Pralni stroj GORENJE WS168LNST
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pralni stroj GORENJE WS168LNST

10kg, 1600 o/min

699,90 €

573,69 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Pralni stroj Gorenje WS168LNST je član nove generacije pralnih strojev, ki bo opral še tako umazano perilo.

Odstrani 30 % več madežev. IonTech uporablja moč naravnega postopka ionizacije za učinkovitejše odstranjevanje nečistoč brez visokih temperatur ali dodatnih kemikalij. Detergent se bolje raztopi v vodi, tako da čistilna raztopina enakomerno prodre v vaše perilo. Rezultat je odstranjenih 30 % več madežev, tudi pri nizkih temperaturah. IonTech prav tako preprečuje odlaganje vodnega kamna na grelnik, kar podaljša življenjsko dobo pralnega stroja.

Občutljiva obdelava vseh oblačil. Edinstven vzorec bobna v obliki valov in posebna 3D rebra v obliki valov zmehčajo vlakna, da je obdelava oblačil izjemno nežna in perilo popolnoma čisto z zelo malo gubami.

Močan, a tih motor. Ta tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo pralnega stroja, kjer z energijo varčujete vsakič, ko perete perilo.

Popolnoma čisto perilo v manj kot eni uri. IonWash 59' hitro in nežno odstrani 30 % več madežev, kar zagotavlja rezultate pranja A, in to tudi pri ¾ polnitvi.

Najbolj učinkovito odstranjevanje madežev. Učinkovito odstranjevanje madežev ne zahteva več visoke temperature ali dodatne obdelave oblačil pred pranjem. Popolna kombinacija temperature, časa in vode samodejno odstrani do 36 vrst trdovratnih madežev iz 3 glavnih skupin:sadje (pomaranče, paradižnikova omaka); organski madeži (maščoba, maslo, jajca, trava) in kava (vključno s čajem, čokoladnim jogurtom, testeninami, ličili).

Optimalno doziranje detergenta za vsako pranje. DoseAid vam vedno pomaga poiskati optimalno količino detergenta, ne glede na to, koliko perila naložite v pralni stroj, zato si lahko oddahnete, ker uporabljate detergent na najbolj ekonomičen in zdrav način.

Vedno pravi program. Se ne morete odločiti, kateri program izbrati? Preprosto izberite AutoWash in vaš pralni stroj izbere najboljši program pranja za vaše perilo. Lahko se sprostite, oblačila so brezhibno čista, ne glede na njihov material.

Vedno sveža oblačila. Ta edinstven program uporablja generator pare, ki proizvaja velike količine pare za osvežitev oblačil in enostavnejše likanje.

Trije koraki in ste pripravljeni. Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete prati v samo 3 preprostih korakih; vklopite pralni stroj, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila oprana tako, kot želite vi

Poraba energije vedno pod kontrolo. Pokazatelj EcoEye je preprost in vam v realnem času daje povratne informacije o tem, kako učinkovit je vaš izbran program, in vam s tem pomaga varčevati z vodo in energijo.

Posebna zaščita za občutljivo kožo. Program AntiAllergy uporablja višjo temperaturo in dodatno izpiranje, da zagotovo odpravi vse sledove detergenta s tkanin. Alergeni, ki bi lahko povzročili neprijetne občutke, so odstranjeni in občutljiva koža je zaščitena.

Brez tresenja med delovanjem. Povečana stabilnost in znatno zmanjšanje vibracij zaradi stranskih in spodnjih panelov StableTech pomeni znatno zmanjšano raven hrupa tudi pri najvišjih vrtljajih ožemanja.

Vedno prijetno dišeče perilo. Pranje s pralnim praškom pri nižjih temperaturah lahko vodi do idealnih pogojev za razvoj bakterij, kar lahko povzroči neprijeten vonj vašega perila. SterilTub odstrani morebitne bakterije v notranjosti stroja in zagotovi, da je perilo vedno sveže.

