjski sistem čiščenja z dvema večslojnima gumijastima krtačama zagotavlja učinkovito čiščenje, pametna tehnologija mapiranja pa omogoča, da robot spozna vsak prostor posebej in se mu prilagodi. Z možnostjo upravljanja preko pametnega telefona omogoča čiščenje popolnoma po vaši meri.

Pozabite na sesanje za več tednov

Poskrbi za čiščenje od začetka do konca. Samodejno izprazne košek, se ponovno napolni in nato nadaljuje s čiščenjem, dokler se opravilo ne opravi. Ne morate razmišljati o sesanju tednov naenkrat.

iAdapt 3.0
Samodejno poskrbi za umazanijo v košku

Vreča, ki drži 30 koškov umazanije, prahu in dlak, je zaprta, da ti ne morejo uiti nazaj v zrak.

Tehnologija Imprint Smart
Pozna najučinkovitejše načine čiščenja za vsako sobo posebej

S patentirano navigacija iAdapt® 3.0 in tehnolgijo SLAM® se robotski sesalnik Roomba® brez težav učinkovito in spretno giblje po vašem domu. Robot ustvarja vizualne mejnike, po katerih se orientira, kje je že bil in kje mora še počistiti.

Razloči kuhinjo od dnevne sobe

S tehnologijo pametnega mapiranja Imprint™ Smart, Roomba i7 spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu ter tako določi najučinkovitejše načine čiščenja za vsak prostor posebej. Roomba® i7 si celo zapomni tlorise različnih prostorov, zato ni pomembno ali čisti v zgornjem ali spodnjem nadstropju, vedno ve, po katerem "zemljevidu" se mora orientirati. Po potrebi se samodejno napolni in nato nadaljuje s čiščenjem - dokler ni delo opravljeno.

Premium AeroForce™ 3-stopenjski sistem čiščenja

“Roomba®, počisti kuhinjo”

Ni pomembno ali čisti kuhinjo ali celotno nadstropje, Roomba poskrbi za vse! Nastavite, katere sobe naj počisti z glasovnim upravljanjem ali preko aplikacije iRobot HOME. *Združljivo z vistualno asistenco Alexa ali Google Assistant. Amazon, Echo, Alexa in vsi ostali logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. in njegovih podružnic. Google home je blagovna znamka podjetja Google LLC.

Privzdigne, posesa in filtrira – z 10-kratno sesalno močjo*

Prah in umazanija ne moreta uiti 3-stopenjskemu sistemu čiščenja z dvema večslojnima krtačama, posebej oblikovano stransko krtačo za čiščenje kotov in drugih težko dostopnih mest ter vakuumskim sesalnikom, ki s trdih tal in preprog počisti vse od mikroskopkih delcev do večjih smeti.
* V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600

Premium AeroForce™ 3-stopenjski sistem čiščenja

Dve gumijasti krtači, ki vesta, kaj je timsko delo

Namesto ščetin, ki se zvijajo in upogibajo, se naši edinstveni prožni gumijasti krtači oprimeta različnih talnih podlag in ves čas ostajata v tesnem stiku s trdimi tlemi ali preprogami ter tako učinkovito počistita vaš dom. Krtači sta zasnovani tako, da z vaših tal počistita celo lase in dlake ljubljenčkov povsem brez vozljanja. Tako bodo vaša tla vedno čista in brez dlak. Stranska krtača za čiščenje kotov s svojo posebno obliko pod kotom 27 stopinj pometa smeti iz težko dostopnih mest proti 3-stopenjskemu sistemu čiščenja.

Čisto do roba
Stranska krtača za čiščenje kotov s svojo posebno obliko pod kotom 27 stopinj pometa smeti iz težko dostopnih mest na čistilno pot robota.

Počisti kar vidite, prefiltrira, česar ne vidite

Visoko učinkoviti filter ujame kar 99% plesni, cvetnega prahu, pršic ter mačjih in pasjih alergenov.

Učinkovit v boju z dlakami ljubljenčkov
iRobot
ROOMBAi7558PLUS
Novo
5060359289728