Pralni stroj AEG L6FEG49S
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−28,61%

Pralni stroj AEG L6FEG49S

Tih invertni elektromotor.
499,00 € 699,00 € −28,61% 409,02 € (brez davka)
block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Pralni stroj s sprednjim polnjenjem ima zmogljivost pranja 9 kg perila. Z energijskim razredom A+++ zagotavlja nizko porabo energije ter vode na letni ravni. Odlikuje ga sistem Fuzzy logic, ki omogoča prilagajanje porabe vode, glede na vrsto in količino perila, poleg tega pa ga odlikuje tudi učinkovito ožemanje ter tih invertni elektromotor.
Posebnosti

Nizka energijska poraba
Pralni stroj se ponaša z energijskim razredom A+++ . Na letni ravni porabi 173 kWh ter 10390 l vode. Glasnost pralnega stroja 51 dB pri pranju ter 75 dB pri ožemanju.

Enostavna uporaba
Pralni stroj upravljate s pomočjo vrtljivega gumba ter tipkami, s katerimi boste izbirali dodatne nastavitve. Številčni zaslon omogoča prikaz preostalega časa. Tako boste imeli popoln nadzor nad potekom programa. Vklop stroja lahko tudi zamaknete za nekaj ur vnaprej (timer).

Učinkoviti programi
Na voljo so različni programi, ki se razlikujejo glede na vrsto tkanine ter časovni okvir. Poseben program je program za pranje volne, poleg tega ima tudi senzor zaznavanja pene. Za manj umazano perilo, ki ga želite le osvežiti pa je na voljo hitri program.

Tih invertni elektromotor
Invertni elektromotor omogoča tiho delovanje, saj nima vgrajenih krtačk, ki povzročajo piskajoč zvok iz motorja pralnega stroja. Ne potrebuje vzdrževanja, saj se krtačke ne morejo izrabiti, ker jih nima.

Prilagajanje porabe vode
Prilagajanje porabe vode, glede na vrsto in količino perila. Stroj porabi manj vode za manj perila in več vode za več perila in s tem posledično tudi električne energije, saj segrevanje vode poteka krajši čas.
Ključna značilnost

Tehnologija Fuzzy Logic
Tehnologija Fuzzy Logic deluje s pomočjo senzorjev, ki zaznajo količino perila, ter tako prilagodijo program, glede na vrsto tkanine ter količino perila. Pranje bo tako optimizirano maksimalno, posledično pa se bo zmanjšala tudi energetska poraba.
Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije
Barva bela
Energijski razred A+++ (-20%)
Letna poraba el. Energije 173 kWh
Višina 85 cm
Širina 60 cm
Globina 63 cm
Elektronsko upravljanje da
Številčni zaslon da
Nastavitev zamika vklopa da
Tih invertni elektromotor da
Zmogljivost pranja 9 kg
Učinkovitost ožemanja B
Ožemanje 1400 vrt/min
Glasnost pri pranju 51 dB (re 1pW)
Glasnost pri ožemanju 75 dB (re 1pW)
Prostostoječi da
Sprednje polnjenje perila da
Fuzzy logic - prilagajanje pranja glede na vrsto in količino perila da
Hitri program da
Nastavitev ožemanja da
Zaznavanje pene da
Program za pranje volne da
Prilagajanje porabe vode da
Podatki
L6FEG49S
Nov izdelek
7332543639601