Pralni stroj BOSCH WAX32M41BY
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pralni stroj BOSCH WAX32M41BY

10kg, 1600 o/min

1.109,00 €

909,02 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Prostoren boben pralnega stroja Bosch WAX32M41BY se ponaša s prostornino 70 litrov in vam omogoča pranje do 10 kilogramov perila.
Ključne prednosti Bosch pralnega stroja WAX32M41BY
AntiStain
Sistem pranja 4D
10 kg VarioDrum
EcoSilence Drive
Hygiene Plus

Ustrezen način pranja za vsak madež.
S sistemom AntiStain Removal se lahko vaš pralni ali pralno-sušilni stroj z lahkoto spopade s štirimi trdovratnimi vrstami madežev. Samodejno prilagodi temperaturo, gibanje bobna in čas namakanja, da popolnoma samodejno v celoti odstrani do štiri najbolj trdovratne madeže. To je popoln način za odstranjevanje madežev masla ali olja, trave, rdečega vina in krvi.

Brezhibni rezultati, tudi pri polnem bobnu.
Sistem pranja 4D doda vašemu pranju novo dimenzijo. Naš visoko učinkoviti sistem pranja 4D združuje direktno brizganje vode in dodatno ožemanje, kar zagotovi kar najbolj učinkovito porabo pralnega sredstva vode. Rezultat: perilo brez madežev, tudi ko je boben povsem napolnjen, za kar gre zasluga učinkovitemu prodoru vode in pralnega sredstva v tkanine. Za zelo umazana oblačila boste morda potrebovali dodatno pomoč. Če želite ciklu pranja dodati več moči, enostavno izberite sistem pranja 4D.

Posebej velik 10 kg boben.
Naš velik boben omogoča, da se voda in pralno sredstvo med pranjem učinkovito porazdelita. Zdaj lahko z velikim bobnom VarioDrum operete do 10 kg perila; dovolj prostora, da se perilo nežno premika, tudi veliki kosi, kot so posteljna pregrinjala ali posteljnina. Rezultat: 10 kg popolnoma čistega perila.

Vaš trpežen, izjemno tih pralni stroj.
Hrup v vašem domu je lahko moteč. Zato smo za naše pralne stroje zasnovali motor EcoSilence Drive™. Brezkrtačni, energijsko učinkovit motor zmanjšuje trenje za tiho delovanje, zato smo ga zasnovali za še posebej dolgo življenjsko dobo.

Nežno in higienično pranje celo pri 40 °C.
Včasih čisto enostavno ni dovolj čisto. Zato smo razvili program Hygiene Plus. Med pranjem ohranja konstantno temperaturo, dodan pa je še dodaten cikel izpiranja, ki zagotavlja higiensko čisto perilo, kar še posebej učinkovito uničuje mikrobe in pršice. Rezultat: rezultati higienskega pranja, ki uničijo 99,99 % navadnih klic tudi pri 40 C°.*Pralni stroji Bosch s programom pranja AllergyPlus s temperaturo 40° in 60° izpolnjujejo znanstveno priporočene pogoje za 99,99-% uničenje bacilov Enterococcus Hirae in Pseudomonas Aeruginosa, v skladu s Honisch et al. 2014, "Vpliv trajanja cikla pranja, temperature in formulacije detergentov na higiensko učinkovitost pranja v gospodinjstvu". Študijo je izvedla univerza University Rhine-Waal.

Odlični rezultati v manj kot polovici časa.
Kadar je čas pomemben, pralni stroji s sistemom SpeedPerfect skrajšajo čas pranja do 65 %* brez ogrožanja rezultatov. SpeedPerfect se lahko uporablja v kombinaciji z večino programov ter z vsemi velikostmi in vrstami blaga. Na primer, izberite program Mix skupaj s SpeedPerfect in v samo 46 minutah lahko temeljito operete do 4 kilograme mešanega perila.

Privoščite svojim najbolj priljubljenim oblačilom nežno, učinkovito in visoko kakovostno pranje.
S pogostim pranjem lahko uničite svoja najljubša oblačila ali občutljive kose oblačil. Edinstvena patentirana struktura sistema VarioDrum nežno in učinkovito opere vse vrste oblačil ne da bi se pri tem vaši najbolj priljubljeni kosi raztegovali, mečkali ali poškodovali, saj enakomerno razporeja vodo. Odvisno od izbranega programa zasnova bobna z izboklinicami v obliki kapljic in asimetričnimi lopaticami nežno obrača perilo na sredino bobna, ne glede na smer vrtenja. S tem ne zagotovite le intenzivnega čiščenja bolj umazanih oblačil, ampak veliko hitrejše in učinkovitejše čiščenje vseh oblačil v bobnu. Privoščite svoji garderobi čiščenje profesionalne kakovosti.

