Pralni stroj BOSCH WAX32KH4BY
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pralni stroj BOSCH WAX32KH4BY

10kg, i-Dos

1.329,90 €

1.090,08 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Pameten pralni stroj Bosch WAX32KH4BY vam s svojimi funkcijami olajša vsakodnevno pranje in poskrbi, da boste prihranilili pri energiji in sredstvih za pranje.
Ključne prednosti Bosch pralnega stroja WAX32KH4BY
i-DOS
Sistem pranja 4D
10 kg VarioDrum
Home Connect
Samodejno prilagajanje pranja

Prihranite pralno sredstvo in vodo.
Z avtomatskim sistemom doziranja i-DOS si zagotovite največjo učinkovitost pri negi perila. Enostavno napolnite predal za detergent in mehčalec, senzorji i-DOS pa bodo odmerili natančno količino detergenta in vode za vsako pranje, eno za drugim. Tako prihrani detergent in prepreči nepotrebno izpiranje.

Brezhibni rezultati, tudi pri polnem bobnu.
Sistem pranja 4D doda vašemu pranju novo dimenzijo. Naš visoko učinkoviti sistem pranja 4D združuje direktno brizganje vode in dodatno ožemanje, kar zagotovi kar najbolj učinkovito porabo pralnega sredstva vode. Rezultat: perilo brez madežev, tudi ko je boben povsem napolnjen, za kar gre zasluga učinkovitemu prodoru vode in pralnega sredstva v tkanine. Za zelo umazana oblačila boste morda potrebovali dodatno pomoč. Če želite ciklu pranja dodati več moči, enostavno izberite sistem pranja 4D.

Posebej velik 10 kg boben.
Naš velik boben omogoča, da se voda in pralno sredstvo med pranjem učinkovito porazdelita. Zdaj lahko z velikim bobnom VarioDrum operete do 10 kg perila; dovolj prostora, da se perilo nežno premika, tudi veliki kosi, kot so posteljna pregrinjala ali posteljnina. Rezultat: 10 kg popolnoma čistega perila.

Pametni aparati olajšajo življenje.
Prihodnost je tukaj in že trka na vrata. Home Connect opremlja vaše aparate s pametno tehnologijo in vam omogoča, da z aparati upravljate prek telefona ali tablice.

Vodič Easy Start
Ne samo, da je izbira pravega programa za pranje perila lahko zapletena, pogosto lahko privede tudi do rezultatov pranja, ki niso optimalni. Funkcija Easy Start Guide v aplikaciji Home Connect vam prihrani ugibanje in vedno priporoči pravi program – naravnost iz vaše mobilne naprave. Vedno. In ob vsakem pranju. V aplikacijo Home Connect morate vnesti samo barvo perila, vrsto tkanine in stopnjo umazanosti. Tako boste z lahkoto izbrali pravi program in pri vsakem ciklu dosegli odlične rezultate.

Poskrbite za svoje perilo na daljavo
Nihče ne uživa v pranju perila. Še posebej takrat, ko se vam mudi, pa morate počakati, da pralni stroj konča. Pralni stroji Bosch s funkcijo daljinskega nadzora in upravljanja Home Connect vam zdaj samo z dotikom gumba omogočajo popoln nadzor nad pranjem perila. Preprosto uporabite svojo mobilno napravo in udobno upravljajte ter nadzorujte svoj pralni stroj z aplikacijo Home Connect. Z dostopom do pralnega stroja tudi na poti lahko zdaj svoj dom upravljate kot si želite, tudi ko niste doma.

Funkcija obveščanja
Čakanje, da vaš pralni stroj zaključi s pranjem, je zamudno in povzroča nepotreben stres, še posebej takrat, ko imate natrpan urnik. Home Connect vas pomiri in vam pomaga, da pametneje porabite svoj čas. Če želite, vam lahko pralni stroj pošilja obvestila neposredno v mobilno napravo in vas tako na priročen način obvešča o trenutnem stanju programa in drugih koristnih informacijah. Večopravilnost doma in zunaj njega je pravkar postala malo lažja.

