Robotski sesalnik iRobot ROOMBA i3152
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Robotski sesalnik iRobot ROOMBA i3152

349,99 €

286,88 € Brez DDV

check NA ZALOGI
100% secure payments
Ključne lastnosti iRobot Roomba i3152 robotskega sesalnika

Povezani robotski sesalnik z dvojnimi gumijastimi ščetkami za različne površine
Idealen za sesanje dlak hišnih ljubljenčkov
Prilagojeni predlogi vam pomagajo čistiti ob vašem želenem času
Združljiv z glasovnim asistentom in povezavo Imprint Link
Opremljen s funkcijami, namenjenimi optimizaciji sesanja


Soba za sobo, nadzor je vaš.
Z učenjem o vašem domu in ustvarjanjem pametnih zemljevidov Imprint lahko Roomba i3 očisti katero koli sobo, kadar koli želite – v določenem časovnem razporedu ali na zahtevo, ne glede na to, ali ste doma ali na poti.

Izberite katero koli sobo.
Ko se robotski sesalnik Roomba i3 nauči vašega doma in ustvari pametni zemljevid Imprint, ga lahko usmerite k čiščenju katere koli sobe, kadar koli želite – po določenem urniku ali v danem trenutku.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu.
Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Premika se namensko in logično
Inteligentna navigacija v ravni črti uporablja senzorje za sledenje tlem za namensko in logično čiščenje tal v urejenih linijah. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, kar zagotavlja popolno čiščenje.

Umazanija in prah
Posesa trdovratno umazanijo in nered s 3-stopenjskim sistemom za čiščenje, ki uporablja dvojne gumijaste krtače za več površin, krtačo za pometanje robov in vogalov ter 10-kratno moč sesanja Power-Lifting Suction.

Gre tja, kjer je to potrebno in se izogne mestom, kjer čiščenje ni potrebno
Tehnologija reaktivnih senzorjev pomaga, da se robot ne zatakne, tehnologija Dirt Detect pa se osredotoča na čiščenje tam, kjer je najbolj potrebno, kot so najbolj umazane površine vašega doma.

Očistite, ne da bi dvignili prst
Naprej počnite to, kar že počnete. Preko aplikacije iRobot app ali glasovnega asistenta Google, Alexa ali Siri preprosto recite svojemu robotu, naj očisti – in delo je končano.

Sanjska ekipa za čiščenje
S tehnologijo Imprint®Link lahko robotski sesalnik Roomba i3 in robotski mop Braava jet m6 združita moč sesalnika in pomivalca tal v popolnem zaporedju, tako da so vaša tla popolnoma čista, brez vašega truda.

Deluje z napravami, ki podpirajo asistente Google, Alexa in Siri. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC. Siri je blagovna znamka Apple Inc.

Postaja vedno pametnejši
Pri iRobot-u nenehno inoviramo programsko opremo naših robotov z najnovejšimi tehnološkimi in revolucionarnimi lastnostmi – in te inovacije pošiljamo neposredno na vaše robote, da ti postajajo še bolj pametni.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot
Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadarkoli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

Vaša zasebnost je naša prioriteta
Trudimo se zagotavljati najvišje standarde zaščite zasebnosti, s čimer bomo zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zasebni, varni – in se bodo uporabili za izboljšanje vaše izkušnje in uspešnosti vašega robota.

Obseg dobave
1 x Roomba i3152
1 x polnilna postaja Home Base®
1 x napajalni kabel
1 x dodatni filter

Tehnične podrobnosti
WiFi: da
3-stopenjski sistem čiščenja: da
Stranska krtača: pozicionirana pod kotom 27°C
Čistilna glava: avtomatska; dvojni čistilni krtači
Dirt Detect: da
Indikator polnega koška: da
Filter: HEPA 13
Košek: pralni AeroForce
Navigacija: Imprint Smart
LED prikazovalnik: da
Višina pragov: do 2 cm
Višina sesalnika: 9,2 cm
Čas delovanja: celotno nadstropje
Čas polnjenja: 3 h
Baterija: Li-Ion
Barva: siva
Garancija: 2 leti
iRobot
ROOMBAi3152
Novo
5060359287496