Pralni stroj AEG LTX7C562E
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pralni stroj AEG LTX7C562E

Tih invertni motor.
749,00 € (z ddv) 613,93 € (brez davka)
block Pokličite za rok dobave: 04/510-6090
Opis
Pralni stroj z zgornjim polnjenjem ima zmogljivost pranja 6 kg perila. Z energijskim razredom A+++ zagotavlja nizko porabo energije ter vode na letni ravni. Odlikujejo ga dovršene varnostne nastavitve, saj ima dvojno dotočno cev, ki preprečuje izliv vode v primeru, da bi prišlo do poškodbe dotočne cevi. Poleg tega pa ga odlikuje tudi učinkovito ožemanje ter tih invertni elektromotor.
Posebnosti

Nizka energijska poraba
Pralni stroj se ponaša z energijskim razredom A+++ . Na letni ravni porabi 122 kWh ter 8990 l vode. Glasnost pralnega stroja 47 dB pri pranju ter 77 dB pri ožemanju.

Enostavna uporaba
Pralni stroj upravljate s pomočjo vrtljivega gumba ter tipkami, s katerimi boste izbirali dodatne nastavitve. Tekstovni zaslon omogoča prikaz preostalega časa. Tako boste imeli popoln nadzor nad potekom programa.

Učinkoviti programi
Na voljo so različni programi, ki se razlikujejo glede na vrsto tkanine ter časovni okvir. Za manj umazano perilo, ki ga želite le osvežiti pa je na voljo hitri program.

Tih invertni elektromotor
Invertni elektromotor omogoča tiho delovanje, saj nima vgrajenih krtačk, ki povzročajo piskajoč zvok iz motorja pralnega stroja. Ne potrebuje vzdrževanja, saj se krtačke ne morejo izrabiti, ker jih nima.

Varno delovanje
Dvojna cev preprečuje izliv vode v primeru, da bi prišlo do poškodbe dotočne cevi. S tem je uporabniku omogočeno brezskrbno upravljanje in varno delovanje stroja.
Ključna značilnost

Tehnologija Fuzzy Logic
Tehnologija Fuzzy Logic deluje s pomočjo senzorjev, ki zaznajo količino perila, ter tako prilagodijo program, glede na vrsto tkanine ter količino perila. Pranje bo tako optimizirano maksimalno, posledično pa se bo zmanjšala tudi energetska poraba.
Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije
Barva bela
Energijski razred A+++
Letna poraba el. Energije 122 kWh
Mehansko upravljanje da
Višina 89 cm
Širina 40 cm
Globina 60 cm
Varovanje dotočne cevi proti izlitju vode da
Tih invertni elektromotor da
Zmogljivost pranja 6 kg
Letna poraba vode 8990 l
Učinkovitost ožemanja A
Ožemanje 1500 vrt/min
Glasnost pri pranju 47 dB (re 1pW)
Glasnost pri ožemanju 77 dB (re 1pW)
Prostostoječi da
Fuzzy logic - prilagajanje pranja glede na vrsto in količino perila da
Tekstovni zaslon da
Hitri program da
Zgornje polnjenje perila da
Pozicioniranje bobna da
Podatki
LTX7C562E
Nov izdelek
7332543604234