Robotski sesalnik iRobot Roomba i3158
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Robotski sesalnik iRobot Roomba i3158

349,90 €

286,80 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
ROOMBA Robotski sesalnik i3158
iRobot Roomba i3158 - Odmislite sesanje

iRobot Roomba i3158 Povezani robotski sesalnik z dvojnimi gumijastimi ščetkami za različne površine- Idealno za hišne ljubljenčke - Prilagojeni predlogi - Združljivost z glasovnim asistentom in povezavo Imprint® Link. Opremljen s funkcijami, namenjenimi optimizaciji sesanja. Prilagojeni predlogi vam pomagajo čistiti ob vašem želenem času. In glasovna združljivost vam omogoča, da se spopadate z umazanijo, ne da bi pri tem pomignili s prstom.
Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
Premika se namensko in logično

Inteligentna navigacija v ravni črti uporablja senzorje za sledenje tlem za namensko in logično čiščenje tal v urejenih linijah. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, kar zagotavlja popolno čiščenje.
Umazanija in prah

Posesa trdovratno umazanijo in nered s 3-stopenjskim sistemom za čiščenje, ki uporablja dvojne gumijaste krtače za več površin, krtačo za pometanje robov in vogalov ter 10-kratno moč sesanja Power-Lifting Suction.
Gre tja, kjer je to potrebno in se izogne mestom, kjer čiščenje ni potrebno.

Tehnologija reaktivnih senzorjev pomaga, da se robot ne zatakne, tehnologija Dirt Detect pa se osredotoča na čiščenje tam, kjer je najbolj potrebno, kot so najbolj umazane površine vašega doma.
Očistite, ne da bi dvignili prst

Naprej počnite to, kar že počnete. Preko aplikacije iRobot app ali glasovnega asistenta Google ali Alexa preprosto recite svojemu robotu, naj očisti - in delo je končano.


Tehnične podrobnosti o robotskem sesalniku Roomba i3158
Vrsta sesanja: Posoda
Vir napajanja: Baterija
Navidezni zid: Da
Daljinski upravljalnik: Ne
Vrsta robota: Suho sesanje
Povezljivost: WiFi
Barva: Siva
iRobot
I3158
Novo
5060359287533