Pralni stroj GORENJE W7544L/I
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−26,91%

Pralni stroj GORENJE W7544L/I

Inverter motor, 7kg, 1200 obr./min
379,99 € (z ddv) 519,90 € −26,91% 311,47 € (brez davka)
block Pokličite za rok dobave: 04/510-6090
Opis
Energetsko varčen pralni stroj z inverter motorjem Gorenje W7544. Izpostaviti je potrebno tudi popolnost pranja tudi z 1400 obr./min in delno zaščito AquaSTOP.

Tehnologija SensoCare
Popolnost pranja
Tehnologija SensoCare skrbi za to, da je vsaka vrsta tkanine oprana na njej ustrezen način. Tako vedno ustvarja optimalno kombinacijo temperature, vode, časa in hitrosti vrtenja bobna. Kadar pa oblačila potrebujejo prav posebno nego, je mogoče programe za bombaž in sintetična vlakna nagraditi z različnimi načini pranja. NormalCare oblačila pere z zanje optimalno kombinacijo vseh štirih dejavnikov, TimeCare skrajša čas pranja, AllergyCare pere z več vode in hkrati še dodatno izpira oblačila, EcoCare pa je energijsko najprijaznejši način pranja.

Inverterski motor PowerDrive
Varčnejši, tišji in učinkovitejši motor pralnega stroja. Generacija pralnih strojev ima vgrajen izredno učinkovit elektronsko krmiljen motor, ki je pri svojem delovanju v primerjavi z univerzalnim električnim motorjem zanesljivejši in izjemno tih. Minimalna poraba električne energije in lažje prenašanje večjih obremenitev se odražata v njegovi dolgi življenjski dobi. Motor je izjemno učinkovit, saj v najkrajšem času razvije najvišjo moč delovanja.

Total WeightControl
Vrhunsko oprano perilo ne glede na njegovo količino
Senzor prilagodi vse parametre pranja količini perila v bobnu. Poraba energije in vode je tako optimalnejša, čas pranja krajši, delovanje pa občutno bolj tiho. Polna košara perila je čista in dišeča, ne glede na njegovo količino.

Zdržljiv grelec DuraHeat
Prenovljen in izboljšan grelec
DuraHeat je nov grelec v pralnih strojih Gorenje z varnostnim sistemom za zaščito pred pregretjem. Zahvaljujoč temu, ima grelec daljšo življenjsko dobo in delovanje stroja je varnejše.

StableTech
Zahvaljujoč novim stranskim panelom StableTech in gumijastim nogicam z izboljšanim oprijemom pralne stroje SensoCare odlikuje nižja frekvenca vibracij med delovanjem, znižana raven hrupa in znatno povečana stabilnost stroja, tudi ob najvišjih obratih ožemanja.

SpaDrum
Odlično ohranjeno perilo.
Boben pralnih strojev SensoCare je oblikovan iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla z izjemno gladko površino. Perilo je zato dobro oprano, izprano in ožeto brez morebitnih poškodb.
Učinki SoftSound
Uporabniku prijazni zvočni signali
Poleg izjemne vizualne oblike, pa so Gorenjevi pralni stroji tudi zvokovno odlični. Privzeti zvočni signali in visoko kakovostni zvočniki dodatno pripomorejo k prijaznejši uporabniški izkušnji. Posebna skrb je namenjena tudi slišnosti premikanja programskega in funkcijskih gumbov, posodice za detergent ter vrat aparata.

SterilTub: čist stroj za čisto perilo
Rešitev za prijetno dišeče oprano perilo.
Pranje na nižjih temperaturah in z okolju prijaznejšimi a manj agresivnimi pralnimi praški ustvarja odlično klimo za razvoj bakterij, ki se zadržujejo v kadi pralnega stroja. Zaradi tega lahko sicer normalno oprano in posušeno perilo ob prvem stiku z vlago prične oddajati neprijeten vonj. S programom SterilTub, ki deluje ob praznem bobnu, boste poskrbeli za popolno higieno v notranjosti stroja in s tem za odlično negovano perilo.

Popolna izraba pralnega sredstva – DSS (Detergent Saving System)
Gorenjeve pralne stroje odlikuje poseben ekološko varčevalni sistem, ki preprečuje izgubo pralnega sredstva med dovajanjem vode. Z njegovo pomočjo dosežete tudi do 20 % manjšo porabo detergenta in tako učinkoviteje varujete okolje.
Nadzor stabilnosti
Stabilnost stroja med delovanjem
Stabilnost stroja med delovanjem. Sistem za nadzor stabilnosti skrbi za enakomerno porazdelitev perila v bobnu. Če senzor razporeditve perila zazna neravnovesje, zaustavi vrtenje bobna in tako na novo omogoči enakomerno porazdelitev.

ChildLock - Otroška zaščita
Varno za radovedne malčke. Vrat pralnega stroja Gorenje med pranjem ni mogoče odpreti. Za dodatno zagotavljanje varnosti je mogoče stroj z enostavnim pritiskom na kombinacijo gumbov na upravljalni plošči tudi zakleniti.

Energijski razred: A+++(-10%) - Porabi 40% manj energije v primerjavi z energijskim razredom A

Barva izdelka: Bela
Polnitev pralni stroj: 1-7 kg
Inverter PowerDrive motor
SensoCARE
Inovativna oblika bobna SpaDrum
Število obratov centrifuge: 1.200 obr/min
Polnitev pralni stroj: 1-7 kg
Prostornina bobna: 54 l
Vrsta prikazovalnika : LED prikazovalnik
Prednastavitev začetka sušenja StartDelay
Nastavitev števila obratov centrifuge
Hladno pranje: z gumbom
Personalizirane nastavitve za vse programe
23 programov
Posebni programi: Bombaž antialergijski / Otroška oblačila / Pršice stop / PerfectBlack / Aktivni / Tiho pranje
Shranjevanje lastnih programov: Spominski program
Prijazen zvočni signal SoftSound
Samočistilni program SterilTub
Stranske stranice StableTech
Črpalka STOP
SensorIQ - senzorska tehnologija
Samodejno zaznavanje teže perila TotalWeight
ECO sistem
Vzdržljiv grelec DuraHeat
Zaščita pred prelitjem + delni AQUASTOP
Otroška zaščita
Kontrola stabilnosti (SCS)
Carbotech kad
Letna poraba vode: 9.523 l
Nivo hrupa pranja: 52 dB
Nivo hrupa ožemanja: 70 dB
Mere (Š×V×G): 60 × 85 × 60 cm
Podatki
W7544LI
Nov izdelek
3838782085369