Pralni stroj GORENJE W2E743P
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−31,9%

Pralni stroj GORENJE W2E743P

Gorenje pralni stroj vam ponuja možnost izbire hitrega programa, ki bo oblačila opral v le 20 minutah.
319,99 € (z ddv) 469,90 € −31,9% 262,29 € (brez davka)
check NA ZALOGI
Opis
GORENJE pralni stroj W2E743P se uvršča v energijski razred A+++. Odlikuje ga zmogljivost pranja do 7 kg. Pri ožemanju doseže hitrost do 1400 obratov na minuto. Izbirali boste lahko med velikim številom programov, prinaša pa tudi širok izbor dodatnih funkcij. Za lažjo in še bolj praktično uporabo bo poskrbela funkcija za zamik vklopa, s katero boste čas pranja popolnoma prilagodili svojim željam. Gorenje pralni stroj vam ponuja možnost izbire hitrega programa, ki bo oblačila opral v le 20 minutah. Pralni stroj odlikuje tudi samočistilni program SterilTub in otroška zaščita.

Tehnični podatki:

Barva: Bela
Energijski razred: A+++
Zmogljivost pranja: 7 kg
Število obratov centrifuge: 1.400 obr/min
16 programov
Boben WaveActive
Prostornina bobna: 54 l
Vrsta prikazovalnika: LED zaslon
Personalizirane nastavitve za vse programe
Preprost vmesnik
Zvočni signal SoftSound
Otroška zaščita
StartDelay zakasnitev začetka pranja
Ocenjena letna poraba vode: 9680 l
Ocenjena letna poraba energije: 174 kWh
Nivo hrupa: 76 dB(A)
Dimenzije (ŠxVxG): 600 x 850 x 545 mm
Teža: 71 kg

Osnovni programi: Bombaž, Mix sintetika, Volna/ročno pranje
Posebni programi: AllergyCare, AutoWash, SportWash, Speed 20´, DownWear, NormalCare, EcoCare, TimeCare

Total AquaStop: Zahvaljujoč funkciji AquaStop lahko pomivalni stroj varno pustite delovati tudi ponoči ali med svojo odsotnostjo. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja.

SterilTub: Pranje s pralnim praškom pri nižjih temperaturah lahko vodi do idealnih pogojev za razvoj bakterij, kar lahko povzroči neprijeten vonj vašega perila. SterilTub odstrani morebitne bakterije v notranjosti stroja in zagotovi, da je perilo vedno sveže.
StableTech: Povečana stabilnost in znatno zmanjšanje vibracij zaradi stranskih in spodnjih panelov StableTech pomeni znatno zmanjšano raven hrupa tudi pri najvišjih vrtljajih ožemanja.

ChildLock: Med pranjem vrata ostanejo zaklenjena, kar preprečuje, da bi jih celo najbolj vedoželjen otrok odprl. Za dodatno zaščito lahko čelno ploščo zaklenete s pritiskom na posebno kombinacijo tipk, da nastavitev ni mogoče nenamerno spreminjati.
Preprost vmesnik: Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete prati v samo 3 preprostih korakih; vklopite pralni stroj, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila oprana tako, kot želite vi.

AutoWash: Se ne morete odločiti, kateri program izbrati? Preprosto izberite AutoWash in vaš pralni stroj izbere najboljši program pranja za vaše perilo. Lahko se sprostite, oblačila so brezhibno čista, ne glede na njihov material.

Boben WaveActive: Edinstven vzorec bobna v obliki valov in posebna 3D rebra v obliki valov zmehčajo vlakna, da je obdelava oblačil izjemno nežna in perilo popolnoma čisto z zelo malo gubami.

Speed 20‘: Samo 20 minut zadošča, da osvežite svojo novo majico in drugo manj umazano perilo. Tako so vaša oblačila vedno pripravljena.
Podatki
W2E743P
Nov izdelek
3838782124860