Pralni stroj Gorenje WNPI82BS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−23,53%

Pralni stroj Gorenje WNPI82BS

8kg, 1200 o/min, inverter motor

389,90 €

319,59 € Brez DDV

509,90 € −23,53%

check NA ZALOGI
Vrsta izdelka: Pralni stroj
Polnitev pralni stroj: 8 kg
Inverter PowerDrive motor: Inverter PowerDrive motor

Energijski razred: B
Razred učinkovitosti ožemanja: C
Razred hrupa ožemanja: B
Barva izdelka: Bela barva

Učinkovitost
Inverter PowerDrive motor: Inverter PowerDrive motor
Število obratov centrifuge: 1200
Polnitev pralni stroj: 8 kg
Prostornina bobna: 54 l

Upravljanje
Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik
Personalizirane nastavitve za vse programe: Personalizirane nastavitve za vse programe

Programi
Število programov: 16 programov
Osnovni programi: Bombaž, Mix sintetika, Volna/ročno pranje
Posebni programi: Srajce, Eco 40-60C, Power 59, Speed 20
Funkcije

Nastavitev temperature: Nastavitev temperature
Skrajšanje programa: Skrajšanje programa
Načini pranja: NormalCare, TimeCare, IntensiveCare, Nočni način

Značilnosti
Prijazen zvočni signal SoftSound: SoftSound
Senzorji: Senzor za nivo vode

Tehnični podatki
Poraba električne energije na 100 ciklov: 49 kWh
Nivo hrupa ožemanja: 74 dB
Mere (Š×V×G): 60 × 85 × 54,5 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 64 × 89 × 62,7 cm
Neto teža: 64,1 kg
Bruto teža: 65,5 kg

SteamTech: Pozabite na mehčalec! Dodatna obdelava s paro na koncu izbranega programa bistveno zmanjša gube, vonje in bakterije. Vaša oblačila so popolnoma čista, manj zmečkana in mehkejša.

Inverter PowerDrive motor: Ta tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo pralnega stroja, kjer z energijo varčujete vsakič, ko perete perilo.

PowerWash 59‘: Potrebujete manj kot eno uro, da operete oblačila, zahvaljujoč temu hitrem in intenzivnemu programu pranja, ki je primeren za polovico polnitve.

AllergySteam: Zaščitite svojo družino pred alergijami z močno toploto pare, ki učinkovito odstranjuje alergene, kot so pršice in živalski prhljaj, in to brez vsake škode za vaša oblačila.

Preprost vmesnik: Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete prati v samo 3 preprostih korakih; vklopite pralni stroj, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila oprana tako, kot želite vi

StableTech: Povečana stabilnost in znatno zmanjšanje vibracij zaradi stranskih in spodnjih panelov StableTech pomeni znatno zmanjšano raven hrupa tudi pri najvišjih vrtljajih ožemanja.

Čiščenje bobna: Pranje s pralnim praškom pri nižjih temperaturah lahko vodi do idealnih pogojev za razvoj bakterij, kar lahko povzroči neprijeten vonj vašega perila. Program Čiščenje bobna odstrani morebitne bakterije v notranjosti stroja in zagotovi, da je perilo vedno sveže.

Elegantna vrata: Velika vrata, izdelana iz enega samega kosa iz umetne mase brez vijakov, zagotavljajo stabilnost, preprečujejo nadležno škripanje in cviljenje. Odprejo se za celih 180 stopinj, zato je polnjenje in praznjenje bobna tako zelo enostavno, kot je le lahko.

Načini pranja: Naša tehnologija zagotavlja pranje vseh vrst tkanin na najboljši možni način z optimalno kombinacijo temperature, količine vode, časa cikla pranja in hitrosti ožemanja. Te nastavitve je mogoče dodatno prilagoditi različnim načinom pranja, kar vam omogoča, da najdete pravo kombinacijo za svoje trenutne potrebe.

ChildLock: Med pranjem vrata ostanejo zaklenjena, kar preprečuje, da bi jih celo najbolj vedoželjen otrok odprl. Za dodatno zaščito lahko čelno ploščo zaklenete s pritiskom na posebno kombinacijo tipk, da nastavitev ni mogoče nenamerno spreminjati.

SoftSound: Pralni stroji WaveActive niso prijazni le do perila, ampak tudi do vaših ušes. Rahli toni dajejo nežne informacije o funkcijah ali programih, ki jih izberete.

Štiri globine: Je kopalnica majhna ali imate velike količine perila? Pralni stroji WaveActive popolnoma ustrezajo vašim potrebam. Izbirate lahko med štirimi različnimi globinami: SLIM modeli (43 cm in 46,5 cm) imajo možnost polnitve 6 ali 7 kg perila, medtem ko imajo modeli standardnih dimenzij (54,5 cm in 61 cm) možnost polnitve do 10 kg perila.

Speed 20‘: Samo 20 minut zadošča, da osvežite svojo novo majico in drugo manj umazano perilo. Tako so vaša oblačila vedno pripravljena.

Barva: Bela
Zmogljivost pranja: 8 kg
stevilo obratov: 1.200 obr/min
Razred učinkovitosti ožemanja: C
Glasnost delovanja: 74 dB(A)
Garancija: 2 leti
Energijski razred: B
Razred učinkovitosti pranja: B
Vrsta motorja: PowerDrive inverterski motor
EAN: 3838782547003
Poraba energije na 100 ciklov: 49 kWh
Višina [cm]: 85
Globina [cm]: 54,5
Širina [cm]: 60
Gorenje
WNPI82CS
Novo
3838782547003