Popolna vrata. Velika vrata, izdelana iz enega samega kosa iz umetne mase brez vijakov, zagotavljajo stabilnost, preprečujejo nadležno škripanje in cviljenje. Odprejo se za celih 180 stopinj, zato je polnjenje in praznjenje bobna tako zelo enostavno, kot je le lahko.

Popolna prilagoditev vašim potrebam za pranje. Naša tehnologija zagotavlja pranje vseh vrst tkanin na najboljši možni način z optimalno kombinacijo temperature, količine vode, časa cikla pranja in hitrosti ožemanja. Te nastavitve je mogoče dodatno prilagoditi različnim načinom pranja, kar vam omogoča, da najdete pravo kombinacijo za svoje trenutne potrebe.

Pripravljen za nočno pranje. Najbolj tihi pralni stroji WaveActive delujejo na ravni hrupa, enaki šepetu dveh oseb. Tiho delovanje je rezultat posebne zvočne izolacije, učinkovitih motorjev, visokokakovostnih materialov in inovativnih rešitev sistema pranja.

Varno za radovedne otroke. Med pranjem vrata ostanejo zaklenjena, kar preprečuje, da bi jih celo najbolj vedoželjen otrok odprl. Za dodatno zaščito lahko čelno ploščo zaklenete s pritiskom na posebno kombinacijo tipk, da nastavitev ni mogoče nenamerno spreminjati.

Nič več nadležnih piskov. Pralni stroji WaveActive niso prijazni le do perila, ampak tudi do vaših ušes. Rahli toni dajejo nežne informacije o funkcijah ali programih, ki jih izberete.

Postavite ga lahko kamor koli. Je kopalnica majhna ali imate velike količine perila? Pralni stroji WaveActive popolnoma ustrezajo vašim potrebam. Izbirate lahko med štirimi različnimi globinami: SLIM modeli (43 cm in 46,5 cm) imajo možnost polnitve 6 ali 7 kg perila, medtem ko imajo modeli standardnih dimenzij (54,5 cm in 61 cm) možnost polnitve do 10 kg perila.

Vaši najljubši kosi so vedno pripravljeni za nošenje. Samo 20 minut zadošča, da osvežite svojo novo majico in drugo manj umazano perilo. Tako so vaša oblačila vedno pripravljena.

Preprosta izbira z obračanjem gumba. JoggerDial omogoča hitro in enostavno izbiro programov pranja. Zaradi LED pokazatelja je izbrani program jasno viden z vseh kotov in ne glede na osvetlitev prostora.

Tehnične podrobnosti o pralnem stroju Gorenje WS168LNST
Energijski razred: B
Barva izdelka: Bela
Inverter PowerDrive motor
WaveActive drum
Število obratov centrifuge: 1.600 obr/min
Polnitev pralni stroj: 1-10 kg
Prostornina bobna: 69 l
Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik
Osvetlitev bobna
Prednastavitev začetka pranja StartDelay
Hladno pranje: 15 °C
Simple interface
EcoEye
Personalizirane nastavitve za vse programe
14 programov
Osnovni programi: Bombaž, Mix sintetika, Volna/ročno pranje
Posebni programi: Antialergijski / Avtomatski / SportWash / Hitri 20` / Prezračevanje s paro / Ionsko pranje 59'
Nastavitev temperature
Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare
Washing modes
SteamTech
IonTech
Prijazen zvočni signal SoftSound
Samočistilni program SterilTub
Stranske stranice StableTech
DoseAid
Sleek door
Učinkovito odstranjevanje madežev StainExpert
Tiho delovanje Super Silent+
Otroška zaščita
Ocenjena poraba vode na cikel: 42 l
Ocenjena poraba energije na 100 ciklov: 58 kWh
Mere (Š×V×G): 60 × 85 × 61 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 64 × 91 × 69 cm
Neto teža: 83,5 kg
Bruto teža: 84,7 kg
Poraba v stanju mirovanja: 0,3 W
Nazivna električna moč kompresorja: 2.300 W
Nazivni tok varovalke: 10 A
Gorenje
WS168LNST
Novo
3838782079399