Pralni stroj GORENJE WS846LN
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pralni stroj GORENJE WS846LN

719,90 €

590,08 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Pralni stroj Gorenje WS846LN bo s kupom novih tehnologij poskrbel, da bodo vaša oblačila sveža in čista in tudi vedno na voljo.

IonTech
Odstrani 30 % več madežev. IonTech uporablja moč naravnega postopka ionizacije za učinkovitejše odstranjevanje nečistoč brez visokih temperatur ali dodatnih kemikalij. Detergent se bolje raztopi v vodi, tako da čistilna raztopina enakomerno prodre v vaše perilo. Rezultat je odstranjenih 30 % več madežev, tudi pri nizkih temperaturah. IonTech prav tako preprečuje odlaganje vodnega kamna na grelnik, kar podaljša življenjsko dobo pralnega stroja.

Boben WaveActive
Občutljiva obdelava vseh oblačil. Edinstven vzorec bobna v obliki valov in posebna 3D rebra v obliki valov zmehčajo vlakna, da je obdelava oblačil izjemno nežna in perilo popolnoma čisto z zelo malo gubami.

Inverter PowerDrive motor
Močan, a tih motor. Ta tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo pralnega stroja, kjer z energijo varčujete vsakič, ko perete perilo.

IonWash 59‘
Popolnoma čisto perilo v manj kot eni uri. IonWash 59' hitro in nežno odstrani 30 % več madežev, kar zagotavlja rezultate pranja A, in to tudi pri ¾ polnitvi.

StainExpert
Najbolj učinkovito odstranjevanje madežev. Učinkovito odstranjevanje madežev ne zahteva več visoke temperature ali dodatne obdelave oblačil pred pranjem. Popolna kombinacija temperature, časa in vode samodejno odstrani do 36 vrst trdovratnih madežev iz 3 glavnih skupin:sadje (pomaranče, paradižnikova omaka); organski madeži (maščoba, maslo, jajca, trava) in kava (vključno s čajem, čokoladnim jogurtom, testeninami, ličili).

DoseAid
Optimalno doziranje detergenta za vsako pranje. DoseAid vam vedno pomaga poiskati optimalno količino detergenta, ne glede na to, koliko perila naložite v pralni stroj, zato si lahko oddahnete, ker uporabljate detergent na najbolj ekonomičen in zdrav način.

AutoWash
Vedno pravi program. Se ne morete odločiti, kateri program izbrati? Preprosto izberite AutoWash in vaš pralni stroj izbere najboljši program pranja za vaše perilo. Lahko se sprostite, oblačila so brezhibno čista, ne glede na njihov material.

Preprost vmesnik
Trije koraki in ste pripravljeni. Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete prati v samo 3 preprostih korakih; vklopite pralni stroj, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila oprana tako, kot želite vi.

EcoEye
Poraba energije vedno pod kontrolo. Pokazatelj EcoEye je preprost in vam v realnem času daje povratne informacije o tem, kako učinkovit je vaš izbran program, in vam s tem pomaga varčevati z vodo in energijo.

AllergyCare
Posebna zaščita za občutljivo kožo. Program AntiAllergy uporablja višjo temperaturo in dodatno izpiranje, da zagotovo odpravi vse sledove detergenta s tkanin. Alergeni, ki bi lahko povzročili neprijetne občutke, so odstranjeni in občutljiva koža je zaščitena.

StableTech
Brez tresenja med delovanjem. Povečana stabilnost in znatno zmanjšanje vibracij zaradi stranskih in spodnjih panelov StableTech pomeni znatno zmanjšano raven hrupa tudi pri najvišjih vrtljajih ožemanja.

SterilTub
Vedno prijetno dišeče perilo. Pranje s pralnim praškom pri nižjih temperaturah lahko vodi do idealnih pogojev za razvoj bakterij, kar lahko povzroči neprijeten vonj vašega perila. SterilTub odstrani morebitne bakterije v notranjosti stroja in zagotovi, da je perilo vedno sveže.

Elegantna vrata
Popolna vrata. Velika vrata, izdelana iz enega samega kosa iz umetne mase brez vijakov, zagotavljajo stabilnost, preprečujejo nadležno škripanje in cviljenje. Odprejo se za celih 180 stopinj, zato je polnjenje in praznjenje bobna tako zelo enostavno, kot je le lahko.

