Pralni stroj BOSCH WGG244A0BY
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pralni stroj BOSCH WGG244A0BY

9KG, 1400 o/min, i-Dos

889,00 €

728,69 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Visokokakovosten, učinkovit in kompakten pralni stroj s sprednjim polnjenjem
Zmogljivost pranja do 9 kg
Sistem i-DOS → samodejno odmeri natančno količino detergenta in vode
Energijski razred A → prihranite energijo
Sistem AntiStain → zanesljivo odstranjuje štiri najbolj pogoste madeže

Rešitev za vsak madež
S sistemom AntiStain Removal se lahko vaš pralni stroj z lahkoto spopade s štirimi trdovratnimi vrstami madežev. Samodejno prilagodi temperaturo, gibanje bobna in čas namakanja, da popolnoma samodejno v celoti odstrani do štiri najbolj trdovratne madeže. To je popoln način za odstranjevanje madežev masla ali olja, trave, rdečega vina in krvi.

Najboljši energijski razred A
Zahvaljujoč Boschevemu visokoučinkovitemu sistemu za varčevanje z energijo Bosch pralni stroji dosegajo najboljši energijski razred A pri vsakem pranju in brez ogrožanja rezultatov.

SpeedPerfect
Pralni stroj s sistemom SpeedPerfect skrajša čas pranja do 65 % brez ogrožanja rezultatov. SpeedPerfect se lahko uporablja v kombinaciji z večino programov ter z vsemi velikostmi in vrstami blaga. Na primer, izberite program Mix skupaj s SpeedPerfect in v samo 46 minutah lahko temeljito operete do 4 kilograme mešanega perila.

Zmogljiv, tih motor
Brezkrtačni, energijsko učinkovit motor EcoSilence Drive™ zmanjšuje trenje za tiho delovanje. Pri Boschu so ga zasnovali za še posebej dolgo življenjsko dobo.

Program Hygiene Plus
Med pranjem program Hygiene Plus ohranja konstantno temperaturo, dodan pa je še dodaten cikel izpiranja, ki zagotavlja higiensko čisto perilo, kar še posebej učinkovito uničuje mikrobe in pršice. Rezultat: rezultati higienskega pranja, ki uničijo 99,99 % navadnih klic tudi pri 40 C°.

Samodejni način
Pralni stroj s samodejnim programom vse parametre samodejno prilagodi potrebam vašega perila in vsakič zagotovi popolno pranje.

Avtomatsko doziranje i-DOS
Z avtomatskim sistemom doziranja i-DOS si zagotovite največjo učinkovitost pri negi perila. Enostavno napolnite predal za detergent in mehčalec, senzorji i-DOS pa bodo odmerili natančno količino detergenta in vode za vsako pranje, eno za drugim.

ActiveWater

Tehnologija ActiveWater omogoča popolne rezultate pranja, pri čemer porabi le toliko vode, kot je potrebno.
Vgrajena tipala prilagajajo porabo vode glede na vrsto in količino tkanin, patentirani sistemi bobna in dovajanja vode pa omogočajo hitrejše namakanje.

Tehnične podrobnosti
Energijski razred: A
Zmogljivost pranja: 1–9 kg
Poraba energije na 100 ciklov: 46 kWh
Hitrost ožemanja: 400–1400 ob./min
Glasnost ožemanja: 71 dB(A)
Standardni programi: bombaž, enostavna nega, občutljivo perilo/svila, volna/ročno pranje
Posebni programi: Avtomatika – nežno, Čiščenje bobna (z opomnikom), Temno perilo, Higiena Plus, Izčrpavanje/ Ožemanje, Hitro/Mešano, Šport/Fitness, Izpiranje, Ekstra kratek 15'/30
Funkcije: SpeedPerfect, I-DOS, Sistem odstranjevanja madežev z možnostjo izbire 4 madežev, TouchControl tipke: Enostavno za likanje, odlog konca programa, izbira madežev, i-DOS 2.0, Start/Pavza za dodajanje perila, Temperatura, varioSpeed / SpeedPerfect, Predpranje, Vrtljaji ožemanja/Brez izpiranja
Prostornina bobna: 63 l
Funkcija dodajanja perila: DA
LED zaslon: DA
Otroška zaščita / Sistem za zaznavanje pene: DA
Mere (V x Š x G): 84,8 × 59,8 × 59 cm
Dolžina priključnega kabla: 160 cm
Barva: bela
Garancija: 2 leti
Bosch
WGG244A0BY
Novo