Pralni stroj BEKO WTV7634XS0
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−24,45%Preveri rok dobave in ceno!

Pralni stroj BEKO WTV7634XS0

339,99 €

278,68 € Brez DDV

449,99 € −24,45%

block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Pralni stroj Beko WTV 7634XS0 se ponaša s tehnologijo ProSmart invertnega motorja, ki ponuja visokoenergetsko učinkovitost, tišje delovanje, boljšo učinkovitost pranja in kar 10-letno garancijo na svoje delovanje. Z naprednimi programi pranja, kot so program za odstranjevanje trdovratnih madežev, program za higieno pri nižji temperaturi "CoolHygiene 20 °C", program za nego otrok "Baby Protect+", program za temno perilo, volno in programom za srajce ter občutljiva oblačila bo za vaše perilo poskrbljeno na najvišji ravni. S pomočjo LCD zaslona je upravljanje preprosto in uporabniku prijazno.

ProSmart™ Inverter Motor - Uradni partner okoljevarstvenih bojevnikov
Ste morda pravi borec za zaščito okolja in veliko razmišljate o tem, a vas hkrati skrbi, da ne morete pomagati? Beko prinaša rešitev, ki bo potešila tudi najbolj glasne zagovornike ohranjanja okolja. Tehnologija ProSmart™ invertnega motorja v pomivalnem stroju Beko ni samo 2-krat tišja*, temveč prinaša tudi izjemno varčevanje z energijo z ocenami energijskega razreda do A +++ (-10 %) in varčevanju z vodo, saj jo pomivalni stroj med svojim ciklom pomivanja porabi le toliko, kot jo potrebuje. Zdaj se lahko v miru sprostite in uživate v brezskrbnih sprehodih po naravi. *Testirano v lastnem laboratoriju

Tehnologija za odstranjevanje madežev – StainExpert™ - Uradni partner blatnih športnih hlač
Nogomet je nadvse zabavna igra, kljub temu pa smo prepričani, da svojega blatnega in s travo umazanega nogometnega junaka ne pričakate vedno najbolj nasmejani. Izbrani modeli pralnih strojev Beko so poleg ostalih izvrstnih tehnoloških rešitev opremljeni s tehnologijo »StainExpert™«, ki učinkovito in uspešno odstrani vse, tudi najbolj trdovratne madeže. Program je kos kar 24 različnim vrstam madežev.

Tehnologija OptiSense™ - Uradni partner prezasedenih
Če ste večino svojega prostega časa zelo zasedeni in se ne želite dodatno obremenjevati s preverjanjem ali je z vašim perilom med ciklom pranja vse v najlepšem redu in kdaj bo cikel pranja zaključen, imamo za vas prijetno novico. Pralni stroji Beko so opremljeni s tehnologijo OptiSense™, ki omogoča optimalen nadzor nad potekom cikla pranja ter nad porabo energijo. Štirje pametni senzorji za merjenje temperature, optimalen nivo vode, hitrost motorja in omrežno napetost zagotavljajo odlične rezultate pranja s popolnim nadzorom vode, energije, čistilnega sredstva in porabo časa.

Program BabyProtect
Program je zasnovan tako, da s pomočjo dodatnega gibanja bobna in izjemno natančnim nadzorom temperature zagotavlja izjemne rezultate čiščenja, temperatura pa je čez celoten ciklus pranja nespremenljiva. Funkcija za dodatno izpiranje omogoča bolj intenzivno izpiranje perila, kar je zelo pomemben dejavnik in pripomore k boljši higieni pranja. Program uniči povzročitelje alergij oziroma alergene, ki jih lahko najdete v domačem okolje. Sem spadajo pršice, dlake psov in mačk, cvetni in hišni prah, bakterije ter glive. Proti alergisjki program »Baby Protect« je primeren za dojenčke in ljudi z občutljivo kožo, za učinkovito odstranjevanje alergenov pa je prejel celo certifikat Britanskega združenja za alergije.

Posebno hiter program – Xpress Super Short - Uradni partner svežega videza
Ste tudi vi eden izmed tistih, ki obožujejo nakupovanje novih oblačil, ker si vedno želite biti v koraku z modnim trendom? Si takoj po nakupu želite obleči svoja nova oblačila, vendar nočete nositi neopranih? S svojim super kratkim 14 minutnim ciklom pranja* vam Beko ponuja izjemno rešitev za prihranek vašega dragocenega časa. Odslej bodo vaše skrbi odpravljene, vaše obleke čiste, vi pa ne boste zamudili nobene priložnosti. *Za 2 kg perila opranega pri 30 °C

Lastnosti

Kapaciteta (kg) 7
Maksimalna hitrost ožemanja (obr./min.) 1200
Razdelek hitrosti ožemanja 1200/1000/900/800/600/400
Vrsta motorja ProSmart Invertni motor
Število programov 16
Program 1 Bombaž
Program 2 Eco bombaž
Program 3 Sintetična oblačila
Program 4 4. Volnena oblačila
Program 5 Občutljivo perilo
Program 6 Odstranjevanje madežev
Program 7 Izpiranje
Program 8 Ožemanje+črpanje
Program 9 Samočiščenje bobna
Program 10 BabyProtect+
Program 11 Program za higieno 20°
Program 12 Temno perilo
Program 13 Ekstra hitri program 14 minut
Program 14 Dnevni hitri program
Program 15 Program za srajce
Program 16 Program Aqua 40’40˚
Pomožna funkcija 1 Predpranje
Pomožna funkcija 2 Dodatno izpiranje
Pomožna funkcija 3 Proti mečkanju
Kontrolni sistem LED zaslon
Parno pranje Ne
Senzor izpiranja Ne
Zamik pričetka delovanja 24 ur
Tip stranske stene S oblika
Senzor obremenitve Ne
Visokotehnološki grelnik Da
Pokazatelj preostalega časa pranja Da
Tipka za izbiro temperature Da
Kot odpiranja vrat (v stopinjah) 169
Sistem za samodejno prilagajanje vode Da
Material bobna Nerjaveče jeklo
Barva Bela

Varnost

Zaščita proti izlivanju vode Ne
Vrsta zaščite Over Flow
Zaklepanje tipk Da

Poraba

Energetski razred A+++ (-10%)
Razred učinkovitosti ožemanja B
Letna poraba vode (AW_c) (l) 9460
Letna poraba električne energije (AE_c) (kWh) 155
Glasnost delovanja: pranje/ožemanje (dBA) 55/76

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm) 840x600x500

Garancija: 60 mesecev
Podatki
Beko
WTV7634XS0
Novo