Pralni stroj BOSCH EXCLUSIV WAX32KH0BY
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pralni stroj BOSCH EXCLUSIV WAX32KH0BY

5 let garancije za vse pralne in sušilne stroje Bosch Exclusiv, kupljene v času od 16.01.2020 do 15.01.2021 ob spletni registraciji.
1.354,80 € (z ddv) 1.110,49 € (brez davka)
block Pokličite za rok dobave: 04/510-6090
Opis
Pralni stroj s sprednjim polnjenjem ima zmogljivost pranja 10 kg perila. Z energijskim razredom A+++ zagotavlja nizko porabo energije ter vode na letni ravni. Odlikuje ga sistem Aqua stop, ki omogoča popolno zaščito pred izlivom vode, poleg tega pa ga odlikuje tudi učinkovito ožemanje ter tih invertni elektromotor.

Posebnosti

Nizka energijska poraba
Pralni stroj se ponaša z energijskim razredom A+++ . Na letni ravni porabi 167 kWh ter 12100 l vode. Glasnost pralnega stroja 48 dB pri pranju ter 74 dB pri ožemanju.

Enostavna uporaba
Pralni stroj upravljate s pomočjo vrtljivega gumba ter tipkami, s katerimi boste izbirali dodatne nastavitve. Številčni zaslon omogoča prikaz preostalega časa. Tako boste imeli popoln nadzor nad potekom programa. Vklop stroja lahko tudi zamaknete za nekaj ur vnaprej (timer).

Učinkoviti programi
Na voljo so različni programi, ki se razlikujejo glede na vrsto tkanine ter časovni okvir. Poseben program je program za ročno pranje, poleg tega pa se ponaša tudi s programom za občutljivejše tkanine, kot sta svila in volna. Za manj umazano perilo, ki ga želite le osvežiti pa je na voljo hitri program.

Tih invertni elektromotor
Invertni elektromotor omogoča tiho delovanje, saj nima vgrajenih krtačk, ki povzročajo piskajoč zvok iz motorja pralnega stroja. Ne potrebuje vzdrževanja, saj se krtačke ne morejo izrabiti, ker jih nima.

Prilagajanje porabe vode
Prilagajanje porabe vode, glede na vrsto in količino perila. Stroj porabi manj vode za manj perila in več vode za več perila in s tem posledično tudi električne energije, saj segrevanje vode poteka krajši čas.

Popolno varovanje stroja proti izlitju vode – Aqua stop.
Popolno varovanje pred izlivom vode omogoča električni sistem stroja, ki je sestavljen iz električnih ventilov na dotočni cevi in senzorjem pod strojem, ki nadzira izpust vode. Ko senzor na dnu stroja zazna izlito vodo, stroj samodejno ustavi, iz stroja izčrpa vso vodo in na dotočni cevi pri pipi zapre dotok vode.

Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije
Barva: bela
Energijski razred: A+++
Letna poraba el. Energije: 167 kWh
Višina: 84.8 cm
Širina : 59.8 cm
Globina 63.2 cm
Elektronsko upravljanje : da
Številčni zaslon : da
Zvočni signal : da
Nastavitev zamika vklopa : da
Tih invertni elektromotor : da
Popolno varovanje stroja proti izlitju vode - Aqua stop : da
Zmogljivost pranja : 10 kg
Letna poraba vode : 12100 l
Učinkovitost ožemanja : A
Glasnost pri pranju : 48 dB (re 1pW)
Glasnost pri ožemanju : 74 dB (re 1pW)
Prostostoječi : da
Sprednje polnjenje perila : da
Nastavitev ožemanja : da
Zaznavanje pene : da
Program za ročno pranje : da
Program za pranje svile : da
Program za pranje volne : da
Prilagajanje porabe vode : da
Osvetlitev bobna : da
Samodejno doziranje pralnega sredstva : da
Podatki
WAX32KH0BY
Nov izdelek