Pralni stroj GORENJE WA946
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pralni stroj GORENJE WA946

699,90 € (z ddv) 573,69 € (brez davka)
block Pokličite za rok dobave: 04/510-6090
Opis
Vrhunska zmogljivost
Gorenje pralni stroj WA946 se uvršča v energijski razred A+++ in ima zmogljivost pranja 9 kg. Prostornina bobna znaša kar 64 litrov. S svojimi 14 programi zagotavlja odlično nego za vse vrste tkanin. Vse programe lahko ponastavite po svojih željah, navdušila pa vas bosta kratka programa, ki bosta vaša oblačila očistila v izredno kratkem času, a še vedno učinkovito. Njegova posebnost je program AutoWash, ki samodejno izbere trajanje pranja in število izpiranj glede na količino oblačil. Sistem DoseAid pa vam bo v pomoč pri določanju optimalne količine detergenta.

Unikatna oblika bobna
Gorenje pralni stroj WA946 prinaša posebno obliko bobna WaveActive. Boben ima posebno obliko valov in v kombinaciji s 3D rebri zmehča vlakna. Oblačila bodo tako popolnoma čista z malo gubami. Pralni stroj pa ni prijazen le do vaših oblačil, ampak tudi do vas in vaših ušes. Po zaslugi sistema SoftSound vam bodo informacije o funkcijah in programih podali nežni toni in ne nadležno piskanje.

Pralni stroj je opremljen tudi s funkcijo prednastavitve začetka pranja StartDelay. Za lažje upravljanje so pri Gorenju pralni stroj opremili z gumbom in LED prikazovalnikom, ki bo jasno prikazoval izbrani program.

Dolgotrajna kakovost
Pri Gorenju so poskrbeli tudi za enostavno polnjenje in praznjenje bobna. Pralni stroj WA946 prinaša možnost odpiranja vrat za kar 180 stopinj. Narejena iz umetne mase brez vijakov zagotavljajo stabilnost in preprečujejo nadležno škripanje. Za daljše delovanje stroja bo poskrbljeno s samočistilnim sistemom SterilTub, ki bo učinkovito uničil vse bakterije. Za dodatno varnost bo poskrbela otroška zaščita. Opremljen z močnim Inverter PowerDrive motorjem vam pralni stroj zagotavlja izjemno učinkovitost in dolgo življenjsko dobo.

Tehnične podrobnosti:

Splošne lastnosti:

Zmogljivost stroja: 1–9 kg
Prostornina bobna: 64 l
Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik
Dimenzije (VxŠxG): 85 × 60 × 61 cm
Barva: bela
Število obratov centrifuge: 1400 obr./min.
Prednastavitev začetka pranja StartDelay
Otroška zaščita
Samočistilni program SterilTub

Programi:

Število programov: 14
Osnovni programi: Bombaž, Mix sintetika, Volna/ročno pranje
Posebni programi: Antialergijski, Avtomatski, SportWash, Hitri 20`, Hitri 59'. Puh
Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare

Energijska učinkovitost in poraba:

Energijski razred: A+++
Glasnost pranja: 54 dB
Glasnost ožemanja: 75 dB
Letna poraba vode: 10654 l
Letna poraba energije: 173 kWh

Garancija: 5 let
Podatki
WA946
Nov izdelek
3838782076480