Pralni stroj GORENJE WEI843
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−19,25%

Pralni stroj GORENJE WEI843

Gorenje pralni stroj WEI843 se uvršča v energijski razred A+++. Ima zmogljivost 8 kg. Opremljen je z LED prikazovalnikom, funkcijo zamika pranja, samočistilnim programom in otroško zaščito.
419,90 € 519,99 € −19,25% 344,18 € (brez davka)
check NA ZALOGI
Opis
Vrhunska zmogljivost
Gorenje pralni stroj WEI843 se uvršča v energijski razred A+++ in ima zmogljivost pranja 8 kg. Prostornina bobna znaša kar 54 litrov. S svojimi 16 programi zagotavlja odlično nego za vse vrste tkanin. Vse programe lahko ponastavite po svojih željah. Njegova posebnost je program AutoWash, ki samodejno izbere trajanje pranja in število izpiranj glede na količino oblačil. Pralni stroj je opremljen tudi s funkcijo prednastavitve začetka pranja StartDelay. Za lažje upravljanje so pri Gorenju pralni stroj opremili z LED prikazovalnikom.

Unikatna oblika bobna
Gorenje pralni stroj WEI843 prinaša posebno obliko bobna WaveActive. Boben ima posebno obliko valov in v kombinaciji s 3D rebri zmehča vlakna. Oblačila bodo tako popolnoma čista z malo gubami. Pralni stroj pa ni prijazen le do vaših oblačil, ampak tudi do vas in vaših ušes. Po zaslugi sistema SoftSound vam bodo informacije o funkcijah in programih podali nežni toni in ne nadležno piskanje.

Dolgotrajna kakovost
Pri Gorenju so poskrbeli tudi za enostavno polnjenje in praznjenje bobna. Pralni stroj WEI843 prinaša možnost odpiranja vrat za kar 180 stopinj. Narejena iz umetne mase brez vijakov zagotavljajo stabilnost in preprečujejo nadležno škripanje. Za daljše delovanje stroja bo poskrbljeno s samočistilnim sistemom SterilTub, ki bo učinkovito uničil vse bakterije. Za dodatno varnost bo poskrbela otroška zaščita. K daljši življenjski dobi pralnega stroja pa bo pripomogel tudi izjemno učinkovit Inverter PowerDrive motor.

Tehnične podrobnosti:
Splošne lastnosti:

Zmogljivost stroja: 1–8 kg
Prostornina bobna: 54 l
Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik
Dimenzije (VxŠxG): 85 × 60 × 54,5 cm
Barva: bela
Število obratov centrifuge: 1400 obr./min.
Prednastavitev začetka pranja StartDelay
Otroška zaščita
Samočistilni program SterilTub

Programi:

Število programov: 16
Osnovni programi: Bombaž, Mix sintetika, Volna/ročno pranje
Posebni programi: Antialergijski, Avtomatski, SportWash, Hitri 20`, Puh
Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare

Energijska učinkovitost in poraba:

Energijski razred: A+++
Glasnost pranja: 53 dB
Glasnost ožemanja: 74 dB
Letna poraba vode: 10309 l
Letna poraba energije: 185 kWh

Garancija: 5 let
Podatki
WEI843
Nov izdelek
3838782075988