Vaš aparat vam prisluhne.
Po zaslugi partnerstva s storitvijo Amazon Alexa lahko z vašim pralnim strojem tudi glasovno upravljate. Preverite, če je ustrezna funkcija "Home Connect" v okviru aplikacije Alexa na voljo v vaši državi in v vašem jeziku. Vklopite ustrezno funkcijo za vzpostavitev povezave med storitvijo Amazon Alexa in vašim hišnim aparatom.

Najboljši popolnoma samodejni način odstranjevanja umazanije.
Zdaj je otroško preprosto doseči popolne rezultate pranja. Samo napolnite boben in pritisnite gumb »Start«. Pralni stroj s samodejnim programom vse parametre samodejno prilagodi potrebam vašega perila in vsakič zagotovi popolno pranje.

Vaš trpežen, izjemno tih pralni stroj.
Hrup v vašem domu je lahko moteč. Zato smo za naše pralne stroje zasnovali motor EcoSilence Drive™. Brezkrtačni, energijsko učinkovit motor zmanjšuje trenje za tiho delovanje, zato smo ga zasnovali za še posebej dolgo življenjsko dobo.

Nežno in higienično pranje celo pri 40 °C.
Včasih čisto enostavno ni dovolj čisto. Zato smo razvili program Hygiene Plus. Med pranjem ohranja konstantno temperaturo, dodan pa je še dodaten cikel izpiranja, ki zagotavlja higiensko čisto perilo, kar še posebej učinkovito uničuje mikrobe in pršice. Rezultat: rezultati higienskega pranja, ki uničijo 99,99 % navadnih klic tudi pri 40 C°.*Pralni stroji Bosch s programom pranja AllergyPlus s temperaturo 40° in 60° izpolnjujejo znanstveno priporočene pogoje za 99,99-% uničenje bacilov Enterococcus Hirae in Pseudomonas Aeruginosa, v skladu s Honisch et al. 2014, "Vpliv trajanja cikla pranja, temperature in formulacije detergentov na higiensko učinkovitost pranja v gospodinjstvu". Študijo je izvedla univerza University Rhine-Waal.

Odlični rezultati v manj kot polovici časa.
Kadar je čas pomemben, pralni stroji s sistemom SpeedPerfect skrajšajo čas pranja do 65 %* brez ogrožanja rezultatov. SpeedPerfect se lahko uporablja v kombinaciji z večino programov ter z vsemi velikostmi in vrstami blaga. Na primer, izberite program Mix skupaj s SpeedPerfect in v samo 46 minutah lahko temeljito operete do 4 kilograme mešanega perila.

Privoščite svojim najbolj priljubljenim oblačilom nežno, učinkovito in visoko kakovostno pranje.
S pogostim pranjem lahko uničite svoja najljubša oblačila ali občutljive kose oblačil. Edinstvena patentirana struktura sistema VarioDrum nežno in učinkovito opere vse vrste oblačil ne da bi se pri tem vaši najbolj priljubljeni kosi raztegovali, mečkali ali poškodovali, saj enakomerno razporeja vodo. Odvisno od izbranega programa zasnova bobna z izboklinicami v obliki kapljic in asimetričnimi lopaticami nežno obrača perilo na sredino bobna, ne glede na smer vrtenja. S tem ne zagotovite le intenzivnega čiščenja bolj umazanih oblačil, ampak veliko hitrejše in učinkovitejše čiščenje vseh oblačil v bobnu. Privoščite svoji garderobi čiščenje profesionalne kakovosti.

Varujte okolje in prihranite denar z izjemno učinkovitim upravljanjem porabe vode.
Pralni stroji vam lahko prihranijo čas in trud, vendar pogosto na račun prekomerne porabe vode. Naša tehnologija ActiveWater omogoča popolne rezultate pranja, pri čemer porabi le toliko vode, kot je potrebno. Vgrajena tipala prilagajajo porabo vode glede na vrsto in količino tkanin, patentirani sistemi bobna in dovajanja vode pa omogočajo hitrejše namakanje. Izberite pralni stroj, ki vam pomaga upravljati z vašo porabo vode in zagotavljati brezskrbno pranje.