Varujte okolje in prihranite denar z izjemno učinkovitim upravljanjem porabe vode.
Pralni stroji vam lahko prihranijo čas in trud, vendar pogosto na račun prekomerne porabe vode. Naša tehnologija ActiveWater omogoča popolne rezultate pranja, pri čemer porabi le toliko vode, kot je potrebno. Vgrajena tipala prilagajajo porabo vode glede na vrsto in količino tkanin, patentirani sistemi bobna in dovajanja vode pa omogočajo hitrejše namakanje. Izberite pralni stroj, ki vam pomaga upravljati z vašo porabo vode in zagotavljati brezskrbno pranje.

S funkcijo Reload ne boste več ničesar pozabili.
Ste pozabili dodati otroško nogavico ali majico s kratkimi rokavi? Ni problema! Funkcija Reload vam omogoča enostavno dodajanje ali odstranjevanje oblačil med pranjem*. Enostavno pritisnite gumb za ponovno polnjenje in odprite vrata, nato dodajte pozabljene kose in nadaljujte s pranjem. *Kot varnostno funkcijo ne morete uporabiti funkcije Reload, če je temperatura pene nad 50 °C ali je nivo vode previsok.

Opomnik DrumClean
Čistilni program za boben je idealen za čiščenje in ohranjanje higiene. Po dvajsetih ciklih delovanja pod 40° C vas pralni stroj/pralno-sušilni stroj avtomatsko opozori na čiščenje bobna s programom za čiščenje.

Dvojna zaščita pred škodo zaradi izliva vode.
Garancija Bosch AquaStop ponuja zaščito pred škodo zaradi izliva vode skozi celotno življenjsko dobo aparata. Naši pralni stroji s sistemom AquaStop so opremljeni s posebno dvostensko dovodno cevjo, varnostnim ventilom in talnim rezervoarjem s plavajočim stikalom, kar preprečuje vsakovrstno škodo zaradi vode, naj bo to v dovodni cevi ali zaradi puščanja stroja.

Pralni stroj, tih kot šepet.
Inovativna oblika obloge AntiVibration ni le privlačna za oči: sistem zagotavlja tudi večjo stabilnost in omili vibracije. Ojačana izolacija obenem znižuje raven hrupa, zaradi česar so pralni stroji Bosch izjemno tihi celo med ožemanjem.

Funkcija TimeDelay
Izberite, kdaj v naslednjih 24-ih urah želite imeti oprano perilo.

Tehnične podrobnosti Bosch pralnega stroja WAX32M41BY
Tip konstrukcije: Prostostoječi
Vrsta naprav za upravljanje in vrsta signalnih naprav: 7 stopenjski zaslon, LCD
Odstranljiv delovni pult: Ne
Prekrivna vrata / dvojna vrata: Ni na voljo
Osnovna barva izdelka: bela
Osnovna barva izdelka: Bela
Priključna moč: 2300 W
Tok: 10 A
Napetost: 220-240 V
Frekvenca: 50-60 Hz
Potrdila o ustreznosti: CE, VDE
Dolžina priključnega kabla: 160
Tip vtiča: Schuko-/Gardy vtikač z ozemlji
Nastavljive noge: Da - samo spredaj
Višina izdelka: 848 mm
Višina embaliranega izdelka: 875 mm
Maksimalna prilagodljivost nog: 12 mm
Širina izdelka: 598 mm
Globina izdelka: 590 mm
Globina embaliranega izdelka: 675 mm
Širina embaliranega izdelka: 640 mm
Globina pri vratih, odprtih pod kotom 90 stopinj: 1063 mm
Neto masa: 72.303 kg
Bruto masa: 73.6 kg
Kolesa: Ne
Nadzor porazdelitve teže perila: Da
Pranje pri nizki temperaturi: Da
Prepoznavanje stopnje umazanosti perila: Ne
Nadzor penjenja: Da
Digitalni prikazovalnik preostalega časa: Da
Prikaz faz delovanja: LED zaslon
Seznam programov: Program Enostavno za nego, Program Fino perilo, Program Kuhano/pisano perilo, Program Volna - ročno pranje
Izklop ožemanja: Da
Tehtanje: Da
Energetsko pametna naprava, ki omogoča optimiranje vzorca porabe (2017/1369/EU): Ne
Zmožnost brezžične komunikacije: Ne
Tehnologija širokopasovnega omrežja: Ni na voljo
Na voljo je reža za kartico SIM: Ne
Možnost oddaljene posodobitve: Ne
Možnost oddaljene posodobitve za vzdrževanje: Ne
Zvišan nivo vode: Ne
Funkcija zaščite proti mečkanju: Zaščita pred mečkanjem ob koncu programa
Odpiranje vrat: Ročaj
Material kadi: Plastika
Prostornina bobna: 70
Material bobna: nerjaveče jeklo
Priklop hladne in tople vode: Ne
Posodobitev programske opreme: Ne
Možna dodatna oprema: undefined
Možnost zamika vklopa ali zamika izklopa: Stop
Tip zaščite pred prelivom: Aquastop
Bosch
WAX32M41BY
Novo