Pralni stroj CANDY CSS4 1272 D3/1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Akcija!−17,12%

Pralni stroj CANDY CSS4 1272 D3/1

PARNA FUNKCIJA
290,00 € 349,90 € −17,12% 237,70 € (brez davka)
block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Candy pralni stroj CSS4 1272D3-S z zmogljivostjo pranja 7 kg in 1200 obrati na minuto pri ožemanju. Pralni stroj spada v A+++ energijski razred z glasnostjo 58 dB med pranjem in 79 dB med ožemanjem. Dodana ima tudi dva nova programa s paro, ki poskrbita za učinkovito dezinfekcijo in s tem popolno higieno, obenem pa zmanjšata zmečkanost perila. Opremljen je z napredno funkcijo KG detektor, ki oceni količino perila ter prilagodi čas pranja in porabo vode ter energije. Za manjše količine pranja pa ima tudi kratki 14, 30 in 44 minutni program. Poleg klasičnega upravljanja ima stroj na voljo tudi možnost dodatnega upravljanja s pametnim telefonom preko NFC sistema. Globina pralnega stroja je 40cm.

Hitri programi
V današnjem neizprosnem tempu življenja, nam hitra izbira ponuja olajšanje. Candy je mislil tudi na to in tako ponuja kar tri hitr programe: Ultra hitri program v samo 14 min pri 30ºC opere 1,5 kg perila. V kolikor imate malce več časa, uporabite 30 min ali 44 min program. Pri vseh treh hitrih programih priporočamo, da odmerite le 30% običajne količine detergenta.

Kg detektor
Pralni stroj je opremljen je z napredno funkcijo KG detektor, ki oceni količino perila, zato je strah o veliki zmogljivosti odveč. Porabil bo le toliko vode in energije kolikor perila boste dali vanj. Ima tudi možnost nastavitve stopnje umazanosti perila, kar pri manj umazanemu perilu pomeni krajše pranje, s tem pa tudi prihranek pri energiji.Smart Touch z NFC povezavo
Candy vam predstavlja novi pameten pralni stroj, ki se ponaša s pametno aplikacijo SMART TOUCH z NFC povezavo. To je prvi osebni asistent, ki poskrbi za vas, vaše perilo in vaš pralni stroj. Nov način upravljanja pralnega stroja s katerim izrabite prednosti, ki jih prinaša pametna aplikacija! Preprosto naložite aplikacijo Candy simply-Fi App in pridržite svoj pametni telefon ob aparatu in že so vam na voljo številne nove možnosti na področju pranja perila, kar vam omogoča, da izberete najustreznejši način pranja za vaše potrebe.

Parni programi
Funkcija pare je v današnjem svetu nuja predvsem zaradi alergenih delcev in občutljivosti kože na različna pralna sredstva. Pri Candyjevih pralnih strojih se jo lahko doda med izbrane programe, na voljo pa sta tudi dva programa z že dodano funkcijo. To je program Baby, ki je namenjen pranju otroških oblačil oziroma za ljudi s posebej občutljivo kožo. Para, ki je dodana ob koncu pranja pa še posebej razkuži oblačila in odstrani ostanke pralnega sredstva. Drugi program pa je za lažje likanje, ki ob pranju mešanih oblačil poskrbi, da je ob koncu pranja na oblačilih manj gub.

Lastnosti:
- Zmogljivost pranja: 7 kg
- Ožemanje: 1.200
- Smart Touch
- Barva: Bela

Programi:
- Hitri 14 min program
- Hitri 30 min program
- Hitri 44 min program
- Baby program

Tehnični podatki:
- Energijski razred: A+++
- Energijski razred ožemanja: B
- Letna poraba vode: 9.600 l
- Letna poraba el. energije: 175 kWh
- Glasnost med ožemanjem: 79 dB(A)
- Glasnost med pranjem: 58 dB(A)
Garancija: 24 mesecev
Podatki
CSS41272D31
Nov izdelek
8016361958432