Pralni stroj CANDY CSS1482D3
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pralni stroj CANDY CSS1482D3

Kapaciteta 8kg, funkcija pare.

349,90 €

286,80 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Candy pralni stroj CSS 1482 D3 z zmogljivostjo pranja 8 kg se pohvali z dodatnim načinom upravljanja preko pametnega telefona z NFC sistemom. Pralni stroj se uvršča v A+++ energijski razred.

V današnjem tempu življenja so kratki programi velika prednost. Candy tako ponuja 14-, 30– in 44-minutni program za pranje manjših količin perila.

SmartTouch NFC
Candy predstavlja Smart Touch upravljanje. Poleg klasičnega načina upravljanja omogoča nov dodatni način upravljanja pralnega stroja, s katerim izrabite prednosti, ki jih prinaša pametna aplikacija. Preprosto naložite aplikacijo Simply-Fi app, povežite svoj pametni telefon z aparatom preko NFC sistema in že so vam na voljo številne nove možnosti na področju pranja perila, kot so nalaganje dodatnih programov, programi po meri in pametna skrb – pametno preverjanje delovanja stroja, samočistilni programi ter vodnik za odpravljanje težav.

Pranje s paro
Poleg kratkih programov ima pralni stroj na voljo tudi dva programa s paro. Para, ki je dodana ob koncu pranja, še posebej razkuži oblačila in odstrani ostanke pralnega sredstva, obenem pa zmanjša gube na oblačilih po ožemanju.

KG detektor
Opremljen je z napredno funkcijo KG detektor, ki zazna količino perila ter prilagodi čas pranja in porabo vode ter energije. Porabil bo le toliko vode in energije, kolikor perila boste dali vanj. Ima tudi možnost nastavitve umazanosti perila, kar pri manj umazanemu perilu pomeni krajše pranje, s tem pa tudi prihranek pri energiji.

Tehnične podrobnosti:
energijski razred: A+++
letna poraba energije: 196 kWh
zmogljivost pranja: 8 kg
glasnost pranja: 61 dB
glasnost centrifuge: 79 dB
hitrost ožemanja: do 1400 obr./min
NFC povezovanje: da
dimenzije: globina 52 cm

Garancija: 2 leti
Podatki
Candy
31008435
Novo
8016361958623