S funkcijo Reload ne boste več ničesar pozabili.
Ste pozabili dodati otroško nogavico ali majico s kratkimi rokavi? Ni problema! Funkcija Reload vam omogoča enostavno dodajanje ali odstranjevanje oblačil med pranjem*. Enostavno pritisnite gumb za ponovno polnjenje in odprite vrata, nato dodajte pozabljene kose in nadaljujte s pranjem. *Kot varnostno funkcijo ne morete uporabiti funkcije Reload, če je temperatura pene nad 50 °C ali je nivo vode previsok.

Opomnik DrumClean
Čistilni program za boben je idealen za čiščenje in ohranjanje higiene. Po dvajsetih ciklih delovanja pod 40° C vas pralni stroj/pralno-sušilni stroj avtomatsko opozori na čiščenje bobna s programom za čiščenje.

Dvojna zaščita pred škodo zaradi izliva vode.
Garancija Bosch AquaStop ponuja zaščito pred škodo zaradi izliva vode skozi celotno življenjsko dobo aparata. Naši pralni stroji s sistemom AquaStop so opremljeni s posebno dvostensko dovodno cevjo, varnostnim ventilom in talnim rezervoarjem s plavajočim stikalom, kar preprečuje vsakovrstno škodo zaradi vode, naj bo to v dovodni cevi ali zaradi puščanja stroja.

Pralni stroj, tih kot šepet.
Inovativna oblika obloge AntiVibration ni le privlačna za oči: sistem zagotavlja tudi večjo stabilnost in omili vibracije. Ojačana izolacija obenem znižuje raven hrupa, zaradi česar so pralni stroji Bosch izjemno tihi celo med ožemanjem.

Funkcija TimeDelay
Izberite, kdaj v naslednjih 24-ih urah želite imeti oprano perilo.

Tehnične podrobnosti Bosch pralnega stroja WAX32KH4BY
Tip konstrukcije: Prostostoječi
Vrsta naprav za upravljanje in vrsta signalnih naprav: 7 stopenjski zaslon, LCD
Odstranljiv delovni pult: Ne
Prekrivna vrata / dvojna vrata: Ni na voljo
Osnovna barva izdelka: bela
Osnovna barva izdelka: Bela
Priključna moč: 2300
Tok: 10
Napetost: 220-240
Frekvenca: 50-60
Potrdila o ustreznosti: CE, VDE
Dolžina priključnega kabla: 160
Tip vtiča: Schuko-/Gardy vtikač z ozemlji
Nastavljive noge: Da - samo spredaj
Višina izdelka: 848
Višina embaliranega izdelka: 875
Maksimalna prilagodljivost nog: 12
Širina izdelka: 598
Globina izdelka: 590
Globina embaliranega izdelka: 675
Širina embaliranega izdelka: 640
Globina pri vratih, odprtih pod kotom 90 stopinj: 1063
Neto masa: 72.303
Bruto masa: 73.6
Kolesa: Ne
Nadzor porazdelitve teže perila: Da
Pranje pri nizki temperaturi: Da
Prepoznavanje stopnje umazanosti perila: Da
Nadzor penjenja: Da
Digitalni prikazovalnik preostalega časa: Da
Prikaz faz delovanja: LED zaslon
Seznam programov: Program Enostavno za nego, Program Fino perilo, Program Kuhano/pisano perilo, Program Volna - ročno pranje
Izklop ožemanja: Da
Tehtanje: Da
Energetsko pametna naprava, ki omogoča optimiranje vzorca porabe (2017/1369/EU): Da
Tehnologija širokopasovnega omrežja: Ni na voljo
Na voljo je reža za kartico SIM: Ne
Uporabljena komunikacijska tehnologija: WiFi
Vrsta oddaljenega dostopa: LAN
Možnost oddaljene posodobitve: Ne
Možnost oddaljene posodobitve za vzdrževanje: Da
Zvišan nivo vode: Da
Funkcija zaščite proti mečkanju: Zaščita pred mečkanjem ob koncu programa
Odpiranje vrat: Ročaj
Material kadi: Plastika
Prostornina bobna: 70
Material bobna: nerjaveče jeklo
Priklop hladne in tople vode: Ne
Posodobitev programske opreme: Ne
Možna dodatna oprema: undefined
Možnost zamika vklopa ali zamika izklopa: Stop
Tip zaščite pred prelivom: Aquastop
Bosch
WAX32KH4BY
Novo