Pralni stroj Gorenje WEI74SBDS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−20%Preveri rok dobave in ceno!

Pralni stroj Gorenje WEI74SBDS

7kg, 1400 o/min

399,90 €

327,79 € Brez DDV

499,90 € −20%

block Preveri rok dobave in ceno!
Pralni stroj WaveActive WEI74SBDS se ponaša z WaveActive bobnom. Gre za edinstveno zasnovo bobna z vzorcem v obliki valov in posebnimi 3D rebri, ki med pranjem zmehčajo vlakna in so prijazni do tkanin. Na ta način je strojno pranje oblačil še posebej nežno, perilo pa je po obdelavi popolnoma čisto in manj zgubano.

Z izbiro funkcije AutoWash bo vaš pralni stroj samodejno izbral najustreznejši program pranja za vaše perilo. Sedaj se lahko v miru sprostite ali posvetite drugim opravilom, saj bo za vaša oblačila odlično poskrbljeno

Preprost vmesnik z velikim izbirnim gumbom vam omogoča hitro nastavitev in zagon pralnega programa v samo 3 korakih. Vklopite pralni stroj, izberete program in pritisnete tipko Start..

S programom AllergySteam, ki perilo obdela z močno toploto pare, bodo alergeni, kot so pršice in živalski prhljaj, temeljito odstranjeni s tkanin brez škode.

Spodnji in stranski paneli StableTech poskrbijo za večjo stabilnost pralnega stroja, hkrati pa zmanjšujejo vibracije, kar pomeni manj hrupa tudi pri visokih obratih.

Tehnologija SterilTub odstrani morebitne bakterije v notranjosti stroja in s tem vašemu perilu zagotavlja svežino in prijeten vonj.

Velika vrata na sprednjem delu stroja so izdelana iz enega samega kosa umetne mase brez vijakov. So stabilna, ne škripljejo in se odpirajo za 180 stopinj za enostavno praznjenje in polnjenje bobna.

WEI74SBDS poskrbi za pranje vseh vrst tkanin z optimalno kombinacijo temperature, količine vode, časa trajanja cikla in hitrosti ožemanja. Nastavitve lahko še dodatno prilagajate in izbirate po meri.

Med pranjem vrata stroja ostanejo varno zaklenjena. Za dodatno zaščito pred radovednostjo otrok lahko s posebno kombinacijo tipk zaklenete tudi nadzorno ploščo.

Pralni stroji s tehnologijo ActiveWave so poleg perila prijazni tudi do vaših ušes. Informacije o izbranih funkcijah ali programih so podane z nežnimi toni.

Izbirate lahko med štirimi različnimi globinami: SLIM modeli (43 cm in 46,5 cm) imajo možnost polnitve 6 do 7 kg perila, modeli standardnih dimenzij pa (54,5 cm in 61 cm) do 10 kg perila.

Ta pralni stroj se lahko pohvali z zelo hitrim 20-minutnim programom, ki hitro poskrbi za osvežitev manj umazanega perila.

Zahvaljujoč funkciji StopAddGo lahko v začetnih fazah začasno prekinete cikel pranja in v boben dodate ali iz njega odstranite kose perila.

Parni program pranja ExtraHygiene s pomočjo pare in visoke temperature pranja iz perila odstrani do 99,9% bakterij in plesni. Oblačila bodo brezhibno čista, neoporečno čista pa bo tudi notranjost stroja, brez mikrobov in brez neprijetnega vonja.

Tehnične podrobnosti
Splošno
Barva : belo-črna
Zasteklitev vrat: enojna
Razred energijske učinkovitosti: B
Senzorji: senzor za nivo vode
Zvočni signali: SoftSound
Priklop vode: mrzla voda
Dozirna posoda: triprekatna
Zapora vrat: elektronska
Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik

Učinkovitost
Polnitev: 7 kg
Prostornina bobna: 49 l
Št. obratov centrifuge: 1400 obratov/min
Pogon: Inverter PowerDrive motor
Trajanje programa (občutljivo 30/40 °C): 67 min
Trajanje programa pri 40 °C: 195 min
Trajanje programa pri 90/95 °C 218 min
Poraba vode (občutljivo 30/40 °C): 45 l
Poraba vode (bombaž 40 °C): 51 l
Poraba vode (bombaž 90/95 °C): 55 l
Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare

Programi
Št. programov: 16
Osnovni programi: Bombaž, Volna/ročno pranje, Mix/sintetika
Posebni programi: ExtraHygiene, Hitri 20', Avtomatski, Eko 40–60 °C, Srajce
Dodatni samostojni programi: Ožemanje, Samočistilni program SterilTub, Izpiranje/mehčanje

Tehnični podatki
Nivo hrupa pri ožemanju: 76 dB(A)
Dimenzije (VxŠxG): 85 × 60 × 46,5 cm
Teža: 63,3 kg
Napetost: 220–240 V
Priključna moč: 2000 W

Garancija 5 let velja ob registraciji izdelka
Gorenje
WEI74SBDS
Novo