Načini pranja
Popolna prilagoditev vašim potrebam za pranje. Naša tehnologija zagotavlja pranje vseh vrst tkanin na najboljši možni način z optimalno kombinacijo temperature, količine vode, časa cikla pranja in hitrosti ožemanja. Te nastavitve je mogoče dodatno prilagoditi različnim načinom pranja, kar vam omogoča, da najdete pravo kombinacijo za svoje trenutne potrebe.

SuperSilent
Pripravljen za nočno pranje. Najbolj tihi pralni stroji WaveActive delujejo na ravni hrupa, enaki šepetu dveh oseb. Tiho delovanje je rezultat posebne zvočne izolacije, učinkovitih motorjev, visokokakovostnih materialov in inovativnih rešitev sistema pranja.

Osvetlitev bobna
Nič več iskanja nogavic. Skrbno izbran položaj LED lučke za elegantno osvetlitev bobna, da perilo enostavneje naložite in vzamete iz stroja.

ChildLock
Varno za radovedne otroke. Med pranjem vrata ostanejo zaklenjena, kar preprečuje, da bi jih celo najbolj vedoželjen otrok odprl. Za dodatno zaščito lahko čelno ploščo zaklenete s pritiskom na posebno kombinacijo tipk, da nastavitev ni mogoče nenamerno spreminjati.

SoftSound
Nič več nadležnih piskov. Pralni stroji WaveActive niso prijazni le do perila, ampak tudi do vaših ušes. Rahli toni dajejo nežne informacije o funkcijah ali programih, ki jih izberete.
Štiri globine
Postavite ga lahko kamor koli. Je kopalnica majhna ali imate velike količine perila? Pralni stroji WaveActive popolnoma ustrezajo vašim potrebam. Izbirate lahko med štirimi različnimi globinami: SLIM modeli (43 cm in 46,5 cm) imajo možnost polnitve 6 ali 7 kg perila, medtem ko imajo modeli standardnih dimenzij (54,5 cm in 61 cm) možnost polnitve do 10 kg perila.

Speed 20‘
Vaši najljubši kosi so vedno pripravljeni za nošenje. Samo 20 minut zadošča, da osvežite svojo novo majico in drugo manj umazano perilo. Tako so vaša oblačila vedno pripravljena.

DownWear
Čisto in puhasto. S tem programom lahko preprosto doma operete vrhnja oblačila, odeje in vzglavnike in privarčujete denar in čas.

JoggerDial
Preprosta izbira z obračanjem gumba. JoggerDial omogoča hitro in enostavno izbiro programov pranja. Zaradi LED pokazatelja je izbrani program jasno viden z vseh kotov in ne glede na osvetlitev prostora.

A+++ (-20%)
Izjemna energijska učinkovitost. Zaradi novega motorja Inverter PowerDrive, optimiranih programov in pametnih rešitev pralni stroji Gorenje združujejo odlične rezultate pranja z izredno nizko porabo energije.

Energijski razred: A+++(-20%) (50% manj kot energijski razred A)
Barva izdelka: Bela
Inverter PowerDrive motor
WaveActive drum
Število obratov centrifuge: 1.400 obr/min
Polnitev pralni stroj: 1-8 kg
Prostornina bobna: 64 l
Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik
Osvetlitev bobna
Prednastavitev začetka pranja StartDelay
Hladno pranje: 15 °C
Simple interface
EcoEye
Personalizirane nastavitve za vse programe
14 programov
Osnovni programi: Bombaž, Mix sintetika, Volna/ročno pranje
Posebni programi: Antialergijski / Avtomatski / SportWash / Hitri 20` / Puh / Ionsko pranje 59'
Nastavitev temperature
Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare
Washing modes
IonTech
Prijazen zvočni signal SoftSound
Samočistilni program SterilTub
Stranske stranice StableTech
DoseAid
Sleek door
Učinkovito odstranjevanje madežev StainExpert
Tiho delovanje Super Silent+
Otroška zaščita
Ocenjena letna poraba vode: 10.214 l
Ocenjena letna poraba energije: 155 kWh
Nivo hrupa pranja: 54 dB
Nivo hrupa ožemanja: 75 dB
Mere (Š×V×G): 60 × 85 × 61 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 64 × 91 × 69 cm
Neto teža: 78,5 kg
Bruto teža: 79,7 kg
Poraba v stanju mirovanja: 0,3 W
Nazivna električna moč kompresorja: 2.300 W
Nazivni tok varovalke: 10 A
Podatki
Gorenje
WS846LN
Novo
3838782077142