Pralni stroj GORENJE WS168LNST
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pralni stroj GORENJE WS168LNST

859,90 €

704,84 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Vrhunska zmogljivost
Gorenje pralni stroj WS168LNST se uvršča v energijski razred A+++ in ima zmogljivost pranja 10 kg. Prostornina bobna znaša kar 69 litrov. S svojimi 14 programi zagotavlja odlično nego za vse vrste tkanin. Vse programe lahko ponastavite po svojih željah, navdušila pa vas bo kratek program, ki bo vaša oblačila očistil v izredno kratkem času, a še vedno učinkovito. Njegova posebnost je program AutoWash, ki samodejno izbere trajanje pranja in število izpiranj glede na količino oblačil. Sistem DoseAid pa vam bo v pomoč pri določanju optimalne količine detergenta.

Ustreže vsem vašim željam
Pralni stroj WS168LNST bo poskrbel za učinkovito odstranjevanje umazanije brez visoke temperature ali dodatnih kemikalij. Za pranje uporablja IonTech tehnologijo, ki prinaša naraven postopek ionizacije. Poleg odstranjevanja madežev z nizko temperaturo preprečuje tudi odlaganje vodnega kamna na grelnik, s čimer podaljša življenjsko dobo vašega pralnega stroja. Ima poseben program za osvežitev oblačil SteamRefresh, ki hkrati omogoči tudi enostavnejše likanje. Vse tiste, ki imate občutljivo kožo, bo navdušil AllergyCare program, ki izpere vse sledove detergenta s tkanin.

Unikatna oblika bobna
Gorenje pralni stroj WS168LNST prinaša posebno obliko bobna WaveActive. Boben ima posebno obliko valov in v kombinaciji s 3D rebri zmehča vlakna. Oblačila bodo tako popolnoma čista z malo gubami. Pralni stroj pa ni prijazen le do vaših oblačil, ampak tudi do vas in vaših ušes. Po zaslugi sistema SoftSound vam bodo informacije o funkcijah in programih podali nežni toni in ne nadležno piskanje. Odlikuje ga posebna zvočna izolacija, ki omogoča izredno tiho delovanje.

Pralni stroj je opremljen tudi s funkcijo prednastavitve začetka pranja StartDelay. Za lažje upravljanje so pri Gorenju pralni stroj opremili z gumbom in LED prikazovalnikom, ki bo jasno prikazoval izbrani program.

Dolgotrajna kakovost
Pri Gorenju so poskrbeli tudi za enostavno polnjenje in praznjenje bobna. Pralni stroj WS168LNST prinaša možnost odpiranja vrat za kar 180 stopinj. Narejena iz umetne mase brez vijakov zagotavljajo stabilnost in preprečujejo nadležno škripanje. Za daljše delovanje stroja bo poskrbljeno s samočistilnim sistemom SterilTub, ki bo učinkovito uničil vse bakterije. Za dodatno varnost bo poskrbela otroška zaščita. Opremljen z močnim Inverter PowerDrive motorjem vam pralni stroj zagotavlja izjemno učinkovitost in dolgo življenjsko dobo.

Splošne lastnosti:

Zmogljivost stroja: 1–10 kg
Prostornina bobna: 69 l
Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik
Dimenzije (VxŠxG): 85 × 60 × 61 cm
Barva: bela
Število obratov centrifuge: 1600 obr./min.
Prednastavitev začetka pranja StartDelay
Otroška zaščita
Samočistilni program SterilTub
Inverter PowerDrive motor

Programi:

Število programov: 14
Osnovni programi: Bombaž, Mix sintetika, Volna/ročno pranje
Posebni programi: Antialergijski, Avtomatski, SportWash, Hitri 20`, Prezračevanje s paro, Ionsko pranje 59'
Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare
Nastavitev temperature

Energijska učinkovitost in poraba:

Energijski razred: A+++
Letna poraba vode: 11314 l
Letna poraba energije: 190 kWh

Garancija: 5 let
Podatki
Gorenje
WS168LNST
Novo
3838782079399