Pralni stroj GORENJE WE62S3
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−23,24%

Pralni stroj GORENJE WE62S3

Pralni stroj Gorenje WE62S3 bo svojim pametni načinom pranja skrbel za vaša oblačila in jih ohranjal sveža.
329,99 € (z ddv) 429,90 € −23,24% 270,48 € (brez davka)
block Pokličite za rok dobave: 04/510-6090
Opis
Boben WaveActive
Občutljiva obdelava vseh oblačil. Edinstven vzorec bobna v obliki valov in posebna 3D rebra v obliki valov zmehčajo vlakna, da je obdelava oblačil izjemno nežna in perilo popolnoma čisto z zelo malo gubami.

AutoWash
Vedno pravi program. Se ne morete odločiti, kateri program izbrati? Preprosto izberite AutoWash in vaš pralni stroj izbere najboljši program pranja za vaše perilo. Lahko se sprostite, oblačila so brezhibno čista, ne glede na njihov material.

Preprost vmesnik
Trije koraki in ste pripravljeni. Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete prati v samo 3 preprostih korakih; vklopite pralni stroj, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila oprana tako, kot želite vi.

AllergyCare
Posebna zaščita za občutljivo kožo. Program AntiAllergy uporablja višjo temperaturo in dodatno izpiranje, da zagotovo odpravi vse sledove detergenta s tkanin. Alergeni, ki bi lahko povzročili neprijetne občutke, so odstranjeni in občutljiva koža je zaščitena.

StableTech
Brez tresenja med delovanjem. Povečana stabilnost in znatno zmanjšanje vibracij zaradi stranskih in spodnjih panelov StableTech pomeni znatno zmanjšano raven hrupa tudi pri najvišjih vrtljajih ožemanja.

SterilTub
Vedno prijetno dišeče perilo. Pranje s pralnim praškom pri nižjih temperaturah lahko vodi do idealnih pogojev za razvoj bakterij, kar lahko povzroči neprijeten vonj vašega perila. SterilTub odstrani morebitne bakterije v notranjosti stroja in zagotovi, da je perilo vedno sveže.

Elegantna vrata
Popolna vrata. Velika vrata, izdelana iz enega samega kosa iz umetne mase brez vijakov, zagotavljajo stabilnost, preprečujejo nadležno škripanje in cviljenje. Odprejo se za celih 180 stopinj, zato je polnjenje in praznjenje bobna tako zelo enostavno, kot je le lahko.

Načini pranja
Popolna prilagoditev vašim potrebam za pranje. Naša tehnologija zagotavlja pranje vseh vrst tkanin na najboljši možni način z optimalno kombinacijo temperature, količine vode, časa cikla pranja in hitrosti ožemanja. Te nastavitve je mogoče dodatno prilagoditi različnim načinom pranja, kar vam omogoča, da najdete pravo kombinacijo za svoje trenutne potrebe.

ChildLock
Varno za radovedne otroke. Med pranjem vrata ostanejo zaklenjena, kar preprečuje, da bi jih celo najbolj vedoželjen otrok odprl. Za dodatno zaščito lahko čelno ploščo zaklenete s pritiskom na posebno kombinacijo tipk, da nastavitev ni mogoče nenamerno spreminjati.

SoftSound
Nič več nadležnih piskov. Pralni stroji WaveActive niso prijazni le do perila, ampak tudi do vaših ušes. Rahli toni dajejo nežne informacije o funkcijah ali programih, ki jih izberete.
Štiri globine
Postavite ga lahko kamor koli. Je kopalnica majhna ali imate velike količine perila? Pralni stroji WaveActive popolnoma ustrezajo vašim potrebam. Izbirate lahko med štirimi različnimi globinami: SLIM modeli (43 cm in 46,5 cm) imajo možnost polnitve 6 ali 7 kg perila, medtem ko imajo modeli standardnih dimenzij (54,5 cm in 61 cm) možnost polnitve do 10 kg perila.

Speed 20‘
Vaši najljubši kosi so vedno pripravljeni za nošenje. Samo 20 minut zadošča, da osvežite svojo novo majico in drugo manj umazano perilo. Tako so vaša oblačila vedno pripravljena.

Energijski razred: A+++
Barva izdelka: Bela
WaveActive drum
Število obratov centrifuge: 1.200 obr/min
Polnitev pralni stroj: 1-6 kg
Prostornina bobna: 42 l
Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik
Prednastavitev začetka pranja StartDelay
Simple interface
Personalizirane nastavitve za vse programe
16 programov
Osnovni programi: Bombaž, Mix sintetika, Volna/ročno pranje
Posebni programi: Antialergijski / Avtomatski / SportWash / Hitri 20`
Skrajšanje programa
Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare
Washing modes
Prijazen zvočni signal SoftSound
Samočistilni program SterilTub
Stranske stranice StableTech
Sleek door
Tiho delovanje
Otroška zaščita
Ocenjena letna poraba vode: 9.020 l
Ocenjena letna poraba energije: 153 kWh
Nivo hrupa pranja: 57 dB
Nivo hrupa ožemanja: 75 dB
Mere (Š×V×G): 60 × 85 × 43 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 64 × 91 × 51,5 cm
Neto teža: 63 kg
Bruto teža: 65 kg
Poraba v stanju mirovanja: 0,47 W
Nazivna električna moč kompresorja: 2.000 W
Nazivni tok varovalke: 10 A
Podatki
WE62S3
Nov izdelek
3838782068140